Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהזמנת JDM מ-EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכלו לעזור לי בקשה למצוא מישהו ששולח פנסים ראשיים JDM לסיוויק קופה 95?

או שאם מישהו יודע על חנות שמוכרת בארץ במרכז?

תודה רבה מראש!

פורסם

JDM אלה ראשי תיבות של Japanese Domestic Market - השוק המקומי של יפן.

על אף שמוצרי האפטר-מרקט המקוריים של היצרנים הגדולים מאוד מסוגננים, פנסים לא יצליחו להיכנס לארץ דרך הצינורות המקובלים מכיוון שביפן נוהגים בצד שמאל של הכביש והפנסים בהתאם, בדיוק אותו דין כמו של פנסי חזית מאנגליה.

דווקא מבחר הפנסים לה(ע)ונדה סיוויק מהשנתון שלך רחב למדי וכולל סוגים רבים. לא הייתי ממהר להזמין מחו"ל מוצר שנמצא בכמויות יפות בארץ. לגבי חנויות אתה יכול לבדוק בלוח הספונסרים של הפורום, יש לפחות חנות אחת שמחזיקה פנסים כאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר למה תמיד יש לך עקיצות והערות?!

הייתה חייב לרשום עונדה במקום הונדה בצורה רגילה, חורה לך שיש לבן אדם הונדה ,

שאתה חייב לעוות את השם של הרכב.!

לפעמים אנשים פורום מגעילים עם הערות שלהם!!

לפותח השרשור יש לך מלא סוגי פנסים קדמיים ואחוריים ב EBAY רק תשים לב שאתה מזמין לקופה או האצבק

ולא לארבע דלתות.

ערב מצוין

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין הצדדים. הרי הצורה החיצונית היא אותו דבר :oops:

ואם תוכל להגיד לי שמות של חנויות אפילו בה"פ. תודה.

פורסם

קודם וודא כי אתה מזמין פנסים בעלי תו תקן אירופאי, וקח בחשבון שתידרש בהצגת אישור ממשרד התחבורה לצורך שחרור ממכס.

פורסם

http://www.ebay.com/itm/Honda-Civic-EG-Coupe-Hatchback-JDM-BLK-Headlight-Corner-/200686313699?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda%7CYear%3A1995&vxp=mtr&hash=item2eb9d620e3

בבקשה!

http://www.ebay.com/itm/Civic-Coupe-Hatchback-JDM-Headlights-Corner-Side-Marker-/230715813375?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda%7CYear%3A1995&vxp=mtr&hash=item35b7bbedff

תבדוק גם בגלאור מייבאת DEPO לארץ, אני יודע DEPO מייצרים פנסים כמו בלינקים אולי הוא יכול להזמין לך במיוחד

גל אור

שונצינו 3 תל אביב

03-7610000

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אני לא אוהב את האיתותים האלה הם בצבע שונה, כתומים בהירים כאלה ולא שקופים. הוא גם גר רחוק

אבל תודה על העזרה!

• תוכן חדש...