Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו חלקיקים תת-אטומים, המדינה מצליחה להיות במצב של רשעות ושל טמטום בו זמנית.

אני מזכיר לכם שהממשלה היא מראה של החברה הישראלית. אנחנו הבאנו אותם לשם ואת כל הגזירות על ראשנו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין שום סיכוי שמישהו מהמחוקקים או המבצעים מספיק חכם ועם מספיק אורך רוח בשביל לבצע מהלך כזה. זה בערך כמו שתגיד שהמטרה של בתי קולנוע שמפקיעים מחירי פופקורן היא לגרום לאוכלוסיה לרזות. לא, מה שיש כאן הוא קהל שבוי - ציבור הנהגים - שפשוט יצטרך להתמודד עם עוד גזל ושוד של המדינה. כמו חלקיקים תת-אטומים, המדינה מצליחה להיות במצב של רשעות ושל טמטום בו זמנית.

אתה מבין, יתכן שבמשרד התחבורה ישנם אנשים שחושבים שזה באמת יפחית את התאונות. אלו אותם אנשים שנחשפים מעת לעת עם פרסום פרוטוקולי דיונים של ועדות שונות בתחום התחבורה, עם דעות פשטניות וארכאיות בסגנון הקונטרה בהגה. את משבצת הרשעות מאכלסים פקידי האוצר שבוודאי לא התנגדו לתוכנית כזו, כל עוד כמובן כל כספי הדו"חות נכנסים ישר לקופת המדינה ולא חוזרים אל משרד התחבורה לצורך, נניח, שיפור תשתיות.

ככה בעצם אנחנו מגיעים למצב שבו כבישים עמוסים, לחוצים, עם תשתית מחורבנת עוד זוכים למפגעים בדמות מצלמות מהירות שיהפכו את הנסיעה לעוד יותר בלתי נסבלת ומלחיצה.

כל שאני יכול להזכיר להגנתי היא ה"קריצה" בהשמטתה הודיתי, במיוחד שאין התועלת במהלך האוילי הזה, שווה לניזקו. מכל בחינה אחרת הצדק איתך.

פורסם

נפשט לרגע את הנושא הכאוב

נכתב כי הגביה הצפוייה היא 900 מליון ש"ח לשנה . הרבה כסף!!

מעריך שמירב הדוחות יהיו לסכומים של 750 ש"ח כי רק בהם מקבלים גם נקודות. ורק הנקודות יגרמו להורדת נהגים מהכביש.

כלומר ינתנו 1.2 מליון דוחות.

יש כ 3.6 מליון בעלי רשיונות נהיגה .

כלומר שליש דו"ח לנהג בשנה.

כרגיל הסטטיטיסטיקה משק(כ)רת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נפשט לרגע את הנושא הכאוב

נכתב כי הגביה הצפוייה היא 900 מליון ש"ח לשנה . הרבה כסף!!

מעריך שמירב הדוחות יהיו לסכומים של 750 ש"ח כי רק בהם מקבלים גם נקודות. ורק הנקודות יגרמו להורדת נהגים מהכביש.

כלומר ינתנו 1.2 מליון דוחות.

יש כ 3.6 מליון בעלי רשיונות נהיגה .

כלומר שליש דו"ח לנהג בשנה.

כרגיל הסטטיטיסטיקה משק(כ)רת.

חלק מהנהגים יקבלו יותר מדו"ח אחד, אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא שבמצב הנתון כרגע, המהירות הממוצעת לכבישים כמו כביש החוף היא כזו שכמעט כל הנוסעים בו אמורים לקבל דו"חות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה מדהים, בצרפת למשל בכבישים המהירים המהירות המותרת היא 130 ויש מצלמה אחת ל... וגם שם יש לפניה שלט אזהרה בולט מאוד שהנהגים יזהרו, גם בארץ יש כבישים נורמלים כמו גהה, 5, איילון וכו שיש מספיק נתיבים ואיכות אספלט סבירה, רק מה, יש מצלמה כל 200 מטר והמהירות המותרת היא 100 בכאילו. זה כאילו שבמדינה שלנו חייבים תמיד לבחור את הפתרון הכי קל (מסריח) שיש. נמאס כבר

אברה קדברה

פורסם

יש בארץ לא מעט מכוניות משוכפלות כמו שתפסו לפני כמה שנים רכב משוכפל זהה לרכב של ההורים שלי, מסכן הבן אדם הזה, יקבל מאות דוחות הביתה.

פורסם

משהו יודע היכן ממוקמות מצלמות הרמזור שיצלמו גם על מהירות?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב בואו נדבר תכל'ס ..

תמליצו לי על הג'פיאס הכי טוב שאפשר לקנות ודרכו להוריד את התוכנה הכי מעודכנת שכוללת גם את המצלמות החדשות בבקשה ..

אין מה לעשות , לפני המצלמות נרקוד על הבלמים קצת .

פורסם

במקום לקנות, פשוט תוריד WAZE לסמארטפון, גם מתעדכן בעצמו וגם הנהגים מעדכנים (בתקווה שעם הזמן גם מצלמות הדמה שם לא יפריעו)

אברה קדברה

פורסם
במקום לקנות, פשוט תוריד WAZE לסמארטפון, גם מתעדכן בעצמו וגם הנהגים מעדכנים (בתקווה שעם הזמן גם מצלמות הדמה שם לא יפריעו)

תתפלא אין לי אייפון או בלאקברי :\

פורסם

נראה לי עדיף להתחיל לנסוע בכבישים צדדים וזהו.

מצומת מג"ב עד לפ"ת עם קטע קטן של כביש 4 - הכי בטוח ו"חסכוני".

ולעזאזל איתם שישימו במקומות שצריך ולא בכבישים מהירים ששם יש הכי פחות תאונות.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
מה לגבי החישוב של מהירות ממוצעת בין שתי מצלמות, מישהו יודע האם זה נשאר בתיאוריה או הולך להיות מיושם במקומות מסוימים?

יואב

להערכתי זה יהיה בשלב השני-אחרי הגל הראשון של הדוחות ואחרי שהציבור יתרגל למצלמות,יפחית מהירות וכתוצאה מכך כמות הדוחות תקטן ביחס להתחלה.

turboy

• תוכן חדש...