Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודן התאפס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב ישן 2001 ואני יד שלישית

אני בזמן האחרון מנסה למכור את האוטו כי קיבלתי רכב מהעבודה

ויצא שלא הנעתי 3 שבועות (המצבר עוד חדש הוחלך לפני חודש)

קיצר אחרי שבאתי אם קבלים כי המצבר ריק משום מה הקוד שלי לא אותו קוד וניסיתי כל מיני קומבינציות מקודים ברירית מחדל (0000,1111,1234,2580) ועוד כמה אבל לא הניע הרכב

אני בתור חשמלאי רכב לשעבר פירקתי כמה שאפשר למצוא את המוח שלו כדי למצוא משהו באינטרנט אבל גורנישט

צילמתי תמונות של הכבלים (שדרך אגב יוצא לי מהקודן 4 קבלים אדום לבן שחור כחול והכחול כאילו חתוך(לא נירא לי שזה הבעיה עכשיו אבל סתם מעניין אותי אם הוא חתוך למה קיים

והאדום ולבן נכנסים לצמה של הפיוזים

צילמתי תמונות אני כמעט בטוח שזה של המוח אודה למי שיעזור לי ויתן לי את הקוד ברירת מחדל

img0885l.jpg

img0884fv.jpg

img0883l.jpg

img0882f.jpg

img0881x.jpg

img0880vt.jpg

פורסם

אהה טוב לדעת עכשיו לבעיה האמיתית מישהו יכול להגיד לי איך יודעים מה הקוד הראשוני ואולי החדש של הקודן שלי?

• תוכן חדש...