Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתקנה שלי:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה יפה!

נקי, מסודר, שימוש בסופיות כבל איפה שצריך.

הסרת הרצפה, בידוד - יפה!

אפרופו - איזה רכב סוף! זו טויוטה קארינה?

ושאלה נוספת - מאיפה מזמינים היום את כל הסופיות האלו? יש איזה קיט שאפשר לקנות נכון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן הכבל מתח צמוד לרמקולים,זה נובע עקב בעייה של מקום ( רוחב הבגז), לא שמעתי רעשים או משהו בסגנון, הכבל מתח צמוד לכבלים של הרמקולים אך ורק על הפלטה.

רימוט ו+ עוברים בצד אחד, וכל השאר בצד השני,

תודה אדי, אכן הטויוטה אחלה רכב , חזק(2000), אמין , וללא תקלות ף בלי עין הרע;), את הסופיות קניתי מישראל, שוב ישראל תודה רבה!, ניסיתי לימצוא קיטים כאלה בחנויות בארץ אבל לא מצאתי.

פורסם

תודה - אני מתעניין בספק עצמו של הציודים האלה.

אני מתקשה להבין איזה בעיית מקום יש לך ברכב בגודל שכזה להעביר חוטים אבל אני מתאר לעצמי שאתה יודע יותר טוב ממני - זה הרכב שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

2 המגברים הם לרוחב,ובגלל שהמגברים עצמם גדולים,והכבל נחושת לא גמיש כל כך,והיה חוסר של מקום(רוחב),אז יצא שהכבלים של הרמקולים שיוצאים מהמגבר 4 ערוצים צמודים,למונו.

פורסם
זה לא כלכך קריטי הכבל מתח ליד חוטי הרמקולים. מה שכן זה כבל מתח או חוטי רמקולים ליד הRCA.

איפה?,הrca לא ניראה בתמונות,הוא עובר מאוחרי הפלטה,וניכנס למגבר מצד ימין,מה שרואים בתמונה זה החוטים של הרמקולים,חיווט לסאב,ורימוט,וכמובן + ו- ,אולי אנחנו מיסתכלים כל אחד על תמונה אחרת,לאיזה תמונה היתכוונת?

פורסם

קובי הכוונה שלי הייתה כללית, שכן במקרה שלך אין שום בעיה שהכבל מתח יהיה ליד החוטים של הרמקולים - לא תהיה בעיית רעשים. אבל בכללי הבעיה של הרעשים נובעת מRCA ליד כבל מתח. רק הסברתי לבחור למה בהתקנה שלך זה לא מהווה בעיה, ומה בכללי כן.

דיוויד

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה.

מי כמוך יודע כמה עבדנו קשה,חיפשנו רכיבים,ונסענו לסוף העולם כדי לקנות אותם.

אבל כמו שאתה רואה העבודה הקשה והטרחה השתלמו!!

אני יותר ממרוצה מההתקנה הזאת ואני חושב שמי שהיה רואה את ההשקעה שמעבר לתמונות היה מבין.

כי לא רק ביצענו התקנה גם פירקנו את הישנה וסידרנו המון דברים שלא היו קשורים כמו המון פלסטיקים שבורים וקונסולה סדוקה וכל מה שמתבקש מרכב בן כמעט 15 שנה.

בסופו של דבר הירידה לפרטים וההשקעה הרבה לא היתה מביישת מתקין מקצועי שכבר שנים בתחום.ועל כך אני מאד שמח.

מקווה מאוד שלא תמשיך בדרכי ותשרוף את המערכת כמוני,ותדע להעריך את מה שיש לך ביד מי כמוך יודע כמה היה קשה להגיע לזה.

ושוב פעם תתחדש ותהנה, מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
קודם כל תתחדש ותהנה.

מי כמוך יודע כמה עבדנו קשה,חיפשנו רכיבים,ונסענו לסוף העולם כדי לקנות אותם.

אבל כמו שאתה רואה העבודה הקשה והטרחה השתלמו!!

אני יותר ממרוצה מההתקנה הזאת ואני חושב שמי שהיה רואה את ההשקעה שמעבר לתמונות היה מבין.

כי לא רק ביצענו התקנה גם פירקנו את הישנה וסידרנו המון דברים שלא היו קשורים כמו המון פלסטיקים שבורים וקונסולה סדוקה וכל מה שמתבקש מרכב בן כמעט 15 שנה.

בסופו של דבר הירידה לפרטים וההשקעה הרבה לא היתה מביישת מתקין מקצועי שכבר שנים בתחום.ועל כך אני מאד שמח.

מקווה מאוד שלא תמשיך בדרכי ותשרוף את המערכת כמוני,ותדע להעריך את מה שיש לך ביד מי כמוך יודע כמה היה קשה להגיע לזה.

ושוב פעם תתחדש ותהנה, מיכאל.

אין עלייך אחי היקר!,כל מילה בסלע,אם הייתי מפרט בידיוק מה עשינו, מה פירקנו,מה הדבקנו,ומה תיקנו,רק מגודל הפיסקה אנשים לא היו מתחילים לקרוא בכלל.

לכן תימצטתי את הכל,ההתקנה באמת ברמה גבוהה מאוד כמו שאמרת,אני ואני שמח יותר משאתה שמח תאמין לי:),עשית עבודה לעניין בלי חיפופים גם בדברים הכי הזויים.

אני בהחלט מקווה לא לשרוף כלום אחרי העבודה הקשה,תן לי להנות בנתיים, לסדר עוד כמה רעשים של קירקושים וכל מיני כיוונים אחרונים.

:twisted:עד השיגעון הבא :twisted:

נ.ב-כן אדי הרכב טויוטה קרינה,מיצטער שלא עניתי בתגובה הקודמת לא שמתי לב שיש סימן שאלה.

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה וההתקנה המסודרת, ללא ספק הדבר הכי יפה ברכב המתפרק הזה :).

זה לא מובן מאליו, השקעה גדולה וירידה לפרטים ברכב ישן נושן ובא בימים.

אנצל את ההזדמנות להצטער על כך שלא הספקתי לעזור ביותר מאשר מברגה לטובת ההתקנה.

מיכאל, אולי אתה לא כזה מקרה אבוד כמו שצפינו לך. המשך כך!

אה, ובקרוב אצלך :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...