Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי

לא עבדתי עם זה מעולם,

מה זאת אומרת, זה פשוט ניגמר (החמר) הוא שהוא פשוט כבר לא אפקטיבי?

התרסיס אני כמובן מבין.

תודה

פורסם

הפלסטלינה סופחת אליה את הלכלוך מהצבע. בכל פעם אתה לש אותה ועובד עם אזור נקי. בסופו של תהליך כל חתיכת הפלסטלינה כבר מלוכלכת והולכת לפח (אחרת אתה פשוט שורט את הצבע עם פלסטלינה מלוכלכת). אני למשל רכשתי בזמנו חתיכה במשקל 200 גרם, וחילקתי אותה ל-3 (כ-70 גרם לחתיכה). אין טעם לדעתי לעבוד ולבזבז במכה אחת חתיה גדולה כזו. בצע חיפוש בפורום כדי לדעת איך עובדים עם פלסטלינה ו/או חפש סרטונים ביו-טיוב.

פורסם
הפלסטלינה סופחת אליה את הלכלוך מהצבע. בכל פעם אתה לש אותה ועובד עם אזור נקי. בסופו של תהליך כל חתיכת הפלסטלינה כבר מלוכלכת והולכת לפח (אחרת אתה פשוט שורט את הצבע עם פלסטלינה מלוכלכת). אני למשל רכשתי בזמנו חתיכה במשקל 200 גרם, וחילקתי אותה ל-3 (כ-70 גרם לחתיכה). אין טעם לדעתי לעבוד ולבזבז במכה אחת חתיה גדולה כזו. בצע חיפוש בפורום כדי לדעת איך עובדים עם פלסטלינה ו/או חפש סרטונים ביו-טיוב.

שוטף את האוטו טוב טוב אחרי זה שם מים על האוטו חייב שהאזור יהיה רטוב ומעביר פלסטלינה מים פלסטלינה מים פלסטלינה כמו וקס ידני רק עם מים ופלסטלינה

פורסם
היי, האם הפלסטלינה זה המוצר הזה?

http://www.amazon.com/Mothers-California-Showtime-Instant-Detailer/dp/B000CNM3IM/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1323426568&sr=8-14

והאם יש סיכוי שפלסטלינה תוריד נק' צבע מים (שהשופרצו על האוטו עקב שיפוץ בניין סמוך)?

לא, זה לא פלסטלינה.

הנה קישור לקיט פלסטלינה של חברת MOTHERS באמזון :

http://www.amazon.com/Mothers-07240-California-Saving-System/dp/B0002U2V1Y/

פורסם
חברים אני חייבת להשתתף...

מעריצה אתכם על ההשקעה ברכב, לי יש שיטה חסכונית,זולה ומהירה ביותר לשטיפה ידנית.

מים + סבון כלים! :lol: :lol:

פשוט הציפורניים נהרסות מכל החומרים שלכם :wink:

אבל באמת כל הכבוד על ההשקעה :-D

סופ"ש מושלם!:digging:

תכניסי למדיח זה יותר מהיר :)

ובנימה יותר רצינית - נוזל כלים לא מיועד לשטיפת רכב, הוא מכיל חומרים פעילים שעלולים לפגוע בציפוי של הצבע.

אם את רוצה לשמור על הציפוי של הצבע עדיף לך לרכוש שמפו יעודי לשטיפת רכב, זה לא חייב להיות מוצר יקר ויש כאלו שעולים מעט יותר מנוזל כלים.

פורסם
שוטף את האוטו טוב טוב אחרי זה שם מים על האוטו חייב שהאזור יהיה רטוב ומעביר פלסטלינה מים פלסטלינה מים פלסטלינה כמו וקס ידני רק עם מים ופלסטלינה

אין צורך להסביר לי, אני יודע:)

והשימוש עם מים לא מומלץ אלא שימוש בחומר ייעודי או מים עם שמפו לרכב - שיהיה חלק.

פורסם
היי

אז מה התפקיד של התרסיס שבערכה?

אם אתם אומרים שעובדים עם מים\מים וסבון.

תודה

התפקיד של התרסיס הוא לסייע בהסרת הלכלוך שנדבק לרכב ולהקל על השימוש בפלסטלינה, ככל שהאזור המטופל חלק יותר כך קל יותר לעבוד עם הפלסטלינה. לדעתי כדאי לך להשתמש בחומר יעודי ולא במים/סבון.

פורסם

חברים,

עושים פלסטלינה רק עם דיטיילר ספריי!

מים או מים עם סבון לא מסככים את הפלסטלינה ולא מוצאים את הלכלוך מהצבע.

המלצה שלי:

1. Optimum No Rinse - גם חומר שטיפה מעולה וגם דיטיילר ספריי.

http://www.motorgeek.co.uk/optimum-rinse-formula-gallon-sizes-p-242.html

(החנות עושה משלוחים לישראל במחירים סבירים - תרשמו לכם גם למוצרים אחרים)

2. זה כמו שמגיע בערכה, אבל בגודל של ליטר.

http://www.jbtoolsales.com/Meguiars-Quik-Detailer-32-oz

3. יש בארץ יבואן של חברת Chemical Guy's ויש להם גם דיטיילר ספריי, החברה נקראת R.C.P.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
תכניסי למדיח זה יותר מהיר :)

ובנימה יותר רצינית - נוזל כלים לא מיועד לשטיפת רכב, הוא מכיל חומרים פעילים שעלולים לפגוע בציפוי של הצבע.

אם את רוצה לשמור על הציפוי של הצבע עדיף לך לרכוש שמפו יעודי לשטיפת רכב, זה לא חייב להיות מוצר יקר ויש כאלו שעולים מעט יותר מנוזל כלים.

זה לא עניין של עלות באמת, זה יותר עצלנות,

לגשת לחנות לחפש שמפו יעודי, אני באמת מבינה את אלו שמשקיעים, אפילו מחזיקה מהם...

אבל לא אני :-)

פורסם
זה לא עניין של עלות באמת, זה יותר עצלנות,

לגשת לחנות לחפש שמפו יעודי, אני באמת מבינה את אלו שמשקיעים, אפילו מחזיקה מהם...

אבל לא אני :-)

אחרי זה את תשקיעי כמה אלפים על צבע חדש על עצלנות משלמים ביוקר

פורסם
אחרי זה את תשקיעי כמה אלפים על צבע חדש על עצלנות משלמים ביוקר

אתה קצת מגזים, החלפתי כמה רכבים כבר, ואבא שלי החליף עשרות מכוניות, מעולם לא השקענו ולו שקל אחד בצביעה,

זה נכון לגבי בעלי רכבים או ישנים, או כאלו שמתכננים להחזיק את אותו הרכב המון זמן,

כשאתה קונה רכב לתקופה של שנה/שנתיים וקונה אותו במצב צבע מצוין, הוא יישאר ככה מבטיחה לך :ok:

מנסיון...:wink:

• תוכן חדש...