Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קרתה תאונה שבאשמתי עם קטנוע. לאופנוע נגרם נזק קל יחסית לא משהו רציני מידי נשפך ממנו קצת שמן וקצת נזק לפלסטיקים.

סגרנו את עניין הנזק בינינו שילמתי לו כסף והחתמתי אותו עם שמו ות"ז על כך שהוא מוותר ויתור מוחלט על תביעות העניין הוא שזה קטנוע של חברה, השאלה שלי היא האם יכול לקרות מצב שהביטוח של החברה או החברה עצמה תתבע אותי על הנזק למרות ששילמתי לו כסף והחתמתי אותו על ויתור?

 

אגב אמבולנס הגיע למקום אך הוא לא התפנה לבה"ח אבל הוא מתכוון להתפנות כדי לקבל פיצויים מהביטוח.

מהצד שלי הכל חוקי יש ביטוח חובה, רשיון הכל תקין.

האם זה יעלה לי את הפרמיה של הביטוח חובה? מה הסיכוי שיזמנו אותי לחקירה במשטרה מתישהוא עקב ביצוע עבירת תנועה?

 

חשוב לציין שלא קרה לו משהו רציני זה היה במהירות נמוכה.

לציין גם שהוא ניסה לרשום שם ות"ז מפוברקים ודרשתי ממנו לראות תז וצילמתו אותו גם ויש גם עדים שלי לכך שסגרנו את זה בינינו.

פורסם

תאונה אחת לא תעלה לך את הפרמיה.

 

תשלום לעובד על הקטנוע , אמור לשחרר אותך , אבל לא בהכרח ,כיוון שהוא לא בעל הקטנוע.

 

אם הוא הולך לבית חולים עליו יהיה לפתוח תיק במשטרה ואז אולי יזמנו אותך לגביית עדות , ולפי עדותך ועדותו יחליטו האם להגיש כנגדך תביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

 

אם הוא הולך לבית חולים עליו יהיה לפתוח תיק במשטרה ואז אולי יזמנו אותך לגביית עדות , ולפי עדותך ועדותו יחליטו האם להגיש כנגדך תביעה.

 

אם הוא הולך לבית החולים, יפתח תיק במשטרה ולכן עליך לגשת במהירות האפשרית למשטרה ולדווח על התאונה.

ארז רונן

פורסם
אם הוא הולך לבית החולים, יפתח תיק במשטרה ולכן עליך לגשת במהירות האפשרית למשטרה ולדווח על התאונה.

 

למה?

 

הוא לא אמור לדעת שהנהג השני הולך לקבל טיפול רפואי. הגיע אמבולנס והוא לא התפנה.

 

השאר ספוקלציות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

×
×
  • תוכן חדש...