Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בחו'ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש פולקסווגן גולף, ידנית, נפח מנוע 1.6 , בנזין מאמריקה.

השאלה שלי היא, כיצד מייבאים את הרכב ארצה ומה העלות של פעולה זו.

נוסף לכך, האם תנאי הביטוח שונים לרכבים מיובאים או שהמחיר לא מושפע מכך שהרכב מיובא.

תודה מראש.

פורסם

קרא כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3232341&highlight=158000#post3232341

קרא באתר משרד האוצר ובאתר משרד התחבורה "יבוא רכב אישי"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בזמנו אבא של חבר שלי הביא לארץ טוארג מארה"ב ולמרות שעל פניו הדגם והמנוע (V6) היו די זהים למפרט הישראלי - בפועל אף מוסך לא רצה לטפל ברכב והיו לו בעיות עם חלפים שלא מתאימים (למשל פנס איתות בפגוש שנשבר ואינו נמצא בדגם האירופאי) ועוד כל מיני צרות ומחלות שונות ומשונות. אחרי שלוש שנים הוא מכר את הרכב בהפסד רק בשביל להיפטר ממנו...

השאלה היא למה להביא גולף 1.6? ההבדל במחיר הוא כזה ששווה בכלל להתעסק עם זה? כי אני יודע שהייבוא האישי בדרך כלל משתלם במכוניות יקרות יחסית ששם הרווח הוא משמעותי. השאלה אם החיסכון כאן מספיק גדול...

We are the Human Race

• תוכן חדש...