Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר, למה לי לשבת ולהוציא פיוז פיוז ולראות עם הוא שרוף כשאפשר לחבר מנורת ביקורת ולגעת איתה בכל פיוז בצורה הכי הכי פשוטה בעולם וכשהיא לא נדלקת אז יודעים שהלך הפיוז ומחליפים.

לקח לי בדיוק 5 דקות לנסוע למוסך כולל הזמן שסידרו את זה, ואז המשכתי לת"א לבקר את המתקין מערכות שלי.

ראדאר ג'אדי, אני לא רוצה להיות במשפחה שלך :p

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
בעיה שלך, אתה כבר במשפחה שלו, קראתי לו "אחי" והפלת את עצמך.

אפשר לערוך הודעות ?

עכשיו אני צריך ללכת להרכיב רדיו באוטו, מקווה לא לעשות שוב קצרים :)

פורסם

סע למתקין נורמלי ותפסיק להיות חאפר, אתה עוד תשרוף את האוטו ותישאר עם פיוזים תקינים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אחשלג'די - לא מסתדר לי בראש איך אתה מתקין מערכת לבד, אבל בשביל החלפת פיוז הולך למוסך. :shock:

אני בא ממשפחה עם הסטוריה של התעללויות באחים קטנים , קשירות , חפצים קשיחים , טפטוף שעווה חמה, שוקים חשמליים (מה שמסביר את ההבנה שלי בפיוזים וכיו"ב).

Need I say more ? :twisted:

פורסם
תומר, למה לי לשבת ולהוציא פיוז פיוז ולראות עם הוא שרוף כשאפשר לחבר מנורת ביקורת ולגעת איתה בכל פיוז בצורה הכי הכי פשוטה בעולם וכשהיא לא נדלקת אז יודעים שהלך הפיוז ומחליפים.

לקח לי בדיוק 5 דקות לנסוע למוסך כולל הזמן שסידרו את זה, ואז המשכתי לת"א לבקר את המתקין מערכות שלי.

לא מבין בדיוק איך/למה/Why The F**k, להשתמש בנורת ביקורת. זה בדיוק חצי שניה (ואני מגזים) לראות אם הפיוז שרוף, להכפיל בכ20 פיוזים + זמן חילוץ כל פיוז מהבית שלו, זה בערך דקה.

אישית הייתי מרגיש די נבוך אם הייתי בה למוסך בשביל פיוז זה נשמע כמו משהו שאמא שלי הייתה עושה, אבל חבר בCF?

אגב RADAR J, אשמח ליהיות חלק ממשפחתך- לי יש ניסיון עשיר בהתחשמלויות...או יותר נכון-בבדיקת מפסקי הפחת בבית (כבר מגיל 4) :wink:

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אגב RADAR J, אשמח ליהיות חלק ממשפחתך- לי יש ניסיון עשיר בהתחשמלויות...או יותר נכון-בבדיקת מפסקי הפחת בבית (כבר מגיל 4) :wink:

מצטערים , המועדון נסגר.

אגב ,ממסר פחת - או מפסק.אלו שני דברים שונים.

מפסק (אוטומטי) נועד להגן מפני צריכת זרם גבוהה מדי (או קצר).פעם היו פיוזים מחרסינה עבור אותה מטרה.

ממסר פחת נועד להגן מפני זליגת זרם מה-אפס לאדמה (התחשמלות).

פורסם

לא מבין בדיוק איך/למה/Why The F**k, להשתמש בנורת ביקורת. זה בדיוק חצי שניה (ואני מגזים) לראות אם הפיוז שרוף, להכפיל בכ20 פיוזים + זמן חילוץ כל פיוז מהבית שלו, זה בערך דקה.

אישית הייתי מרגיש די נבוך אם הייתי בה למוסך בשביל פיוז זה נשמע כמו משהו שאמא שלי הייתה עושה, אבל חבר בCF?

אתה מתחשמל מהחשמל בבית, לי יש ניסיון בהתחשמלות מהדלתות באוטו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נכון ממסר-טעות שלי. (יותר מדי 220v/50Hz, אם אתה מבין אותי).

אתה מתחשמל מהחשמל בבית, לי יש ניסיון בהתחשמלות מהדלתות באוטו.

קטן עלי 8)

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אממ אני לא מרגיש בכלל פאדיחה לבוא למוסך, כי הוא מכיר אותי ויודע שאני אוהב לשרוף פיוזים, אני בא כזה "בוקר טוב ציון, נשרף לי הפיוז של המערכת סטראו" והוא החליף.

תומר, אני מוכר את האוטו, פירקתי ממנו מערכת בשווי 3500 ש"ח, והרכבתי מערכת בשווי 00000 ש"ח, רדיו משנת סבתא שלי עם רמקול 5.25 מסכן.

רצית שאני אשלם על זה למתקין ?

אני יודע להרכיב לבד, זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב, ובטח לא אחרונה, רק שאתמול בטעות נשרף פיוז, קורה.

אגב אני התחשמלתי מ-12 וולט של האוטו יום אחד שחיברתי פנס בלימה מרכזי ונגעתי בחוט החשוף אחרי החיבור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...