Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השבתת הרכב לתקופה של שנה - מה קורה אם לא מקפיאים רשיונות

=DJ Shadow=
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אין לי שימוש בכלי רכב אחד (אני מאמין שהתקופה תהיה שנה גג) ואני לא מעוניין למכור אותו כרגע.

אני יודע שאפשרי להקפיא את הרשיון שלו, אבל השאלה שלי היא כזאת,

מה ההשלכות של מצב שאני לא מקפיא את הרשיונות שלו ופשוט לא מבטח את הרכב ולא מעביר אותו טסט?

ונגיד כעבור שנה (אחרי ש״פספסתי״ טסט אחד) ארצה להשתמש בו שוב? אוכל פשוט לבטח את הרכב, להגיע למכון הטסטים ולהעביר את הרכב טסט? יבקשו ממני לשלם על הטסט ש״פיספסתי״ ?

תודה לעונים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, יבקשו ממך לשלם על הטסט שפיספסת ובלי לשלם את החוב, לא תוכל לעשות טסט.

לעניין ביטוח חובה - עשה חיפוש בפורום, דנו בכך רבות.

לגבי ביטוח מקיף - גם רכב עומד יכול להיגנב או להיפגע.

אם אין לך חניה פרטית להחנות את הרכב ואתה מחנה אותו ברחוב, רוב הסיכויים ששכנים טובים ידווחו על רכב "נטוש" והרשות המקומית תדרוש ממך לסלק אותו מהרחוב. אם לא תסלק אותו, הרשות המקומית תגרור את הרכב ויכולים לחייב אותך בהוצאות הגרירה. אם לאחר הגרירה לא תבוא לפדות את הרכב, מותר לרשות המקומית למכור את הרכב בכל סכום שיתקבל. לרוב הם נמכרים בכסף קטן כחלקי חילוף וברזל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך 2 אופציות.

או להקפיא את הרישיונות שזה הדבר הכי הגיוני במידה ואתה לא מעוניין למכור.

או למכור שזו האופציה שלא באה בחשבון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, יבקשו ממך לשלם על הטסט שפיספסת ובלי לשלם את החוב, לא תוכל לעשות טסט.

לעניין ביטוח חובה - עשה חיפוש בפורום, דנו בכך רבות.

לגבי ביטוח מקיף - גם רכב עומד יכול להיגנב או להיפגע.

אם אין לך חניה פרטית להחנות את הרכב ואתה מחנה אותו ברחוב, רוב הסיכויים ששכנים טובים ידווחו על רכב "נטוש" והרשות המקומית תדרוש ממך לסלק אותו מהרחוב. אם לא תסלק אותו, הרשות המקומית תגרור את הרכב ויכולים לחייב אותך בהוצאות הגרירה. אם לאחר הגרירה לא תבוא לפדות את הרכב, מותר לרשות המקומית למכור את הרכב בכל סכום שיתקבל. לרוב הם נמכרים בכסף קטן כחלקי חילוף וברזל.

.

תודה על התשובה המפורטת.

נראה לי שבסופו של דבר אקפיא את הרשיונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...