Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחצי שנה קניתי דייהטסו שרייד 1500 97' ידנית עם 115K

הכל היה בסדר עד לפני חודשיים, שמאז אני מרגיש יותר קושי בהכנסת הילוכים ראשון ושני בהורדת הילוך

בשבועיים האחרונים, ופתאום, המצב ממש החמיר והילוך שלישי בהורדה מרעיש מפגיעה בחלק מסתובב (בערך ברבע מהפעמים וכמובן לא נכנס במצב זה)

באופן כללי, מאז אני מרגיש שמצב האוטו מתדרדר - קרה שבנסיעה ברוורס המנוע כאילו קופץ במקומו, האוטו התחיל לרעוד מעט בעמידה במקום ויש רעידות מורגשות על הדוושה של הקלאץ', כל אלו לא היו לפני כן

יש לציין שאני שומר מאוד על האוטו ומחמם אותו בעמידה לפני כל נסיעה, ויש לי צריכת דלק עלהכיפאק גם בימים אלו (1:12.5 בעיר)

לאחר הקנייה, החלפתי שמן מנוע לשמן איכותי, אנטיפריז איכותי, מסנן דלק ואוויר. הפלאגים נראים במצב טוב למדיי, שמן גיר לא החלפתי.

כנראה שהלכו הסנכרונים בתיבה, אבל ממש אין לי חשק להחליף לתיבה אחרת שככל הנראה עברו עליה חיים קשים מעל זו שלי.

הציעו לי לעשות טיפול של ניקוי התיבה בחומר מיוחד (והעלות לא גבוהה) ואני ימלא בה שמן איכותי - האם דבר כזה יכול לעזור במקרה שלי?

האם הדברים שתארתי מעידים על איזושהי התנהגות לא נכונה עם הרכב, זאת אומרת - האם אני מחליף הילוכים לא כמו שצריך או משהו בסגנון (למרות שלי נראה שאני עושה הכל בסדר) כי אני דיי לא מבין איך הגעתי למצב הזה עם רכב כזה שמור..

תודה לכל המשיבים.

פורסם

קודם כל, תפסיק לחמם את האוטו לפני נסיעה.

צא ישר לדרך, ב 5-7 הדקות הראשונות סע רגוע, אל תאמצץ את המנוע ואל תגיע לסל"ד גבוה.

שנית, הבעיה נראית לי יותר כמו בעיה במצמד, אין הפרדה מלאה.

האם נקודת שילוב המצמד אצלך נמוכה מאוד?

האם זה מצמד מופעל כבל, ויש לו אפשרות כיוון מתיחה ידני?

פורסם

להיפך, גבוהה מאוד וזה טיפוסי לדגם הזה (ספציפית 1500)

אני לא פוסל בעיה במצמד אבל זה מאוד מרגיש כמו כמו בעיה בתיבה - הילוכים לא נכנסים למיקום שלהם כאשר דוושת המצמד לחוצה

לגביי מצמד מופעל כבל אני לא יודע לענות..

פורסם

בשלב ראשון תחליף שמן בתיבת ההילוכים. סביר להניח שאף פעם לא הוחלף, סביר גם שיש חוסר.

במידה ואין שיפור במצב,

שלב הבא הוא המצמד. ניתן לשחרר מעט את כבל המצמד - ולבדוק האם יש שיפור.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תודה לכם.

לפי הקבלות שמן גיר הוחלף לפני כשלוש שנים ועוד מספר פעמים לפני כן, אבל הכל בוצע במוסך מורשה כך שלא ברור מה וכמה שמו מהכל.

דבר נוסף,

רעש של נקישות מתחת לדשבורד בלי קשר לסיבובי המנוע שמפסיק בהדלקת מזגן מה יכול להיות מקורו?

• תוכן חדש...