Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם היוטיוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יש לי קצת בעיות עם היוטיוב. בעיה ראשונה: ישנם סרטונים מיוצאים מטושטשים מרוחים בירוק כזה, הורדתי פלאש לא עזר.

בעיה שניה כשאני גולש באקספלורר ההצעות לסרטונים שמופיעות בצד שמאל נעלמת התמונה ויש רק כיתוב. בגוגל כרום זה לא קורה. הורדתי אקספלורר 9 הבעיה לא נפתרה.

המערכת אם זה משנה ווינדוס 7 אולטימט.

תודה למומחים.

פורסם

ראשית כל, עדכן את חבילת הקודקס שבמחשב שלך.

שנית, עדכן ג'אווה.

שלישית, בדוק באקספלורר האם הוא עולה במצב גלישה פרטית או שמצב In private פעיל.

עוד אופציה-כנס לאקספלורר-כלים, ובחלק של "אפשרויות אינטרנט" לחץ על הגדרות. וודא שמסומן V בחלק של "חפש גרסאות חדשות יותר של דפים מאומתים בכל ביקור בדף האינטרנט" וששטח הדיסק לשימוש נקבע על 100 מגה.

תחת הכרטיסיה "מתקדם", בדוק שלא מסומנות האופציות "חסום תמונות לא מאובטחות עם תוכן מעורב אחר".

בדוק שמסומן "אפשר סגנונות חזותיים בלחצנים ובפקדי אינטרנט", ושתחת החלק "מולטימדיה" הכל מסומן.

פורסם

קרתה לי תקלה דומה בעבר וחפרתי קצת על הבעייה.

אם המערכת שלך היא 64BIT יכולה להיווצר בעייה באקספלורר.

כנס ל"אודות" ובדוק אם הגרסה של הקספלורר הינה 64 ביט. אם כן, השתמש בדפדפן 32 ביט.

במקרה שלי הבעייה נפתרה

• תוכן חדש...