Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי קומפוננט של הרץ mlk 165 , ויש להם קרוס אקטיבי , אני רוצה לעבור להגברה אקטיבית , כמה וואט צריך להיות המגבר ?

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

לא משנה כמה מגבר שלך מוציא, היקר שסיגנל יהיה נקי. אפשר לשרוף אותם אים מגבר 30rms ומצד שני, מגבר של 200rms נקי יגרום להתזה של דבש על הדש. :twisted:

זה הכל עניין של כיוונים...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

תודה

ועוד שעלה :

המגבר ללא אופציות כיוון בכלל חוץ מגיין . אם אני מחבר אותו לקרוס של המילה , הקרוס כבר יחתוך את התדרים לבד?

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

מגבר יעיל לכל סוג רמקול שאליו הוא מחובר אמור להיות חזק ב20% יותר ממה שהאלמנט מסוגל לספוג כהספק מתמשך(RMS).

במילים פשוטות, אם הטוויטר שלך אמור לעבוד על הספק של 100W, המגבר המומלץ הינו מגבר של 120W.

הסיבה נעוצה בכך שדרוש את ההספק הנדרש, אך לא להביא את המגבר לרוויה, וכך גם האלמנט מקבל את ההספק הנדרש וגם המגבר לא מתאמץ ויוצר בעיות של עיוותים או עומס יתר.

ברור שהכל אמור להיות תחת כיוונים נכונים.

under construction..

פורסם

טוב נירא , צריך לחבר ואז יהיה ברור

בזמנו זה היה מגבר יקר ומיוצר ביפן , ואני גם חושב שהוא מעל 30 לערוץ

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

עכשיו כל הסט מקבל 100 וואט

איך הקרוס מחלק אותם בין הרכיבים מישהו יודע אולי ?

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

• תוכן חדש...