Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיום אני מחובר לרשת אורנג' ומשלם 175 ש"ח חדשית עבור 400 דקות 200 סמס ו2.5 GB גלישה.

ברשותי אייפון 4 שנקנה בחו"ל, לצערי איבדתי את חשבונית הקנייה ולכן אין באפשרותי לעשות ניתוק זיקה למכשיר.

עם צאת המפעילה החדשה אני שוקל להוזיל את עלויות הסלולר שלי. במקרה הכי טוב אני אוכל לרדת ל300 דקות ו100 סמס.

חישוב גס שעשיתי קיבלתי את המספרים הבאים:

300 דקות כפול 0.20 אג' לדקה= 60 ש"ח

100 סמס כפול 015 אג' לסמס= 15 ש"ח

חבילה גלישה 5GB= 55 ש"ח.

דמי מנוי 15 ש"ח

לסיכום קיבלתי במאמץ רב 145 ש"ח, חסכון של 30 ש"ח לחודש.

ערך המכשיר שלי הוא בערך 2000 ש"ח. חשבתי למכור אותו ולקנות גלאקסי 2 במחיר של 2300 ש"ח.

במקרה הזה אני אוכל לעשות ניתוק זיקה ולקבל החזר של 65 ש"ח חודשית. ז.א ההתלשום החודשי שלי יעמוד על 110 ש"ח בלבד.

החישוב לפי הטבלה הבאה.

הבנתי שבמידה והמכשיר נמכר ברשת אז גובה ההחזרים הוא שונה אבל לא מצאתי באיזה רמת שימוש ומהו גובה ההחזר. אם מישהו יודע על מה אני מדבר אשמח לקבל את החישוב הנכון.

אם לסכם לאחר שנה אני אשלם לרמי לוי

12*145=1740 ש"ח

ולאורנג'

110*12+ 300 = 1620 ש"ח.

אם אני מחליט להחליף מכשיר אני מתכוון לקנות שני מכשירים מסוג גאלאקסי S2 אולי זה יוזיל את הקנייה ב100 ש"ח למכשיר ואז החסכון באונג' יגדל ל220 ש"ח מידי שנה.

מה אתם הייתם עושים במקרה שלי?

תודה מראש למגיבים! 8)

פורסם

שמע, דילמה לא קטנה, אבל ממש לא בהיבט הכספי.

אם היו באים אלי ומציעים לי שתמורת תוספת של 100 שקל בשנה, שאני אקבל הבטחה שלא יהיו לי כול מיני חיובים מוזרים בחשבונית, ,בלי כול מיני פאנטונים שלא עשיתי, בלי שיטות "מצליח" שונות ומשונות, לא הייתי חושב פעמיים.

השאלה האמיתית האם רמי לוי הוא באמת יהיה אחד כזה...

פורסם

הבנתי שבמידה והמכשיר נמכר ברשת אז גובה ההחזרים הוא שונה אבל לא מצאתי באיזה רמת שימוש ומהו גובה ההחזר.

התנאים בדף המכשיר באתר אורנג'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי המידע באתר אורנג׳, גובה ההחזר הוא 110 ש״ח בדמי שימוש חודשיים של 299 ש״ח.

מה יהייה גובה ההחזר בדמי שימוש חודשיים של 175 ש״ח?

פורסם

ממליץ לך להמתין איזה חודש,

לאור ה"בלאגן" שעשה רמי לוי - גם חברות הסלולאר הגדולות יעשו הוזלה רצינית במחירים.

אני מאמין שתוך חודש כבר נראה חבילות ממש טובות

פורסם

לא תוך חודש אלא תוך מספר ימים כל שלושת הרשתות הגדולות משיקות מותגי בת.

היום הושק המותג ORANGE CLEAR - מותג בת שאמור להתחרות בשוק המשתמשים הקלים (300 דק').

סלקום ישיקו אוטוטו את "בייסיק" ופלאפון את "ME".

בשורה התחתונה המודל הוא דמי מנוי זולים + חיוב קבוע של בערך 20 אג' לשיחה.

מצד שני הן לא מאפשרות ניתוק זיקה כך שההחזרים כבר לא יהיו רלוונטים.

אני אישית מעביר בימים הקרובים את סבא וסבתא לרמי לוי (למרות שאני יודע שסלקום ישיקו תוכנית דומה), הם כרגע בסלקום ועושקים אותם ב270 ש"ח בחודש ל220 דקות שיחה, 0 הודעות ובלי גלישה באינטרנט. מהנסיון שלי הגיע הזמן להתרענן ולעבור לחברה חדשה ולא להישאר בסלקום כי הם ימצאו בכל זאת דרך להעלות את החשבון מ100 ש"ח ל300 ש"ח לאורך התקופה. לחרטט לקוחות תמימים זו המומחיות שלהם.

בקרוב REVIEW לשירותים של רמי לוי.

פורסם

בכל מקרה נכון לעכשיו התשובה של אורנג' לתעריפי רמי לוי אותי לא מספקת.

120/120/250mb ב139 (זיכוי מכשיר39) נטו 100 שח

200/200/250mb ב159 (זיכוי 44) נטו 115 שח

450/450/1gb ב179(49-) ב130 שח

850/850/1gb ב219 (69-) ב150 שח

ועוד שני תוכניות גדולות

1300/1300/2gb ב279(99-) ב180 שח

1300/3500ברשת/2gb ב469(119-) ב350 שח

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הציעו לי באורנג' תוכנית סטודנטים לא רעה דווקא:

500 דקות

550 סמס

2 GB גלישה ב125 ש"ח.

העניין שאני לא מוצא את החשבונית הקנייה של האייפון שלי.

אתם חושבים שיש אפשרות לפנות לחברה שקניתי ממנה את האייפון בחו"ל כדי שישלחו לי העתק?

פורסם

אין לך מה להפסיד - פנה לחברה, מכסימום תקבל תשובה שלילית, או שלא תקבל תשובה.

ד"א - התוכנית הבסיסית שהוצעה לך היא עם 1 ג"ב לגלישה ב-110 ש"ח הג"ב השני הוא תוספת של 15 ש"ח. השאלה היא אם אתה בכלל זקוק לו.

מומלץ לך לפנות גם לסלקום ולפלאפון - סלקום הציעה לי תוכנית של 400/400 במחיר שבסופו של דבר תעלה 100 ש"ח לחודש, וראיתי באחד השרשורים המקבילים שלפלאפון ישה הצעה עוד יותר זולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...