Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמור להיות לי מחר משפט על נהיגה מהירה שבמהלכה קיבלתי חודש שלילה מנהלתית , אם יש מחר שביתה יתקיים המשפט או לא ? מה עושים במצב כזה במידה ותהיה שביתה ? תודה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אמור להיות לי מחר משפט על נהיגה מהירה שבמהלכה קיבלתי חודש שלילה מנהלתית , אם יש מחר שביתה יתקיים המשפט או לא ? מה עושים במצב כזה במידה ותהיה שביתה ? תודה.

מתקשרים למזכירות בית המשפט ושואלים, אם גם המזכירות שובתת, אני מניח שיהיה תקליט שינחה את המתקשרים. אם גם זה לא עובד וגם זה לא עובד, תגיע אלי, אני אזכה אותך...

ארז רונן

פורסם

לא כל המדינה שובתת.

תבדוק מי שובת, לדעתי המערכת המשפטית תעבוד.

אם תהיה שביתה יקבע מועד חדש לדיון. תקבל הודעה על כך בדואר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כרגע אמרו בערוץ 10 שכל המערכת הממשלתית שובתת כולל כל השירותים של הממשלה כולל הנפקת דרכונים וכו... יש מצב טוב שמדובר גם על מערכת המשפט לא ? הם הרי הכי מושחטים לא ? למה שלא ישבתו גם ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
כרגע אמרו בערוץ 10 שכל המערכת הממשלתית שובתת כולל כל השירותים של הממשלה כולל הנפקת דרכונים וכו... יש מצב טוב שמדובר גם על מערכת המשפט לא ? הם הרי הכי מושחטים לא ? למה שלא ישבתו גם ? :)

מושחתים באבי, מושחתים...

ארז רונן

פורסם

לפי הודעה אחרת מדברים כי הפרקליטים של המדינה לא יופיעו, משמע בית המשפט כן עובד.

תתייצב ותדרוש זיכוי עקב אי הופעת המדינה לדיון.

אולי השופט יקבל את טענתך!!:-)

ואולי לא:cry:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם תהיה שביתה ובתי המשפט יעבדו אתה יכול לדחות את הדיון בטענה שאין לך איך להגיע לדיון.

רשיון אין לך כרגע, רכבת אין, אוטובוסים אין, נראה לי בהחלט עילה לדחיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי להלן עדכון למעוניינים :

הגעתי ב 9 בבוקר , בית משפט השלום לתעבורה בחיפה עבד במתכונת 50 50 , ככה אני יכול לנחש שכן הפרקליטים היו אנשים צעירים חסרי ניסיון בשנות ה 20 המאוחרים שלהם , לפני חצי שנה תפסו אותי עם ממל"ז על 114 במקום 70 , עברה קודמת הייתה לפני 6 שנים . קיבלתי שלילה מנהלתית לחודש לפני חצי שנה.

הגעתי והפרקליט הצעיר אמר לי תשמע זה מהירות של שלילה , אמרתי לו קיבלתי כבר חודש ואין לי הרשעות ב 6 שנים האחרונות.

הוא פשוט הוציא מחברת שנראית כמו מחברת בית ספר עם קשקושים עליה ומה שאני יכול לנחש כטיפים לפרקליט הצעיר , הוא עבר על החומר שם כ 5 דקות בזמן שהוא זימזם לעצמו המממ המממ המממ ... ואמר לי אוקיי , 3 חודשים שלילה על תנאי ו 900 ש"ח קנס.

בשבילי זה נגמר טוב.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
מכשיר ממל"ז אפשר לצאת נקי , צריך לשם כך עו"ד בקי.

בלי עו"ד קנס 1000-1500 ש"ח + על תנאי, בתנאי שגליון ההרשעות שלך הוא רק עבירה אחת בלבד, מהירות מלפני 4 שנים.

מה המרחק בו נתפסת מן השלט של הורדת המהירות.

האם הראו לך את קריאת המכשיר , מהירות ומרחק תפיסה.

אם יש לך אפשרות להעלות את הדו"ח לכאן נקרא ביחד.

אוקיי להלן עדכון למעוניינים :

הגעתי ב 9 בבוקר , בית משפט השלום לתעבורה בחיפה עבד במתכונת 50 50 , ככה אני יכול לנחש שכן הפרקליטים היו אנשים צעירים חסרי ניסיון בשנות ה 20 המאוחרים שלהם , לפני חצי שנה תפסו אותי עם ממל"ז על 114 במקום 70 , עברה קודמת הייתה לפני 6 שנים . קיבלתי שלילה מנהלתית לחודש לפני חצי שנה.

הגעתי והפרקליט הצעיר אמר לי תשמע זה מהירות של שלילה , אמרתי לו קיבלתי כבר חודש ואין לי הרשעות ב 6 שנים האחרונות.

הוא פשוט הוציא מחברת שנראית כמו מחברת בית ספר עם קשקושים עליה ומה שאני יכול לנחש כטיפים לפרקליט הצעיר , הוא עבר על החומר שם כ 5 דקות בזמן שהוא זימזם לעצמו המממ המממ המממ ... ואמר לי אוקיי ,3 חודשים שלילה על תנאי ו 900 ש"ח קנס.

בשבילי זה נגמר טוב.

בינגו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא היה לי עו"ד , חשבתי שזה מיותר במצב כזה. למרות שהם הזהירו אותי מספיק כשניגשתי לקבל את השלילה ... אם אני זוכר נכון נתפסתי ממרחק של 280 מטר עם ממלז על 119 אחרי הןרדה 114 , בכביש הזה מצומת יגור לכיוון נשר , ממש אחרי הקאנטרי קלאב החדש שם למי שמכיר . אם זה מעניין מישהו אני יכול לרשום במדוייק את הדו"ח ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הלייזר הרגיל ליד הכניסה לאמטדיון (אחרי מפעל נשר הנטוש). לפני מספר חודשים היה כאן דיון ארוך על מלכודת זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...