Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

1.

לאחר לא מעט נסיונות לפתור את בעיות הרעידות ברכב, אשמח לקבל המלצה לבעל מקצוע שיודע את העבודה ובמחיר סביר

קצת היסטוריה :

2 תושבות גשר הוחלפו, 2 תושבות גיר הנותרות תקינות (נבדקו במוסך), האוטו אחרי ניקוי מצערת ובית מצערת

הפילטר אוויר נקי, המנוע צעדים נוקה, עדיין אין פתרון (400 סל"ד ב D/R), בזמן הפעלמת מזגן הטורים עולים וכמעט אין רעידות.

2. בזמן האצה/לחיצה על הגז יש לי רעידות

אני צריך להחליף 2 צירות משופצות קומפלט , יש המלצה על מוסך אמין ומקצועי ? או להבא מכון לשיפוץ ציריות?

אשמח לפתרון / מוסכים באזור תל אביב (קריה) או בראשון (שפתוחים בשישי)

Suzuki Jimny

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון : הייתי אצל משה זר, ביקש 900 ש"ח והבדיקה על חשבונו

פירקתי שוב וביצעתי ניקוי יסודי,

יכול להיות שהמנוע צעדים הוא הבעייתי ? כי בשאר ההילוכים הוא עובד ומגיב טוב -ויציב על סל"ד נורמלי

IMG_0199.JPG

IMG_0201.JPG

Suzuki Jimny

פורסם

לא היית צריך לפרק את היחידה של מנוע הצעדים מהמצערת! עכשיו אתה חייב להשיג אטם חדש אחרת נהוזל קירור יחדור למנוע!

רק בחברה יש את האטם הזה, ואם אין אותו תהיה בבעיה גדולה- להרכיב עם האטם הישן ואם הנוזל קירור יחדור למנוע תצטרך לחפש מצערת בפירוקיה/חדשה.

היחידה הזו של מנוע הצעדים בתוכה קיים סוג של "טרמוסטט" כאשר המנוע קר הוא פותח מעבר אוויר להגברת הסל"ד סרק וכאשר המנוע מתחמם הטרמוסטט סוגר את המעבר אוויר, זה בקיצור מעקף אוויר טרמי.

מנוע הצעדים החשמלי הוא זה שקובע את הסל"ד הסרק כאשר המנוע נמצא בטמפ' עבודה, לכן הבעיה שלך היא כאשר המנוע חם ויש לנקות את המנוע צעדים בצורה ייסודית, אותו היית צריך לפרק רק מ2 הברגי פיליפס מהצד שמחזיקים אותו, מבלי לפרק את הבלוק הזה.

מה היה אצל משה זר מה בדקו ?

פורסם

לא הייתה לי ברירה, ההברגה של המנוע צעדים שחוקה ואי אפשר לפתוח,וידעתי שצריך לפרק רק מ 2 הברגים

למרות שאטמתי בדיוק באותה צורה של האטם עם RTV אדום ואני מאמין שזה קיבל את הצורה של האטם (שהישן עדיין אצלי)

לצערי לא הצלחתי לפרק את הברגים בגלל הברגה שחוקה

משה זר עשה בדיקה זריזה, אמר לי שפירוק 500 ש"ח של כל הבית מצערת יסודי, ומנוע צעדים משופץ עולה 400, לא בתקציב כרגע.

IMG_0206.JPG

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...