Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הציעו לי את הסאב שבתמונות בסביבות 300 ש"ח, שווה את זה?

מתכנן לחבר ל-INOX PRO של 175RMS.

כרגע הסאב מחובר בגישור לפולס אודיו BA-2900 שגם ככה לא סוחב אותו הכי טוב ואני מעדיף לחבר אותו למונובלוק ואת האחוריים לפולס אודיו..

אגב סתם שאלה :D

אם יש לי רמקולים אחוריים של 80RMS - זה אומר שכל רמקול הוא 80RMS וצריך לחבר אותו לערוץ של 80RMS או ששני הרמקולים ביחד עם 80RMS?

תודה!

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

פורסם

זה מגבר מדבקה סיני.

אם אתה מוכן להשקיע 300, תשקיע עוד 200 ותיקח כבר איזה רוקפורד ישן, P4004 מיד שניה.

אפשר גם למצוא GTO ישן.

או משהו דומה. שהוא לא "מדבקה".

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אולי אני משוחד אבל דבר איתי בפרטי...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מגבר לא רע בכלל

ד"א זה מגבר קוריאני מבית הייצור של ZENNON

זה שמישהו בארץ (במקרה הזה יהודה סוויסה למי שמכיר) ביקש אותו מיוצר תחת שם מסויים ממש לא הופך אותו ל"זבל סיני" כי זה לא !

המגבר טוב ואמין אבל גם ישן מאוד ולא משווק בארץ לפחות 3 שנים

אז אולי באמת תנסה להוריד קצת את המחיר

אני חושב שאיפוא שהוא בין 200-300 ש"ח כל סכום הוא הוגן ושווה (במידה והמגבר תקין)

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...