Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מחשב נייד acer 5552g

EmptySoul
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום ארצה חוות דעת על המחשב הנייד הנ"ל.

מפרט:

מעבד:

AMD PHENOM II X4 N950

מסך:

15.6"

כרטיס מסך:

amd Radeon HD 6470M

זיכרון:

4GB DDR3

הרדיסק:

640GB

מערכת הפעלה:

ווינדוס 7 הום פרימיום 64 ביט

אחריות לשנה.

מה דעתכם על מפרט זה.?

המחשב ישמש לאינטרנט,משחקים וכו'...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון: מעבד של AMD זה משהו שצריך להיזהר ממנו.

דבר שני: זיכרון של 4GB כיום כבר לנחשב למינימום, כך שאם אתה קונה מחשב חדש עדיף שיהיה עם יותר זיכרון.

דבר שלישי: תרשום כמה אתה מוכן להקציב למחשב חדש, ואביא לך הצעות חלופיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדוע צריך להיזהר מAMD?

יש לי עד 3000 ש"ח להשקיע

כתבת שאתה מחפש מחשב שיריץ גם משחקים, בגדול מעבד AMD חלש יותר, ולכן לא מומלץ למשחקים.

מצאתי ב KSP מחשב של LENOVO

‎http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14011

מחשב מעולה, נותן תמורה טובה מאוד לסכום שאתה משקיע בו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי נזהר דוקא מנותן השירות, אם זה "מעבדות טלדור". כשהאייסר שלי התקלקל במסגרת האחריות, זה עלה לי ב-53 ימי המתנה לתיקון, אין ספור שיחות טלפון עצבניות ושעות המתנה על הקו, ועצבים לרוב. אל תתרשם מ"שירות עד הבית" - מדובר בסה"כ בחברת שליחויות ולא בטכנאי - וה"שירות" הזה עלה לי בעוד יומיים שבהם טלדור איבדו את המחשב (!), עד שנמצא ובאתי בסוף לקחת אותו. במסגרת התיקון טלדור גם "שנמכו" לי את כרטיס המסך. פעם הייתי חסיד של אייסר (זהו האייסר השני שלי) - אבל לעולם לא אקנה אייסר, כל עוד טלדור נותנים עבורו את השירות!

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...