Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק גולף 2005 מנוע 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני לברר כמה פרטים על הרכב, מה הצריכה הממוצעת שלו? מנוע 2000 fsi .

150 כ"ס. האם יש בעיות נפוצות ברכב? אני רק יודע שלידידה שלי הרדיאטור שבק חיים אחריי 32 אלף ק"מ.

האם המנוע אמין? תודה על העזרה.

פורסם

ברשותי אותו רכב באותו מודל כ7 חודשים, עד כה לא מראה בעיות מיוחדות בוודאות לא הוחלף רדיאטור עד עכשיו 71K בכללי הוא רכב אמין ,המנוע אמין וחזק מאוד מהיכרות קודמת שלי עם פאסאט בעלת אותו מנוע שעבר כמעט 200K עד שנמכר ללא שום בעיה.

צריכת דלק זה נושא קצת יותר כאוב:roll: אבל תלוי בסגנון הנהיגה שלך בעיקר, אם הרגל כבדה אז תצפה ל9-8 משולב ואם לא אז בקלות 11+

סה"כ רכב אמין לגבי בעיות נפוצות לא נתקלתי במשהו מיוחד, אבל שוב הוא שנת 2005 וחוק ההתיישנות כבר פועל עליו!!

פורסם

אכן מחזק את דבריו של רותם,

בנסיעה רגועה אתה מגיע לסביבות 12 קמ לליטר ואם אתה לוחץ אז יורד ל 9.

רכב אמין ומנוע חזק ודי מהנה. עם טיפולים טובים ובזמנים הנכונים אין סיבה שלא יחזיק להרבה זמן עם אמינות טובה.

אם אתה יכול - תדלק 98 (יש כמה תחנות במחיר של 7.35-7.50 ) ותקבל את הנסיעה כפי שהרכב תוכנן (מנוע זה אמור לקבל 98) ותרגיש גם שיפור מבחינת כח מנוע.

קובי

:-)

• תוכן חדש...