Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי מערכת ABS במאזדה 3 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שיש לי תקלה במערכת ABS ברכב שלי.

יש לי מזדה 3 2010. בזמן האחרון, כשאני פונה פניות חדות ובולם, אני מרגיש את הברקס רועד ועושה רעשים.

זה קשור ל ABS? אם לא אז למה זה יכול להיות קשור?

וכמה עולה להחליף את החלק הזה ברכב הנ"ל?

תודה.

פורסם

יכול שבקרת יציבות נכנסת לפעולה,כי בפניה חדה ובלימה הרכב ירצה להיכנס להיגוי יתר,בכול מקרה הרכב 2010 ויש לו אחריות גש למוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשABS נכנס לפעולה דוושת הבלם רועדת ומקפצת ונשמעים רעשים כמו של קפיצים שמתכווצים ומשתחררים במהירות - תקין.

אם רכבך שנת 2010 זאת אומרת שיש לו מערכת ESP (בקרת יציבות) או DSC כפי שמכנים אותה במאזדה. אם אתה נכנס לסיבוב במהירות והמערכת מזהה אובדן אחיזה, היא תמנע מהרכב לאבד אחיזה על הפעלה נפרדת של כל אחד מגלגלי המכונית, על ידי שימוש במערכת הABS וגם אז תשמע את אותם רעשים של פעולת המערכת.

פורסם

כפי שנאמר, קרוב לוודאי שזה הABS נכנס כדי לאזן את הבלימה בין הגלגלים וכך את הרכב עצמו כדי שלא תכנס להיגוי יתר.

ההימור שלי הוא שאתה שם לב לזה יותר כי הצמיגים שלך עכשיו שחוקים יותר ואוחזים פחות או שביצעת זאת על כביש טיפה רטוב, במצבים כאלה גם לחיצות קלות על הברייקס יכולות להפעיל את הABS בנגיעות קלות פה ושם.

פורסם

אז אתם אומרים שהכל תקין עם המערכת?

למרות שהיום נכנסתי לרכב, הנעתי והסתכלתי על הלוח שעונים וראיתי נורה צהובה שכתוב בה ABS.

פורסם

אחרי ההנעה היא כבתה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה תקין,מתבצעת בדיקה עצמית. גם בנאון של ההורים זה דולק לכמה שניות ונכבה.

פורסם
אני חושב שיש לי תקלה במערכת ABS ברכב שלי.

יש לי מזדה 3 2010. בזמן האחרון, כשאני פונה פניות חדות ובולם, אני מרגיש את הברקס רועד ועושה רעשים.

זה קשור ל ABS? אם לא אז למה זה יכול להיות קשור?

וכמה עולה להחליף את החלק הזה ברכב הנ"ל?

תודה.

אכן עושה רושם של מערכת ESP עובדת, שזה תקין, אבל אמורה להיות נורה אחרת שדולקת בזמן פעולת המערכת ולא נורת ABS.

• תוכן חדש...