Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור אחראי מאוד הייתי אומר, הביטוח והטסט מה היה קורה אם היו מעורבים בתאונה חס וחלילה הוא לא רק היה נדפק לכול חייו בתשלומים הוא גם היה יכול להכנס לכלא.

הרכב צבוע באדום שברישיון רשום לבן מה הבעיה ללכת לשנות את זה?

שתוי ועוד לוקח אנשים מהמותר גם חברה חכמים לעלות עם בן אדם שיכור.

כמות עבירות מכובדת מאוד גם אני חושב שהוא יפרד לכמה שנים טובות מהרישיון וקנס כספי.

אבל זה לטובה בין אם הוא חבר לטוב ולרע זה נהג מסוכן מאוד.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי שהשרשור הנ"ל נפתח היום בשעות הבוקר המאוחרות.

שמרתי את דעתי לעצמי, אבל עכשיו ואחרי שעשיתי נסיעה קצרה והתרשמות מלא פחות משלוש זירות של תאונה ברדיוס של קילומטר אחד, אשר התרחשו בלילה בסביבת מגוריי (בשעות הערב כל מה שנשאר זה רמזורים מרוסקים וגדרות הפרדה עם פגושים תלויים עליהם מליל אמש) יש לי משיהו לומר.

פנייתי היא לחברי הפורום הוותיקים.

חברים כולנו מכירים את שרשורי "שבת בבוקר", מהסוג אשר לפניכם, שרשורים השייכים לחוכמולוגים המסכנים את כולנו על הכביש בימי חול ופי כמה וכמה בסופי השבוע, חוטפים שלילות ואז באים לבכות לנו בפורום לעזרה כזאת ואחרת.

לי אישית זה הגיע עד הצוואר.

מובן לי שפורום זה הוא פתוח לכולם ובהחלט ברור לי שלפורום זה יש מנהלים שעושים עבודה מקצועית ביותר.

פשוט נמעס לי לשמוע כל יום שישי בערב סירנות של משטרה ואמבולנסים וביום שבת בבוקר לקרוא את השרשורים מהסוג הזה.

אני מתנצל מראש אם חרגתי מסמכותי בתור חבר פורום חדש, פשוט הרגשתי את הצורך להגיב.

זמין 8)

פורסם

מקרה עצוב ומסוכן של בנאדם חסר אחריות. מילא הוא, אבל איך שאר הנוסעים באוטו הסכימו שהוא ינהג? שאני יוצא עם חברים לבלות יש דבר אחד ברור, מי שנוהג לא שותה וגם לא יתן לבנאדם שתוי לנהוג. ואם הוא שותה, אנחנו נישן באוטו ולא ניסע הביתה שתויים. אני יכול להבין איך בנאדם שיכור עולה על אוטו ונוסע ("האלכוהול נוהג") אבל יש עוד אנשים ברכב, הם גם צריכים לקחת קצת אחריות על עצמם.

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם

דעתך מתקבלת בהחלט, אני סה"כ רוצה לעזור לחבר, שאת הלקח שלו הוא למד ואת זה אני מבטיח לך.

בסופו של יום אפשר לסכם את זה במשפט "כמעט זה לא נחשב", להגיד תודה לאל שזה נגמר ככה ולא גרוע יותר, ולהפנים שהבחור בטראומה מאתמול ומבין בידיוק מה היה יכול לקרות, ולעזור לי לעזור לו כחבר.

אני לרגע לא תומך במעשים שלו, אבל גם אתם הייתם עוזרים לחבר גם עם הוא לא בסדר.

האנשים האחרים באוטו לא היו במצב להטיף מוסר למישהו.

פורסם
ראיתי שהשרשור הנ"ל נפתח היום בשעות הבוקר המאוחרות.

שמרתי את דעתי לעצמי, אבל עכשיו ואחרי שעשיתי נסיעה קצרה והתרשמות מלא פחות משלוש זירות של תאונה ברדיוס של קילומטר אחד, אשר התרחשו בלילה בסביבת מגוריי (בשעות הערב כל מה שנשאר זה רמזורים מרוסקים וגדרות הפרדה עם פגושים תלויים עליהם מליל אמש) יש לי משיהו לומר.

פנייתי היא לחברי הפורום הוותיקים.

