Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי מהרשת תוכנה לא מקורית. איך נפתרים מהמדבקה שהדביקו לי על המסך?

בבקשה בואו נמנע מהדיון המצפוני .. :|

תודה :-)

נ.ב.

ווינדואוס 7

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יש לי "הערת שגיאה" על כך שהתכנה לא מקורית ונפלתי קורבן לזיוף (דרך יפה לנסח את זה..).

מה זה הNAPALUM הזה?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אתה יכול לנסות, אין לך מה להפסיד.

אם זה לא יעבוד, אוכל לתת לך בהודעה פרטית לינק לגרסה המלאה בהנחה משמעותית.

Stay Dirty

פורסם

הקובץ הנ"ך אכן מטפל ברוב המקרים אבל לא עובד, למשל, על גירסאת ENTERPRISE.

יש כלי הרבה יותר חזק שפשוט מטפל באלימות בכל הקבצים שקשורים לרגיסטרציה (פשוט מוחק את הכל מהמערכת).

פורסם
הקובץ הנ"ך אכן מטפל ברוב המקרים אבל לא עובד, למשל, על גירסאת ENTERPRISE.

יש כלי הרבה יותר חזק שפשוט מטפל באלימות בכל הקבצים שקשורים לרגיסטרציה (פשוט מוחק את הכל מהמערכת).

תוכל לתת קישור לכלי הזה? מפני שה Loader לא עובד אצלי..

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
בעקרון, זו גרסא חדשה יותר של הקובץ: http://zone-sharing.info/2011/03/removewat-2-2-6-activator-for-all-windows-7-version/

אני לא משוכנע שזה עובד מאחר וביצעתי חיפוש פשוט בגוגל.

במידה ויש בעיה, שלח לי ה"פ עם מייל ואני אשלח לך את הקובץ.

הללויה ! היחיד מיני רבים שעובד על הוינדוס שלי !

תודה רבה !

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...