Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התדלוק פגע במנוע? קבל כפיצוי קפה ומאפה

itamarg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ביזיון! בושה וחרפה! אני בעד להחרים את פז, לא לתת לביזיון הזה להמשיך! ומי שמתדלק בפז שיידע: "בפז תדלקת- עם דמעות יצאת!!!" ראו הוזהרתם

http://cars.walla.co.il/?w=/4711/1884656

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין על מה קפצתם.

יש כאן אי הסכמה על העובדות, ואני לא יודע איך החליט מי שהחליט שדווקא פז הם השקרנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם הבמבי. זה מקרה לבית משפט.

מעניין אותי האם הדלק נשלח לבדיקת מעבדה או שהמעבדה הייתה המוסכניק המדופלם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפורום האופנוענים הסמוך כבר רצות מספר תיאוריות לגבי אחריותו של הלקוח בארוע.

זה לא משנה את העובדה שחברת "פז" התנהלה פה בצורה די מפגרת. מבחינת יח"צ זה פשוט נראה גרוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני הרבה שנים תדלקתי באיטליה סולר במקום בנזין לסיאט איביזה.

אז מאד סביר שיחס הדחיסה במנוע האיביזה היה במשהו נמוך יותר (לא בהרבה, נניח שהיתה מודל 87) אבל לאחר שהסולר נשאב, בנזין תקני הוכנס ויוסי נהג, המנוע המשיך לפעול, תדלקתי לפחות פעם נוספת ולא הבחנתי בהתנהגות חריגה.

מספר האוקטן של סולר נמוך מאד לעומת מספר האוקטן של בנזין, ולכן המנוע עובד בהצתה עצמית קיצונית (וכמובן גם מוקדמת) עם כל לחיצה על דוושת הדלק. המנוע מצלצל בטירוף ולא סוחב, אז קשה לי להאמין שמישהו יכול להתמיד בנסיעה במצב כזה, בטח ובטח במנוע חד צילינדרי.

נכון שהצתה עצמית קיצונית עלולה לייצר גלי הלם העלולים לנקב את הבוכנה, אבל זה רק בעבודה לאורך זמן.

לא מאמין שמישהו יכול להגיע למצב כזה, וגם אם היה בדלק חומר שהוריד את מספר האוקטן, משתמש אחראי היה צריך להגיע למוסך בהקדם ולא למשוך זאת.

לי זה נשמע כמו משהו שהוקצן. לא יודע אם המנוע היה פגום קודם, אם לכלוך חדר לצילינדר או מה בדיוק קרה, אבל בכל מקרה משהו חשוד מאד בסיפור.

מה שכן, אולי היה מקום לשלוח מהנדס של פז, ובשיתוף פעולה עם המתלונן לבדוק את הסיפור לעומק, לבדוק מספר אוקטן במנוע ריקרדו ולא לנסות למרוח אותו בפיצוי מגוחך.

יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע לי אחלה שיטה להוציא מנוע חדש על חשבון חברת הדלק.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד הנפגע לא ילך לבית המשפט ויתבע את נזקו ויוכח כי אכן הייתה תקלה אצל פז , לא נדע את האמת.

ולא מצאתי לפחות בכתבה כי הוא מתכוון לעשות כן , גם עובדה זו אומרת דרשני.

והסבירות שתקלה כזו קרתה רק למתדלק אחד ולא לשרשרת מכוניות שתידלקה באותו יום מאותה משאבה מביאה אותי לחשוב כי אדון קטנוען קיבל 2 קופונים "מלפנים משורת הדין".

ואני לא מאמין שבכל מקום אחר בעולם מישהו היה מפצה את הקטנוען , לאור הבדיקות שעשתה פז בנושא.

והרי ברור שקל מאוד למלא בנזין להעבירו למיכל אחר למלא סולר בו ולטעון הנזק שנגרם , נגרם בגללכם.

וסתם שאלה למבינים.

מילאת סולר במיכל . המנוע יכול לנסוע מספר קילומטרים כאילו כלום? ורק אז לסבול ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלת תם:

האם יכול לצאת סולר ממשאבת 95?! (מבלי שמשאית התדלוק התבלבלה?)

