Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להיות חתיכת גאון כדי לתדלק סולר במקום 95 - במרבית הרכבים פיית תדלוק קטנה מדי בשביל להכניס אליה אקדח של סולר (עשו ככה בכוונה).

לא הבנת

לא מדובר ברכב אלא בקטנוע

וגם הידית בד"כ מסומנת בסולר כדי שלא יתבלבלו אבל...

הוא תדלק בפיה של 95 ובמקום בנזין יצא לו סולר , כך לפי טענתו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חברת "פז" התנהלה פה בצורה די מפגרת.

חברת פז התנהלה מצויין.

אני רואה שאתה ממשיך בסגנון הרגיל שלך, זה שמנסה לנצח בדיון לא עם ארגומנטציה

נורמלית, אלא ע"י דיבור בקול רם יותר. לוגיקה של קצינים בצה"ל, קשה להתווכח איתה.

סליחה, אני אכתוב בסגנון שמתאים לך יותר. צריך להיות מפגר שלא בודק את עובדות המקרה כדי לחשוב שפז התנהלה בצורה "מפגרת", ולקבל את הכותרת הדמגוגית כתיאור עובדות המקרה (קרי, שהקופונים נתנו כפיצוי כלשהו או, כמו שכתבת בטעות, "מלפנים לשורת הדין").

בשביל לכתוב כתבה מוטה עם כותרת מגמתית לא צריך כלום, ואין שומדבר שחברה יכולה לעשות כדי למנוע מכל אידיוט שעשה טעות בתדלוק, מללכת לאתר אינטרנט ולהוציא "כתבה".

אי אפשר ולא צריך לפייס כל אחד שטוען שהוא נפגע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חוזר וקורא ועדיין לא מבין מאיפה הסקת מה העמדה שלי בדבר צדקתו או אשמתו של הלקוח.

ההתנהלות של פז הייתה מתנשאת וטיפשית. בדיוק כמו שאמרת, לא אשמים - אז אל תנסו לפייס.

הרי ברור שלקוח כזה ש"מנסה את מזלו" בקבלת פיצויים ימשיך עם זה לתקשורת.

זאת ראייה לטווח קצר, וזה מנהל שכשל בניתוח הסיטואציה.

עניין הדלק עדיין בסימן שאלה, והוא בכלל לא הנושא פה.

בנושא אחר, לקרוא לאחד המשתמשים "מפגר" מבלי שיוכל לענות לך באותה צורה זה ניצול לרעה

של סמכות ניהולית. מעניין תוך כמה זמן אני אקבל אזהרה אם אדבר כך לכל מודרטור שעצבן אותי.

פורסם

אם יש לך בעיה עם המודרציה שלי, פנה אליי בפרטי או שתקבל אזהרה.

אם יש לך בעיה עם הסגנון שלי, אתה יכול להתעלם מההודעות שלי.

זו פעם אחרונה שאני מסביר לך את זה.

עניינית, כל מה שכתבת זו חכמת הבדיעבד, על בסיס ידע לא קיים והנחות לא מבוססות. אין לך מושג כמה תלונות מקבל פז בחודש, לדוגמא.

"ברור שלקוח ייקח את זה לתקשורת..."

ברור למי?

לך, שאין לך מושג או לשירות לקוחות של פז, שמקבל מי-יודע-כמה, פניות בחודש?

לגבי "הפיוס", אתה החלטת שזה "פיוס". לי זה נראה כמו מחווה אוטומטית, שלקחו אותה ועשו ממנה כותרת דמגוגית, שאתה אכלת אותה לתיאבון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...