Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיע למפגש, צריך את עזרתכם.

אני מחפש 6.5 קואקסיאלים בעלי רגישות גבוהה וRMS נמוך לרכב של אבא שלי.

צרו איתי קשר בפרטי או במפגש עצמו.

תודה, יבגני.

פורסם

יוני בחיים לא הפסקתי עם האודיו פשוט בגלל העבודה שלי אני לא יכול להגיע אף פעם כי אני עובד בשישי שבת

ועד עכשיו כל המפגשים שהיו עבדתי בהם...

פורסם

אני דיי חדש פה , הייתי רוצה להגיע יותר בשביל להתייעץ מאשר להראות מה שיש לי מפני שכרגע זאת לא גאווה גדולה :-)

ויותר מכל הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי לכוון את המערכת מפני שאני דיי בטוח שעשיתי שם בלאגן ..

האם יש מישהו מהותיקים שמוכן להרים את הכפפה ?:?

תודה מראש

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אני גם בא בפעם הריאשונה. אני נותן לכם מילה אין מישהו שלא הולך להסתלבט על המערכת שלי

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

כל החבר'ה החדשים- תגיעו למפגש, ואני בטוח שיהיו מספיק אנשים שיוכלו לעזור בייעוץ, בכיוונים ובכל השאר.

אל תתביישו לשאול ולבקש עזרה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אז אולי שאחד מכם יקח יוזמה , יזדהה לפני אותו או משהו בסגנון ואז לכל החדשים יהיה מאיפה להתחיל

אני מרגיש פה כמו בבליינד דייט :-)

פורסם

תודה :-D

פורסם
תשאל מי זה יוני.:-D

הוא אשמח לעזור לך.

יוני הוא "הגיהנום" של כולנו אבל אם תקשיבו לו תגיעו לבסוף "לגן העדן" האודיופילי...:twisted:

אנחנו הותיקים מנסים שוב ושוב להכיר ולפתוח ברגל ימין עם החדשים אבל חייבים להבין שהמשפט הבנאלי תקף גם פה ש"לריקוד הטנגו דרושים שניים".

בהצלחה

ליאור

פורסם

נראה שהולך להיות יום נהדר וקצת אולי קריר אז תבואו מוכנים.

מפגש קודם אנשים הלכו מהר כי הם לא היו לבושים טוב והיה להם קר.

מקום המפגש נשאר במקום הרגיל בנשר.

במידה ומישהו מסתבך ניתן להתקשר אליי.

0523142134.

יוני, מפגשים בע"מ :lol:

פורסם

חברה, מישהו יכול לכוון אותי בבקשה... זו הפעם הראשונה שאני מגיע ויש קצת בעיות עם הניווט... אני כרגע בחנייה מול השופרסל דיל.

פורסם

מול השופרסל דיל ישנה עוד חנייה קטנה, לא של השופרסל עצמו, יותר לכוון חיפה.

מי שלא מסתדר מוזמן להרים טלפון 0527345785 מור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...