Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת סלולר - אבל אחרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשל עלות מופרזת של השיחות שלי, אני נאלץ לשדרג את הBB 9105 שלי בפלאפון.

לבחירתי - כל מכשיר, עם ביטוח מלא, ובגדול - ללא הגבלה כלשהי על שיחות וגלישה. למתעניינים, העלות 284 ש"ח לפני מעמ.

(ומזה מורידים 40 ש"ח זיכוי על המכשיר הקודם)

הבעיה - אני ממש חושק באייפון / גלקסי, אך מבין שהם לא מתאימים לאנשים שהמכשיר נופל להם מהיד.

האם אני מבין נכון, שכל מכשיר עם מסך טאצ' לא יתאים למי שלא שומר על המכשיר כעל בבת עינו, ואם אכן כך, האם אני מוכרח לקחת שוב בלקברי או שיש מכשיר אחר - גם חכם וגם לא טאצ'?

מקווה שהייתי ברור.

צביקי

פורסם

זה לא שבלקברי זה המכשיר הכי עמיד בנפילה.

אפשר לקנות כיסוי שמנמן לאיפון שיגן עליו מרוב הנפילות די טוב

פרט לנפילה מדוייקת על משהו חד שיפגע בול במרכז המסך נגיד

אבל גם בלקברי לא מככב בתרחישים שכאלה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

איני מבין - מדוע אתה "נאלץ" להחליף מכשיר? האם ה-9105 התקלקל? אם לא - האם מדובר בנסיון פיתוי של חברת הסלולר?

אישית אני מחזיק ב-9105 (באורנג') מזה כ-9 חודשים ומרוצה ממנו, כאשר אחד היתרונות הגדולים שלו הוא איכות שיחה במיוחד טובה, וזאת אני אומר לאחר 8 שנות שימוש בנוקיה, במכשירים שנחשבים בעלי יחידות רדיו ושמע טובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...