Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי לנטיס עם אזעקה ונעילה חשמלית על שלט(אין לי מושג על דגם האזעקה) ,מאחר והשלט שברשותי עובד רק מתי שאני קרוב לאוטו מרחק של מטר וחצי בערך, ומרחוק ממש אין מצב שהוא עובד, חשבתי לשכפל לשלט חדש במטרה שהבעיה תיפטר

הלכתי לרדיו צליל בירושלים הוא לקח את המפתחות של האוטו סובב כמה פעמים ועשה לי שלט חדש אחר. הבעיה נשארה גם בשלט החדש ועדיין צריך להתקרב לאוטו ע"מ שהשלט יעבוד.

איפה פה הבעיה ומה ניתן לעשות

?

פורסם

מצטרף לאשכול גם לי אותה בעיה בדיוק בלאנטיס 2004 רק שאני קרוב השלט מגיב החלפתי סוללות ניסתי עם השלט הרזרבי כלום רק מקרוב פעם היה עובד טוב מרחוק...

פורסם

אז זה שלט קרוב, לא שלט רחוק... פהההה...:lol:

וברצינות:

שני השואלים ציינו שהם ניסו עם שלט אחר. לכן אני פחות מאמין שמה שפלטינום הציע יעזור כאן. (אבל שווה לנסות:-P )

באותו שרשור שפלטינום כוון אליו הצעתי פתרון שונה מעט, שיכול לעזור במקרה הזה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יכול להיות שיש מפל מתח בדרך ליחידת האזעקה שברכב. אתר את כבל ה "-" שיוצא מהיחידה ומחובר בדר"כ לנקודה בשאסי. נקה את נקודת המגע בכבל וברכב (ניתן לשייף את נקודות המגע).

פורסם

תודה חברים אני ינסה את מה שאמרתם מקווה שזה יסתדר.

יכול להיות שיש מפל מתח בדרך ליחידת האזעקה שברכב. אתר את כבל ה "-" שיוצא מהיחידה ומחובר בדר"כ לנקודה בשאסי. נקה את נקודת המגע בכבל וברכב (ניתן לשייף את נקודות המגע).

ניסתי לחיפש את הכבל הזה ולא מצאתי.

יש לך מושג איפה בדיוק הוא נמצא מתחת לרכב?

natco בשירשור שרשמת לשחרר את האנטנה למקום יותר קרוב איפה בדיוק נמצאת האנטנה הזאת? יש לי על החלון אנטנה קטנה לא של רדיו האם זה זה? זה בצד ההכי ימיני שעל השמשה הקידמית למעלה.

פורסם

גם הכבל שדיבר עליו אינויז'ן וגם החוט השחור שאני מדבר עליו נמצאים איפה שהוא בקרבת מוח האזעקה.

ואיפה מוח האזעקה , אתה שואל?

ובכן, זה תלוי ביצירתיות של המתקין שהרכיב אותה.

ב99.99% מהמקרים היא נמצאת מתחת לפלסטיקים מתחת להגה או לכוון הקונסולה המרכזית.

אם תמצא את המוח ולא תתמצא בשלל החוטים שם, פשוט תעלה לנו לפה תמונה וננסה לעזור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אוקיי תודה חברים מחר אני יחפש טוב באור ויעדכן הדבר העיקרי שאני רוצה למצוא זה את הכבל /עינית שמקבלת את הפקודה מהשלט לפתוח נראה לי ששמה הבעיה

• תוכן חדש...