Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלת אחורית לא נסגרת/ננעלת פג'ו 205 1998 ובנוסף הרכב אוגר מים.

ophir555
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי פגו 205 1998

בזמן האחרון הדלת האחורית ימנית לא נסגרת/ננעלת היטב לגוף הרכב ( אין בעיה בצירי הדלת המרכזיים והרכב לא עבר תאונה).אחרי שהדלת נסגרת אני צריך לדחוף אותה בכוח מבחוץ או למשוך מבפנים ואז להפעיל את הנעילה המרכזית כדי שהיא תנעל אחרת היא פשוט נשארת תפוסה חלקית אבל הדלת לא ממש סגורה ורוקדת בנסיעה ( שוב מדובר בס"מ פלוס מינוס ). חיפשתי בפורום אבל לא ראיתי בעיה זהה. נגשתי לפחח והוא אמר חפש מנעול מפרוק ותחזור אלי להרכבה. מה דעתכם. האם באמת יש צורך להחליף את המנעול או שזה קפיץ שהשתחרר וכד'. יש לציין כי בדלת יש כזו לשונית שנעה במנעול ובגוף הרכב יש מוט אופקי שאמור להזיז את הלשונית עד למצב נעילה. כשאני מדמה את המצב עם מברג כשהדלת פתוחה כמובן יש נעילה של הלשונית . באופן רגיל של סגירת דלת אין נעילה. ריססתי קצת שמן ועזר למשך מספר ימים אבל התופעה שוב חזרה

שאלה שניה - בזמן האחרון לאחר גשם חזק אני מתחיל לנסוע בבוקר ובסיבובים אני שומע כמויות של מים זורמות ונשפכות החוצה. כמה שחיפשתי לא מצאתי היכן המים מצטברים

מה דעתכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי פגו 205 1998

בזמן האחרון הדלת האחורית ימנית לא נסגרת/ננעלת היטב לגוף הרכב ( אין בעיה בצירי הדלת המרכזיים והרכב לא עבר תאונה).אחרי שהדלת נסגרת אני צריך לדחוף אותה בכוח מבחוץ או למשוך מבפנים ואז להפעיל את הנעילה המרכזית כדי שהיא תנעל אחרת היא פשוט נשארת תפוסה חלקית אבל הדלת לא ממש סגורה ורוקדת בנסיעה ( שוב מדובר בס"מ פלוס מינוס ). חיפשתי בפורום אבל לא ראיתי בעיה זהה. נגשתי לפחח והוא אמר חפש מנעול מפרוק ותחזור אלי להרכבה. מה דעתכם. האם באמת יש צורך להחליף את המנעול או שזה קפיץ שהשתחרר וכד'. יש לציין כי בדלת יש כזו לשונית שנעה במנעול ובגוף הרכב יש מוט אופקי שאמור להזיז את הלשונית עד למצב נעילה. כשאני מדמה את המצב עם מברג כשהדלת פתוחה כמובן יש נעילה של הלשונית . באופן רגיל של סגירת דלת אין נעילה. ריססתי קצת שמן ועזר למשך מספר ימים אבל התופעה שוב חזרה

שאלה שניה - בזמן האחרון לאחר גשם חזק אני מתחיל לנסוע בבוקר ובסיבובים אני שומע כמויות של מים זורמות ונשפכות החוצה. כמה שחיפשתי לא מצאתי היכן המים מצטברים

מה דעתכם

סליחה שאני מקפיץ אבל אף אחד לא נתקל בתופעות הנ"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי כזה רכב במשך כמעט 4 שנים ומעולם לא היה לי בעיה בדלתות, ממליץ לך לגשת לאיש מקצוע.

לגבי המים אין לך נזילות בתוך הרכב?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...