Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפת בת ים

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסביר לך :

כמו שאתה יודע - "סינון" ראשוני הוא לא רשיון לכתוב כל דבר בפורום .

להיפך , בגלל שיש הרשאה אנחנו מצפים ממך או מכל אחד אחר להתנהג ולכתוב לעניין.

שים לב על מה נפתח השרשור , ולאן הגעתם.

זה הפך למעין צ'אט חברים ושליחי פיצה , לא לעזרה בענייני מפות בכלל ובת ים בפרט.

אם מעניין אותך נושא חברי קהילת השליחים , אתה יכול מצידי לפתוח שרשור נוסף , ולא בשרשור הזה (ואז תהיה לי סיבה לגעור בך על זה שאתה פותח עשרה שרשורים בלי סיבה :twisted: -אגב , הסידור הזה נקרא "מלכוד רפול" , ע"ש הרמטכ"ל לשעבר ,רפאל איתן , וזה הולך ככה -

בהיותו רמטכ"ל , הוציא שתי הנחיות ששיבשו את חייהם של החיילים:

1. יש לחבוש כומתה בכל עת , בחום , בקור , באוויר ,ים ויבשה.

2. יש לאסוף כל תרמיל של כדור שנורה , כדי להתיך את המתכת של התרמילים ולחסוך לצבא כסף.

המילכוד הלך ככה:

אתה חייב לחבוש כומתה. אבל חייב גם להתכופף כדי לאסוף תרמילים.

התכופפת לאסוף את התרמיל , נפלה הכומתה ,דופקים לך תלונה על זה שאתה בלעדיהץ

לא התכופפת ,שמרת על הכומתה ,חטפת תלונה על זה שלא אספת את התרמיל...).

אגב , אתה בטח מודע לזה (ואם לא , תרשה לי להזכירך ,כמו גם לשאר חברי הפורום) שהערות,טענות , מענות ובקשות למנהלים אמורות להתבצע דרך הודעות פרטיות ולא דרך הפורום , וגם זה אמור להימחק ו/או להינעל.

אז בבקשה... נא לשמור על הכללים ועל הרמה ,כדי לא נצטרך להתכסח על השטויות הללו.

שמר.

פורסם

פיצה דומינו בטיילת בת-ים, יש לי זכרונות מהמקום הזה...

שכחתי שם פלאפון, הייתי מעורב בקטטה שהתחילה שם והגיעה עד לעיגול בערך (מישהו התעסק לי עם האופנוע) ...

תשמור על עצמך ותדרוש תוספת סיכון למשכורת אם אתה עובד בשישי בלילה....

haters will hate

• תוכן חדש...