חברים כולנו מכירים את שרשורי "שבת בבוקר", מהסוג אשר לפניכם, שרשורים השייכים לחוכמולוגים המסכנים את כולנו על הכביש בימי חול ופי כמה וכמה בסופי השבוע, חוטפים שלילות ואז באים לבכות לנו בפורום לעזרה כזאת ואחרת.

לי אישית זה הגיע עד הצוואר.

מובן לי שפורום זה הוא פתוח לכולם ובהחלט ברור לי שלפורום זה יש מנהלים שעושים עבודה מקצועית ביותר.

פשוט נמעס לי לשמוע כל יום שישי בערב סירנות של משטרה ואמבולנסים וביום שבת בבוקר לקרוא את השרשורים מהסוג הזה.

אני מתנצל מראש אם חרגתי מסמכותי בתור חבר פורום חדש, פשוט הרגשתי את הצורך להגיב.

צודק ב-100%

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

חבר זה חבר.

תודיע לחבר שלך כך :

כפתיח,

ביום ראשון רשיונו יילקח ל30 יום . עוד לפני סיומם המדינה תבקש להאריך את השלילה עד גמר ההליכים .

הרכב ייכנס לאחסנה עמוקה ל 30יום.

מעבר לזה ,

עם עברו הקצר ועבירת הרמזור האדום השמיים הם הגבול.

עבירת שכרות ועבירת רכב מלא לנהג חדש נחשבות לעבירות חמורות.

כך גם העבירות של נסיעה ברכב ללא טסט וללא ביטוח חובה.

עבירת השכרות מזכה אותו בשלילת מינימום של שנתיים.

כנראה שגם בעל הרכב ( האבא של החבר )לא יצא נקי .

בית המשפט יוכל גם להכניס את הרכב לאחסנה עד 120 יום בגזר הדין.

קנס מאסר על תנאי אולי אפילו מאסר בפועל .

באמת אוסף של עבירות שכל אחת מהן חמורה ,בוודאי ההצטברות של כולם יחד.

החבר המשתעל ניסה להכשיל את הבדיקה וככזה רואים אותו כאילו היה בדרגת השכרות הגבוהה ביותר.

עורך דין דחוף אמר מישהו , ובצדק , גם הוא לא יוציא את החבר בזול מבחינת הענישה .

אין לו כסף ? שיבקש מהשופט שימנו לו עו"ד מהסנגוריה הציבורית .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חבר זה חבר.

תודיע לחבר שלך כך :

כפתיח,

ביום ראשון רשיונו יילקח ל30 יום . עוד לפני סיומם המדינה תבקש להאריך את השלילה עד גמר ההליכים .

הרכב ייכנס לאחסנה עמוקה ל 30יום.

מעבר לזה ,

עם עברו הקצר ועבירת הרמזור האדום השמיים הם הגבול.

עבירת שכרות ועבירת רכב מלא לנהג חדש נחשבות לעבירות חמורות.

כך גם העבירות של נסיעה ברכב ללא טסט וללא ביטוח חובה.

עבירת השכרות מזכה אותו בשלילת מינימום של שנתיים.

כנראה שגם בעל הרכב ( האבא של החבר )לא יצא נקי .

בית המשפט יוכל גם להכניס את הרכב לאחסנה עד 120 יום בגזר הדין.

קנס מאסר על תנאי אולי אפילו מאסר בפועל .

באמת אוסף של עבירות שכל אחת מהן חמורה ,בוודאי ההצטברות של כולם יחד.

החבר המשתעל ניסה להכשיל את הבדיקה וככזה רואים אותו כאילו היה בדרגת השכרות הגבוהה ביותר.

עורך דין דחוף אמר מישהו , ובצדק , גם הוא לא יוציא את החבר בזול מבחינת הענישה .

אין לו כסף ? שיבקש מהשופט שימנו לו עו"ד מהסנגוריה הציבורית .

+1

ממש הסתבך הבחור

-

-

1234567

פורסם

או קיי מניסיון כאוב ביותר בנוגע לנושא הזה...

נתפסתי על 345 בינשוף לאחר 10 בדיקות לא תקינות , רישום של 6 עבירות ב 10 שנים סה"כ , ועם עו"ד שנחשב לאחד החזקים בתחום הזה באיזור הדרום (וגם משלמים לו בוכטות של כסף).

