Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סטרטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונה רואים בבירור שפחם אחד שחוק, רכוש פחמים חדשים ותחליף אותם.

כדי להפעיל את הסטרטר ללא הסלונואיד אתה מחבר מינוס לגוף הסטרטר ופלוס אתה מחבר לכבל שיוצא מהבית פחמים, אם הסטרטר לא מסתובב הפחמים שחוקים, אבל כבר רואים זאת בתמונה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי, החלפתי פחמים ובנוסף הביאו לי סטרטר נוסף בעל 4 פחמים המתאים לאונו ובשניהם אני לא מצליח לגרום לרוטור לעבוד ברגע שאני מחבר ישירות למצבר.

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות או שאני בודק את הרוטור לא נכון

פורסם

לפי הבדיקות שבדקת עד כאן יותר סביר שהסלונואיד לא תקין, אמנם אחד הסלילים תקין(הבנדיקס קופץ )

ואם לא תנתק מיד את אספקת הזרם תוכל לראות שהוא גם מחזיק אזיי גם הסליל השני תקין אך אם הרוטור מסתובב

בהזנה ישירה אזיי המגעים בסונולואיד לא תקינים ויש להחליף אותו כדי לפתור את הבעיה.

ניתן לבדוק את הסולונואיד בחיבור - לגוף חיבור + בחיבור הזנת המתח (זה שמחובר לכבל המצבר)ובהזנת מתח גם בחיבור הקטן

אזיי אמור להיות מתח גם בחיבור הבודד ללא כבל(זה שמחברים למתנע)אפשר לחבר שם נורת ביקורת .

בהצלחה

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...