Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי לפני כמה ימים את הסיאט איביזה החדשה ידנית. כרגע 300 ק"מ (הרצה אמור להיות 1,000 ק"מ).

ההילוכים לא עוברים חלק (בנסיעות הראשונות כן), התחושה היא של התנגדות מסוימת בהעברת הילוך - בעיקר ראשון, שני ורברס.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

לפי מה שידוע לי אין צורך כבר בהרצה ברכבים חדשים.

בכל מקרה היו לי כבר 2 איביזות חדשות ולא הייתה לי הרגשה מוזרה בהילוכים גם לא בקילומטר הראשון.

פורסם

שמע, הרצה זה דבר בריא. גם אם אין צורך לפי מה שאתה אומר (אגב, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה), נזק זה לא ייעשה.

מעבר לזה, הכוונה שלי הייתה שלמרות שייתכן ומדובר בתקלה (אבל שנינו יודעים שצ'מפיון יגידו שזה תקין),

כדאי לנסוע קצת על הרכב ולתת לתיבה טיפה לעבוד, יש סיכוי שאחרי תקופה קצרה זה יסתדר.

הרכב בכל מקרה באחריות.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
שלום לכולם,

קיבלתי לפני כמה ימים את הסיאט איביזה החדשה ידנית. כרגע 300 ק"מ (הרצה אמור להיות 1,000 ק"מ).

ההילוכים לא עוברים חלק (בנסיעות הראשונות כן), התחושה היא של התנגדות מסוימת בהעברת הילוך - בעיקר ראשון, שני ורברס.

מה יכולה להיות הבעיה?

שלום רב,

אם עדיין אתה לא שקט, אני אשמח לעזור.

שלח לי מס' רכב וטלפון לחזרה בהודעה פרטית.

אורית ברכה

חטיבת שירות צ'מפיון מוטורס

פורסם

חכה רגע... תן לשמן להגיע למנוע ולשמן את הגיר...

עכשיו ברצינות: חלקיןם מכאניים צריכים להתבלות מעט כדי להתאים אחד לשני באופן מושלם. גם אם באופן רשמי לא צריך הרצה, מומלץ לעשות זאת למנוע וגם לגיר. אם עוד 1,500 ק"מ זה לא עובר - פנה ליבואן שיבדוק אם אכן מדובר בתקלה.

We are the Human Race

פורסם

יש כאן תשובות שאינן מדוייקות בלשון המעטה.

הרצה צריך בכל רכב, גם אם לא קוראים לזה הרצה אלא בשם אחר, תעיין בספר הרכב ובוודאי שתמצא קובץ הנחיות לתקופה הראשונה כמו: לחיצה עדינה על דוושת הדלק, לא להעמיס את הרכב, לא לנסוע זמן ארוך באותה המהירות, לא להעלות לסל"ד גבוה וכיוצ"ב.

תיבת ההילוכים גם היא צריכה את הזמן שלה, הילוכים שמשתלבים עם תחושה של נייר זכוכית ישתלבו בהמשך בצורה חלקה - תן להם זמן.

אגב - גם לבלמים יש הרצה.

• תוכן חדש...