צפה פגיעה קשה! ,

אני קיבלתי לאחר טחינה של 4 שנים משפט (זה היה בשנת 2007 ורק לפני חודשים נסגר העניין סופי) , קיבלתי שנתיים וחצי שלילה , מאסר על תנאי + קנס כספי 2500 ש"ח.

לאחר ערעור למחוזי הורידו לי שנה , לסה"כ שנה וחצי שלילה. - וזה רק לאחר שהגעתי למשפט עם אבי שנכה ברגל אחת ורואים זאת בבירור ובכי תמרורים לשופט! לא לפני זה כמובן....

היום עם עו"ד בלי עו"ד , אתה תקבל בראש, השאלה היא כמה , וגם עם עו"ד מקבלים בראש חזק - כמו שאצלי קרה.

ניתן להבחין כיום שהשופטים לא מרחמים בנושא הזה - אולי לפני שנתיים שלוש עוד היה קצת גמישות - כיום ההנחייה היא חד משמעית לתת בראש וכמה שיותר. כאשר כמו שציינו קודם לכן - שנתיים מינימום קובע החוק ומפה מתחיל בכלל הדיון עם התביעה.

אין יותר את העסקאות של חצי שנה , 11 חודש וכו'. אין זה כבר כמעט לא קיים ואם כן אז רק במקרים של תיק מאוד נקי מעבר תעבורתי , או מקרים חריגים כאלו ואחרים ובעיות בבדיקה עצמה.

כך או כך , במיוחד לאחר שרשמת שיש למר בחור שלך עבר לא נחמד בתקופה מאוד קצרה- הוא הולך לפי דעתי לקבל בראש חזק מאוד עם צפי של שנתיים מינימום. (אגב להוסיף עוד שמן - השופט גם יכול לתת הרבה יותר משנתיים - שלוש ארבע ועוד.. השאלה כמה העו"ד טוב , הבחור שלך יבכה והשופט ותביעה יהיו גמישים - זה הכל גם עניין של מזל ומשחק טוב).

מה שכן מכל הסיפור הזה הוא כנראה ילמד לקח טוב טוב, והפעם לא יהיה הארכה וכו'. אלא שלילה בפועל ארוכה מאוד. וכנראה טוב שכך (כמו שטוב שעשו לי בדיאבד , אחרת לא לומדים).

מה שלא הולך דרך הראש הולך דרך הרגליים - ובמקרה הזה , הוא יילך המון ברגל \ אוטובוס \ טרמפים \ אופניים בשנים הקרובות.

תהנה, וד"ש לחבר שלך , לי יש עוד 16 חודשים לסיום השלילה, כואב מאוד , קשה מאוד ובמיוחד כאשר אתה נשוי עם ילד בדרך. אז בכלל אתה מעריך הרבה יותר את הרישיון והצורך שבו.

שבוע טוב

פורסם

מה הסיכוי שיקבל מאסר בפועל? זה נדיר או שכיח שדבר כזה קורה?

בעל הרכב (אבא של החבר) רק רשום כבעלים, אין לו רישיון נהיגה.

פורסם

מה נסגר עם אנשים אך אתם יכולים יכולים לעלות שיכורים על ההגה , אתה בקושי שולט אל עצמך אז אתה רוצה לשלוט על רכב ועוד אחד שמלא באנשים.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם
או קיי מניסיון כאוב ביותר בנוגע לנושא הזה...

נתפסתי על 345 בינשוף לאחר 10 בדיקות לא תקינות , רישום של 6 עבירות ב 10 שנים סה"כ , ועם עו"ד שנחשב לאחד החזקים בתחום הזה באיזור הדרום (וגם משלמים לו בוכטות של כסף).

צפה פגיעה קשה! ,

אני קיבלתי לאחר טחינה של 4 שנים משפט (זה היה בשנת 2007 ורק לפני חודשים נסגר העניין סופי) , קיבלתי שנתיים וחצי שלילה , מאסר על תנאי + קנס כספי 2500 ש"ח.

לאחר ערעור למחוזי הורידו לי שנה , לסה"כ שנה וחצי שלילה. - וזה רק לאחר שהגעתי למשפט עם אבי שנכה ברגל אחת ורואים זאת בבירור ובכי תמרורים לשופט! לא לפני זה כמובן....

