Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי מיצובישי כריזמה שנת 1998 מנוע 4G92 1.6L .

רציתי לשאול העם כדי לי להשקיע ברכב ולשים פילטר פתוח\INBOX , ומי מהם עדיף.

האם צריך לשדרג משהו ב ECU לאחר התקנת מערכת יניקת אוויר ישירה כדי להרגיש בהבדל.

האם יש אפשרות לגשת ל ECU דרך הOBDII?

לרוב אני חולה על הרכב....אבל לפעמים אני מרגיש את המשקל של הכלי (בתחילת נסיעה או עליה רצינית), אני רוצה לשפר את המומנת ולהוסיף קצת כח.

לפי מה הבנתי בפורום, שפילטר פתוח לא חוקי כל עוד בוחן תנועה מקבל מאשתו. דעתכם בנושא.

תודה מראש, אדם.

פורסם

זה לא מה שיעזור לך,תיראה אם אתה יכול לאשר שם מנוע של גלאנט 4G93 :onfire: אני יודע שבסופר לנסרים אם קוד מנוע הזה היה אפשר.

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

הוא התכוון שפילטר לא יתן לך את התוספת כח שאתה מחפש ומה שכן יתן אותה זה החלפת מנוע שלם למנוע של גלאנט שאם אני לא טועה מגיע עם 133 כ"ס (20 כ"ס יותר מהמנוע המקורי אם הכוח בכריזמה והלנסר זהה ..)

פורסם

פלטר פתוח לא חוקי. ועזוב שטויות זה לא נותן כלום חוץ מרעש, ואף ההיפך- יש פחות סינון ולכן נכנס יותר לכלוך למנוע אז לא מומלץ.

• תוכן חדש...