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שרשם הבחור מעלי,

אם באמת זה קרה רק לו, אכן הסיפור נשמע מונפץ.

הדגשתי - אם באמת, כי תמיד יש סיכוי שהוא שלפני שהוא תידלק עשו עבודות תשתית ושינו משהו במשאבות, והבינו את זה במהלך או אחרי התידלוק שלו, ולחברה היה נוח להגיד שהכל תקין היה תקין.

למרות זאת, אם החברה הייתה חושבת שהייתה בעיה במשאבות שלה, גם אם היא הייתה רוצה להכחיש, לדעתי הייתה נותנת לו פיצוי יותר רציני בשביל לא להגיע לכותרות.

אני בספק אם היום אחרי כמה חודשים מישהו חיצוני יכול לבדוק ולהוכיח שהמשאבה הייתה תקינה או לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך להיות חתיכת גאון כדי לתדלק סולר במקום 95 - במרבית הרכבים פיית תדלוק קטנה מדי בשביל להכניס אליה אקדח של סולר (עשו ככה בכוונה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא משנה את העובדה שחברת "פז" התנהלה פה בצורה די מפגרת. מבחינת יח"צ זה פשוט נראה גרוע.

חברת פז התנהלה מצויין.

הבעיה פה זו רק הכתבה, שכתובה באופן מוטה ודמגוגי.

כל עוד הנפגע לא ילך לבית המשפט ויתבע את נזקו ויוכח כי אכן הייתה תקלה אצל פז , לא נדע את האמת.

ולא מצאתי לפחות בכתבה כי הוא מתכוון לעשות כן , גם עובדה זו אומרת דרשני.

לתבוע בבית משפט בשביל 1.5K ש"ח?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא הנזק שיכול להיגרם מתדלוק רכב בנזין בסולר לא נשמע כזה נורא:

http://wiki.answers.com/Q/Started_engine_after_filling_car_with_diesel_instead_of_petrol

לפי מה שכתוב בקישור, אין מצב שיכול להיגרם נזק של ממש למנוע.

לעומת זאת, לשים בנזין ברכב דיזל זה כבר סיפור אחר:

Petrol will strip your diesel engine of the lubricant used to keep it ticking over and cause metal components to grate against each other and disintegrate.

This runs the risk of damaging the fuel pump and fuel-injection systems, or wrecking an engine completely if used for a significant amount of time.

To make matters worse pre-ignition systems start fuel pumps in new diesel models when car doors are unlocked. This cuts out the time it takes for new diesel engines to warm up, but means that diesel engines can be ruined by petrol by simply unlocking doors.

The fuel pump and injection systems and filters will likely need to be replaced on new models, while an entire engine could be wrecked beyond repair if it has been run for long enough. Regardless of the extent of the damage, the repair bill could potentially run into thousands of pounds.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברת "פז" התנהלה פה בצורה די מפגרת.

חברת פז התנהלה מצויין.

אני רואה שאתה ממשיך בסגנון הרגיל שלך, זה שמנסה לנצח בדיון לא עם ארגומנטציה

נורמלית, אלא ע"י דיבור בקול רם יותר. לוגיקה של קצינים בצה"ל, קשה להתווכח איתה.

חברת פז הייתה צריכה לצפות את המהלכים הבאים ובכל אופן לא לפייס צרכן בעייתי עם

"מתנה" זולה שכזאת. הם לא ראו לאן נושבת הרוח, ולכן מתמודדים כעת עם יח"צ שלילי.

מ.ש.ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברת פז התנהלה מצויין.

הבעיה פה זו רק הכתבה, שכתובה באופן מוטה ודמגוגי.

לתבוע בבית משפט בשביל 1.5K ש"ח?

לך לבית משפט לתביעות קטנות תראה שזו תביעה גדולה :lol:

לנזק הישיר הוא מוסיף עגמת נפש הפסד יימיי עבודה נסיעה במוניות וכו' וכבר אנחנו ב 3-4K ש"ח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...