Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו שנת 2008 דגם GTI. לאחרונה היה נגמר לי כל הזמן המצבר, עד ששמתי לב שברגע שאני מכבה את האוטו והוונטה דלוקה, היא לא נכבית עד שהמצבר נגמר. והדבר היחיד שעוצר אותה הוא אם אני מניע את האוטו, כשכבר יוצא רוח קרה מהוונטה. דהיינו האוטו כבר קר אז היא מפסיקה לעבוד, ורק לאחר מכן אני יכול לכבות אותו בלי חשש.

הייתי בצמפיון כבר. החליפו לי את הרילאיי ולא עזר, אשמח לעזרה לגבי מקור הבעיה או מקום לטיפול בה. אני מאזור המרכז תודה.

* עריכת הנהלה: נא לכתוב עם סימני פיסוק. הפעם עזרנו לך, בפעם הבאה הודעה ללא סימני פיסוק תמחק.

• ספונסר פורום
פורסם

נתקלתי כבר בבעיה הזאת והיא בדרך כלל נגרמת מתקלה בחיישן הלחץ של המזגן

או מיחידת הפיקוד שברכב שהיא בעצם מחשב בקרת האקלים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

חברים יקרים אני מעדכן את השתלשלות האירועים על מנת שמי שקורה לו מקרה דומה ידע מה לעשות כי הבנתי שזה די נפוץ.

רציתי לנסוע עם הרכב למוסך רון אך מכיוון שהודעתי לו מאוחר הוא לא יכל לקבל אותי אז נסעתי לשחר מוטורס בחולון.

קיבל אותי בחור בשם מיכאל ביטון,אחלה בנאדם, איך שהגעתי ישר קיבל אותי והכניס את הרכב לבדיקה אצל החשמלאי שלהם וכל רגע הגיע לבדוק מה קורה איתי ושלא מעכבים אותי.

כמו שרון התותח כבר אמר וזה עוד מבלי לראות את הרכב שלי זו באמת הבקרת אקלים.

במוסך אמרו לי שחדש עולה 7300 ש"ח,הזוי נכון?!, וניסו לארגן לי מפירוק. אחרי בדיקות מרובות מצאו לי אחד ורצו על החלק 3000 ש"ח לא פחות ולא יותר ובסוף זה בכלל לא התאים למק"ט שלי ולא קניתי ,האבסורד הוא שהתחלתי לחפש במגרשים של חלקי חילוף והגעתי למגרש שממנו רצו להביא לי את החלק והם רצו על החלק 800 ,אתם מאמינים להפרש שרצו לגבות ממני ?.

אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מאיפה אני יכול להשיג את החלק הנ"ל.

תודה לכולם ויום טוב.

פורסם

אתה חייב את המק"ט המדוייק של מחשב בקרת האקלים המותקן אצלך ברכב בכדי לרכוש בעצמך אחד חדש או משומש.

לאחר הרכישה תצטרך להתקין את מחשב הבקרה ובעזרת סורק תקלות 'לשדך' אותו למחשב הרכב.

את המק"ט המדוייק תוכל להשיג בשתי דרכים, לקפוץ לצ'מפיון עם פרטי הרכב או לקפוץ למוסך רון ולהתחבר לסורק תקלות ולחלץ את הפרטים של מחשב בקרת אקלים (הדרך המועדפת עליי).

במידה ואתה רוכש את החלק בעצמך מפירוק אתה לא יכול לדעת בוודאות שהחלק תקין ואתה עלול להכניס את עצמך להוצאות מיותרות.

קיימת אפשרות של תיקון היחידה בארץ וגם בחו"ל וגם לרכישה באיביי.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=climatronic+control+unit

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה חייב את המק"ט המדוייק של מחשב בקרת האקלים המותקן אצלך ברכב בכדי לרכוש בעצמך אחד חדש או משומש.

לאחר הרכישה תצטרך להתקין את מחשב הבקרה ובעזרת סורק תקלות 'לשדך' אותו למחשב הרכב.

את המק"ט המדוייק תוכל להשיג בשתי דרכים, לקפוץ לצ'מפיון עם פרטי הרכב או לקפוץ למוסך רון ולהתחבר לסורק תקלות ולחלץ את הפרטים של מחשב בקרת אקלים (הדרך המועדפת עליי).

במידה ואתה רוכש את החלק בעצמך מפירוק אתה לא יכול לדעת בוודאות שהחלק תקין ואתה עלול להכניס את עצמך להוצאות מיותרות.

קיימת אפשרות של תיקון היחידה בארץ וגם בחו"ל וגם לרכישה באיביי.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=climatronic+control+unit

יש לי את המק"ט 6Q0907044F חיפשתי את החלק לפי מק"ט והוא לא קיים יש מק"ט דומה אבל עם "N" או "E" בסוף ואני בטוח שזה לא מתאים.

איפה אני יכול לתקן את החלק הזה ?

פורסם

שים לב היטב למה שרון כתב וסימנתי כאן באדום:

או מיחידת הפיקוד שברכב שהיא בעצם מחשב בקרת האקלים.

יתכן מאוד שאכן רק זאת הבעייה ולא ממחשב מע' האקלים, האם בדקו זאת כראוי?.

בברכה - רפי לין

פורסם
שים לב היטב למה שרון כתב וסימנתי כאן באדום:

או מיחידת הפיקוד שברכב שהיא בעצם מחשב בקרת האקלים.

יתכן מאוד שאכן רק זאת הבעייה ולא ממחשב מע' האקלים, האם בדקו זאת כראוי?.

בברכה - רפי לין

בדקו לי קודם את יחידת בקרת האקלים אבל מרגע שהוצאנו אותה הבעיה נפתרה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני חושב שיש לי יחידה כזאת משומשת אם אתה מעוניין .

המחיר כולל התקנה הוא 1000 שח לפני מעמ .

אחריות 6 חודשים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני לא מצליח להבין איך מחשבים מתקלקלים כל כך מהר, ויותר מפחיד אותי המחירים המופרזים שלהם (פרט למוסך רון).

האם לא ניתן לתקנם ? האם ישנה מעבדה בארץ ?

הרי המעבדים עצמם מחזיקים שנים, כך שמה מתקלקל זה משהו מסביב - אז למה לא לתקן?

כמישהו שעובד בתחום האלקטרוניקה, הייתי מאוד מעוניין להעיף מבט במחשבים התקולים.

פורסם
אני לא מצליח להבין איך מחשבים מתקלקלים כל כך מהר, ויותר מפחיד אותי המחירים המופרזים שלהם (פרט למוסך רון).

האם לא ניתן לתקנם ? האם ישנה מעבדה בארץ ?

הרי המעבדים עצמם מחזיקים שנים, כך שמה מתקלקל זה משהו מסביב - אז למה לא לתקן?

כמישהו שעובד בתחום האלקטרוניקה, הייתי מאוד מעוניין להעיף מבט במחשבים התקולים.

גם אני הנדסאי אלקטרוניקה ועובד באינטל זה pcb מאוד מורכב ובדקתי כבר את הרכיבים מסביב הכל תקין.

זה חייב להיות אחד הצי׳פים,אם רק הייתי יכול לעשות ריסטרט לתוכנה אולי זה היה עוזר 

• תוכן חדש...