Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dj_dani

סתם שאלה לחבר.

למה עצרו אותו ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

DJ היקר:

1. באופן אישי, אני מקווה שהחבר שלך יקבל שלילה לכל החיים. זה לא יקרה, אך הלוואי שכן. הוא רשאי לסכן את עצמו כמה שהוא רוצה, אך אין לו הזכות לפגוע באנשים אחרים.

2. לצורך ההשוואה - ידידה שלי, מעל גיל 30, ללא עבירות תנועה קודמות או בעיות אחרות נתפסה עם חריגת אלכוהול קלה מהמותר וקיבלה שלילה לשנה לאחר סיוע של עו"ד. מן הסתם, חבר שלך צריך לצפות להרבה יותר.

3. אתה באמת מצפה שצה"ל יממן לחבר שלך עו"ד???!!! זו שאלה רצינית?

פורסם

דרך אגב, לא יודע עם אתם מבינים, אבל אין לו ממש כסף לעו"ד, הצבא יכול לממן לו אחד? או שהוא מקבל משהו ציבורי? איך זה עובד?

אתם צודקים, אבל חבר זה חבר לטוב ולרע, ולא משנה מה תמיד תמיד אני יהיה בצד שלו, אפילו שאני לא בעד מה שהוא עשה.

לדעתי עם אתם כל כך חברים שלו, שכל מי שהיה איתו ברכב שיעזור לו מבחינה כספית לממן לעצמו עורך דין.

למרות שאני חושב שעדיף שלא יהיה לו עורך דין ככה הוא יקבל את חומרת העונש.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
תודה רבה על התשובות.

נהגת שודים, אף אחד שאני מכיר לא בודק את מה שאמרת לפני כל נסיעה, אחת לשבוע עושים את זה וזה סביר לגמרי, את באמת בודקת שמן מים אויר ורישיונות בתור נהגת תורנית שכולם שפוכים באוטו?

מצטער שאני מצטט הודעה מלפני כמה עמודים.

רובנו אולי לא בודקים שמן ומים לפני *כל* נסיעה באוטו שלנו כי אנחנו מכירים אותו, יודעים מה מצבו ויודעים שבדקנו את מפלס השמן והמים לפני שלושה ימים. אבל דווקא כשמדובר בנהיגה מזדמנת ברכב שהוא לא מכיר, אשר שייך לבן אדם אחר, כל בן אדם הגיוני יבדוק את הרשיונות ואת תוקף הביטוח שבע פעמים לפני הנהיגה בו. במשהו אחד אתה צודק - אם "כולם שפוכים" אז גם הנהג, ואי אפשר לצפות ממנו שייעשה דברים שאדם הגיוני עושה.

אתה לא מפחד לנסוע ברכב עם נהג שיכור?

פורסם

זה שחבר שלך חסר אחריות ומוח זה משהו בפני עצמו.

אני ממליץ לו לגרד מכל החורים כסף +- 6000 ש"ח (אולי אפילו יותר, תלוי על כמה הם יסגרו)

לי לפני כשנה לקחו פחות מזה גם על עבירת שיכרות (310 מ"ג)

לקחת עורך דין (אני יכול להמליץ שופט תעבורה בדימוס בן אדם תותח באמת)

יש סעיף בחוק שניתן להמיר עבירה של נהיגה בשיכרות שעונשה שנתיים פסילה לפחות

לסעיף נהיגה תחת משקאות משכרים עונשה קצת פחות משנה לא זוכר כמה בידיוק.

לפי עברו ומס' עבירות בוא זמנית מאוד כדי לו לקחת עורך דין

כי אם לא שיצפה לכ-3 שנות פסילה.

פורסם
זה שחבר שלך חסר אחריות ומוח זה משהו בפני עצמו.

אני ממליץ לו לגרד מכל החורים כסף +- 6000 ש"ח (אולי אפילו יותר, תלוי על כמה הם יסגרו)

לי לפני כשנה לקחו פחות מזה גם על עבירת שיכרות (310 מ"ג)

לקחת עורך דין (אני יכול להמליץ שופט תעבורה בדימוס בן אדם תותח באמת)

לפי עברו ומס' עבירות בוא זמנית מאוד כדי לו לקחת עורך דין

כי אם לא שיצפה לכ-3 שנות פסילה.

שכחתי משהו:

כדי להמיר סעיף עבירה צריך לא יותר מ 5XX מ"ג

ההמרה לסעיף נהיגה תחת השפעת משקאות משכרים ולא נהיגה בשכרות אינה נעשית על בסיס כמות האלכוהול שנמצא . אם בדיקות המאפיינים שלו בסדר ורמת האלכוהול גבולית ניתן להחליף מהסעיף הכבד לסעיף המקל שמזכה אותו רק בשלילה מינימאלית של 6 חודשים.