היום עם עו"ד בלי עו"ד , אתה תקבל בראש, השאלה היא כמה , וגם עם עו"ד מקבלים בראש חזק - כמו שאצלי קרה.

ניתן להבחין כיום שהשופטים לא מרחמים בנושא הזה - אולי לפני שנתיים שלוש עוד היה קצת גמישות - כיום ההנחייה היא חד משמעית לתת בראש וכמה שיותר. כאשר כמו שציינו קודם לכן - שנתיים מינימום קובע החוק ומפה מתחיל בכלל הדיון עם התביעה.

אין יותר את העסקאות של חצי שנה , 11 חודש וכו'. אין זה כבר כמעט לא קיים ואם כן אז רק במקרים של תיק מאוד נקי מעבר תעבורתי , או מקרים חריגים כאלו ואחרים ובעיות בבדיקה עצמה.

כך או כך , במיוחד לאחר שרשמת שיש למר בחור שלך עבר לא נחמד בתקופה מאוד קצרה- הוא הולך לפי דעתי לקבל בראש חזק מאוד עם צפי של שנתיים מינימום. (אגב להוסיף עוד שמן - השופט גם יכול לתת הרבה יותר משנתיים - שלוש ארבע ועוד.. השאלה כמה העו"ד טוב , הבחור שלך יבכה והשופט ותביעה יהיו גמישים - זה הכל גם עניין של מזל ומשחק טוב).

מה שכן מכל הסיפור הזה הוא כנראה ילמד לקח טוב טוב, והפעם לא יהיה הארכה וכו'. אלא שלילה בפועל ארוכה מאוד. וכנראה טוב שכך (כמו שטוב שעשו לי בדיאבד , אחרת לא לומדים).

מה שלא הולך דרך הראש הולך דרך הרגליים - ובמקרה הזה , הוא יילך המון ברגל \ אוטובוס \ טרמפים \ אופניים בשנים הקרובות.

תהנה, וד"ש לחבר שלך , לי יש עוד 16 חודשים לסיום השלילה, כואב מאוד , קשה מאוד ובמיוחד כאשר אתה נשוי עם ילד בדרך. אז בכלל אתה מעריך הרבה יותר את הרישיון והצורך שבו.

שבוע טוב

הבנאדם נהג ברכב ללא ביטוח וללא טסט(ואם הוא לא ידע על זה, זה רק מראה על ה"איכפתיות" שלו), אני די בטוח שהוא גם ינהג ללא רשיון.

פורסם
...שאת הלקח שלו הוא למד ואת זה אני מבטיח לך...

האם אתה באמת יכול להבטיח שהוא למד את הלקח? כי לפי מה שהבנתי הוא לא.

את הלקח הוא היה צריך ללמוד עוד ברמזור האדום, אז לא הכי הזיז לו, לא בתור נהג ולא בתור נהג חדש, והמשיך עם שלל עבירות כבדות. לא מדובר פה על משהו פעוט חשוב להדגיש, מדובר פה על עבירות שכל אחת כבדה יותר מהאחרת.

מישהו שעבר ברמזור אדום, וקיבל כבר על הראש צריך להיות סרגל. במקסימום עבירות קלות (וגם זה עם דגש).

לא מהירות, לא תמרורים, לא רמזורים ובטח שלא שכרות, ביטוח והסעה של יותר ממה שמותר לו על פי חוק.

פורסם

דרך אגב, לא יודע עם אתם מבינים, אבל אין לו ממש כסף לעו"ד, הצבא יכול לממן לו אחד?

אוי התמימות...

אגב, אמרת שחבר זה חבר? לטוב ולרע? על אף מה שהחבר שלך עשה, הייתי ממליץ לו לבדוק טוב מי החברים שלו. לפי הסטנדרטים שלי, חבר טוב זה חבר שלא יעז לתת לחבר השיכור שלו לאחוז בהגה.

אבל אתה אמרת, חבר זה חבר. לטוב ולרע. אני בטוח שבפעם הבאה הוא יוכל למות בשקט ולדעת שהחברים הטובים שלו יגיעו להלוויה שלו ויספידו אותו, בדיוק כמו חברים טובים, ולהיפך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...