Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

אבי מעוניין להחליף את הרכב הנוכחי שלו - D-Max אוטומטי כפול הנעה ברמת הגימור הגבוהה, וזאת לאחר 5 שנים של שירות מוצלח ביותר - 280 אלף ק"מ בתנאים קשים (שטח, גרירות) עם אפס תקלות, מלבד בלאי טבעי סביר ביותר.

עברתי קצת על האתרים של היבואנים, אבל לא הצלחתי לגבש דעה וכיוון ברורים - אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון שמכירים את הדור החדש של הטנדרים.

מאפיינים רצויים, ע"פ סדר חשיבות:

1. אוטומט, רישיון ב'
  2. אמינות
  3. כוח - גרירת עגלה עמוסה, כפולת-סרן, על בסיס יומי
  4. מרווח ליושבים מאחור

5. צריכת דלק
  6. עלות אחזקה (מרווח טיפולים ועלותם)
  7. מחיר רכישה

:-P

פורסם

לדעתי לרכב שאתה מחפש קוראים ניסאן נבארה. הוא חזק, מרווח, אוטומטי ודי אמין. מה שכן, מבחינת מחיר הוא לא זול.

אופציה נוספת היא באמת לחכות מה יקרה בשוק בשנה הבאה, עם הגעתם של הדימקס, ההיילקס והמאזדה החדשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מאמין שניתן לקבל הטבה לימוד נהיגה + טסט על חשבון החברה. ב-UMI נותנים. השאלה כמה פרקטי לחיות עם רכב כזה על בסיס יומיומי.

פורסם

אני מכרתי לפני כמה ימים מאזדה BT-50(ידני) אחרי שנתיים וחצי ו100K ק"מ של שירות מעולה, רכב אמין, נוח, חסכוני וטוב בשטח ממליץ מאוד מאוד, בניגוד לנבארה של חבר שעבד בתנאים דומים(קשים, הרבה אבק והרבה שטח גם חקלאים) שעושה לו המון בעיות וגם הלך לו מנוע בנבארה ובקרסו רצו 80K שקל!!! בסוף הוא קנה מפירוק ב55K.

פורסם

תוכל לקנות שברולט סילבראדו שאמנם תצרוך יותר דלק מהטנדר היפני הממוצע אבל תיתן לך נוחות נסיעה, ארגז מטען ענק, יכולת גרירה משופרת והסוכריה האמיתית היא שווי שימוש אפס.

פורסם

באיזה אזור אתה גר?

יש אזורם שבהם מרווח הגחון קריטי בירידה לשדה (צפון בעיקר) ויש אזורים שהתנועה בחולות יותר חשובה.

אני הייתי בודק את המוסכים באזור, מי יותר אמין, למי בכלל יש מוסך קרוב, ולמי יש יותר מידי לקוחות...

אני לא חושב שיש היום טנדר שלא יצליח לבצע פעולות חקלאיות רגילות, עגלה, קצת בוץ, ובלאגן באגז.

יש מבחנים בג'יפולוג לרוב הטנדרים, ופורוםמים לפי יצרנים, הייתי שואל שם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני מכרתי לפני כמה ימים מאזדה BT-50(ידני) אחרי שנתיים וחצי ו100K ק"מ של שירות מעולה, רכב אמין, נוח, חסכוני וטוב בשטח ממליץ מאוד מאוד, בניגוד לנבארה של חבר שעבד בתנאים דומים(קשים, הרבה אבק והרבה שטח גם חקלאים) שעושה לו המון בעיות וגם הלך לו מנוע בנבארה ובקרסו רצו 80K שקל!!! בסוף הוא קנה מפירוק ב55K.

אתה בטוח שהוא שילם 55 אלף ש"ח (!!) על מנוע??

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

תודה לכולכם על התגובות,

ChemGuy85 - היבואן אכן מממן שני רשיונות ג', אבל אני לא רואה את אמי היקרה נוהגת ומחנה רכב כזה...

חשבנו על הנבארה, אבל קיבלנו עליו חוו"ד חיובית מאדם אחד (שנוסע רק בכביש - אמר שיש לו מנוע פשוט אדיר), ו-3 חוות דעת "קצת" פחות חיוביות מאנשי עבודה אמיתיים. למרות זאת, עדיין לא פוסל.

איפה אפשר לקרוא עוד על ה-D-Max החדש?

אומי5 - אנחנו גרים באיזור השרון. תודה על הטיפ, אבדוק גם בג'יפולוג.

פורסם
אתה בטוח שהוא שילם 55 אלף ש"ח (!!) על מנוע??

בטוח ב100%

חלקים לרכבים האלה מאוד יקרים, לדוגמא, 4 אינג'קטורים לטויוטה 3.0(ויגו ולנד קרוזר) עולים בחברה 25K

פורסם
כדאי להמתין קצת שכן יש גם דימקס וגם היילקס חדשים בדרך לישראל. הדגמים הוצגו בעולם לפני מספר חודשים.

ההיילקס החדש כבר הגיע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...