אבל כאן מדובר בכפול מהכמות המותרת ובנוסף בהכשלת הבדיקות הנוספות בינשוף שרואים אותם בחומרה רבה, וכאילו היו ברמת שכרות גבוהה ביותר.

ומכיוון שהחבר הוא נהג שאני מניח כי הוא מתחת לגיל 24 אז דרגת השכרות החדשה בשבילו המותרת היא חמישית מהדרגה הרגילה כלומר 50מ"ג במקום 290מ"ג.

אז מעניין באמת האם הוא נתפס על 100 או על 600 מ"ג.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נעצר לבדיקה שיגרתית, הכמות הייתה 415 או 435 לא זוכר בידיוק, השאלה על העו״ד צבאי זה הוא ביקש ממני לשאול כי הוא חשב שאפשר להסתדר בלי לערב הורים מה שנקרא.

למען הסר הספק, אני לא הייתי שם אני רק באתי לאסוף אותם אחרי שהחרימו להם את הרכב, אז אל תטיפו לי למה אני נותן לשיכורים לנהוג לפני שאתם יודעים על מה אתם מדברים.

ומי שחושב שאני זה ״החבר״, אז לא זה באמת חבר שלי, כי אם לי היו לוקחים את הרישיון כנראה שלא הייתי נמצא כאן היום.

טוב הוא כנראה יקבל את מלוא הצינור, הוא לא שוקל בשלב זה לקחת עו״ד, אין מה לעשות על טעויות משלמים ונגיד תודה רבה שזה נגמר ככה ולא בדם, תודה לכל מי שענה והגיב פה, לדעתי אפשר ורצוי לנעול.

פורסם

כנראה שהחבר שלך עדיין שיכור ויכולת השיפוט שלו שואפת לאפס.

אז כחבר טוב תייעץ לו לקחת עו"ד ואם ידו אינה משגת , והוריו כן יוכלו לסייע לו אז שיפסיק את המשחקים יספר להם ויקחו עו"ד.

הייתי אומר שגם הורי החבר בעלי הרכב יכניסו יד לכיסם לשם כך.

אם לא, שיפנה לסנגוריה הציבורית / או אם יש בצה"ל סיוע כזה כי בלי זה הוא יקבל עונשים שחבל על הזמן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אז שיקבל עונשים שחבל על הזמן, מה הבעיה?

אפילו עדיף כך.

חבל אם יצליח לגייס עו"ד להקלת העונש, זה יהיה ממש חבל.

כמה שפחות יסתובב בכביש, יש סיכוי שפחות אנשים יסיימו את חייהם בגללו.

עונים פה במין השתתפות בצער, מה קרה?

שיקבל בראש מקסימום, ואם אפשר עוד קצת!!!

סלע

פורסם

במקום להמליץ על המרת סעיפי האישום , רצוי להמליץ על המרת האלכוהול בקולה, ו/או המרת הרכב במונית.

פורסם
אז שיקבל עונשים שחבל על הזמן, מה הבעיה?

אפילו עדיף כך.

חבל אם יצליח לגייס עו"ד להקלת העונש, זה יהיה ממש חבל.

כמה שפחות יסתובב בכביש, יש סיכוי שפחות אנשים יסיימו את חייהם בגללו.

עונים פה במין השתתפות בצער, מה קרה?

שיקבל בראש מקסימום, ואם אפשר עוד קצת!!!

לא צער ולא עגבניות.

יש מערכת משפטית שאמורה לפסוק בעיניינו ולה יש כללי משחק ברורים. המדינה מצד אחד והנאשם מצד שני אלה וגם אלה מסתייעים במשפטנים כדי להביא לתוצאה הנדרשת.

עדיף על פני משפט שדה וכיתת יורים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא שאני חסיד של המשטרה ממש להפך!

אבל במקרים כאלה טוב שיש משטרה. חבר שלך חמור

מקווה שיקבל את המקסימום!!!

טיפש כזה מילא בן אדם שאין לו אחריות לעצמו, אבל לקחת איתך אוטו מלא בלי ביטוח גם שיכור, וסביר להניח שהוא לא הנה הכי רגוע או שקול בעולם!!!

אני היום בן 21, שאני מסתכל אחורה אני מתפלא ששרדנו את גיל הטיפש עשרה בשלום אני וכל חבריי ( למעט חבר אחד שהפך קוואליר, בקו ישר ) כולנו יצאנו שלמים! אבל לא היה לנו בחבורה אף אחד דביל כמו החבר הזה שלך, בתור חבר שלו לא הייתי עולה איתו על האוטו אפילו אם יחזור לו הרישיון עד המשפט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...