Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב2500 שקל? אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט שמחפש רכב שיסע כול יום בערך 10 ק"מ (5 הלוך 5 חזור), ביד שנייה מפורסמים מאות רכבים עד 2500 שקל, האם אתם חושבים שזה אפשרי להביא רכב במצב טוב במחיר כזה או שאין מה לחפש בכלל?

דוגמא:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=2e5d88ac89c2b5f26c27a49849f54559982&SubCatID=1

עוד אחת:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1e760c22ba06d5c11349da3146d8fc358d6&SubCatID=1

בקיצור לא חסר, מה אתם אומרים?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אפשרי להביא?"

אני מניח שאתה מתכוון אם ניתן לקנות כזו מכונית.

הכל אפשרי כמובן. ופה ושם יש גם מציאות, אבל לא נראה לי שבסכום כל כך פעוט. בכל מקרה, בדוק מה מצב המנוע ומתי טופלה. אבל ההגיון הבריא אומר, שעל מכונית שעולה 2500 שקל, תוציא בתקופה הקרובה יותר מסכום רכישתה (נזילות, רדיאטור, בלמים, תיקון מזגן, אולי צמיגים וכו'), ועדיין לא דיברנו על ביטוח והוצאות אחזקה שונות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אפשרי בהחלט.

אבל צריכים להתקיים מספר תנאים, כולם או לפחות רובם:

1. צריך להיות ברשותך סכום של בערך 4000 שקל נוספים לטסט וביטוח לשנה.

2. אתה או אחד מבני המשפחה או חברים קרובים צריכים להיות בעלי ידע בסיסי במכונאות וחשמל רכב. אם בכל תקלה אתה מתכוון לפנות למוסך - זה לא בשבילך.

3. בבחירת הרכב כל השיקולים כמו מראה, ביצועים, צריכת דלק וכו' צריך לשים בצד ולהתייחס אך ורק למצב המכאני והחיצוני. מומלץ לבחור בדגמים "משעממים" שהיו ברשות אנשים מבוגרים, שהחזיקו בהם שנים ארוכות.

4. צריך לקחת בחשבון, שאת הרכב אתה לא תוכל למכור, ממך הוא ילך לפירוק.

5. נהיגה עדינה ומתחשבת, בדיקת נוזלים יומיומית, ערנות תמידית למצב הרכב.

6. מומלץ שיהיה בבית או אצל ההורים רכב נוסף חדש יותר וכל הטיולים ונסיעות ארוכות יעשו ברכב הנוסף.

7. תזרים מזומנים מסויים, שיאפשר לך להוציא כל חודש כמה מאות שקלים לדלק, לתקלות מזדמנות ופעם בחצי שנה טיפול תקופתי.

8. יכול מאוד להיות שרכב שתיקנה ידוש השקעה מיידית של כמה מאות עד אלפי שקלים על מנת שתוכל להעביר אותו טסט ו/או להמשיך להשתמש בו.

אם כל זה נראה לך מקובל-אתה יכול לנסות.

פורסם
אני סטודנט שמחפש רכב שיסע כול יום בערך 10 ק"מ (5 הלוך 5 חזור), ביד שנייה מפורסמים מאות רכבים עד 2500 שקל, האם אתם חושבים שזה אפשרי להביא רכב במצב טוב במחיר כזה או שאין מה לחפש בכלל?

דוגמא:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=2e5d88ac89c2b5f26c27a49849f54559982&SubCatID=1

עוד אחת:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1e760c22ba06d5c11349da3146d8fc358d6&SubCatID=1

בקיצור לא חסר, מה אתם אומרים?

המחירים שמצאת גבוהים מאוד ,קח בחשבון שבקלות אתה עלול להכפיל את המחיר עם בוא התקלות .

קיימת אשלייה שזה זול ,אבל רק בגדר אשלייה ,לרוב אתה מסיים אי שם ב 5K אולי יותר .

פורסם

עדיף תחבורה ציבורית אם זה אפשרי,פחות נוח ופחות פרטי,אך אין תיקונים,ביטוחים,טסטים.

לרכב סביר צריך לפחות 10K לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עדיף תחבורה ציבורית אם זה אפשרי,פחות נוח ופחות פרטי,אך אין תיקונים,ביטוחים,טסטים.

איש קבע רכש השבוע דייהו רייסר 94 במצב טיפ טופ ושילם עם טסט ל7 חודש 1300 שקל ,הוא נוסע יום יום לאזור צומת תפוח וחזרה לרעננה .

הכל עובד פיקס .

אף אחת מכל הדייהו האחרות המפורסמות לא נמכרו מזה כמה חודשים ,גם לא אלו שדרשו עליהם 1000 שקל ומזגן תקין .

פורסם

איש קבע רכש השבוע דייהו רייסר 94 במצב טיפ טופ ושילם עם טסט ל7 חודש 1300 שקל ,הוא נוסע יום יום לאזור צומת תפוח וחזרה לרעננה .

הכל עובד פיקס .

אף אחת מכל הדייהו האחרות המפורסמות לא נמכרו מזה כמה חודשים ,גם לא אלו שדרשו עליהם 1000 שקל ומזגן תקין .

פורסם
אתה מגזים

אם הוא לא צריך לעלות על כביש מהיר הוא לא זקוק לשום דבר מעבר לאפניים חשמליות - לא טסט, לא ביטוח לא נעליים.

אצלי בעבודה יש אחד שמגיע כל יום על אפניים חשמליים עם מנוע מטורף (משהו לא חוקי במיוחד - מגיעות ל50 קמ"ש במישור)

אחד שמגיע על קורקינט חשמלי מהבית ומסיע כל יום את הילדים שלו לגן.

ואחת שמגיעה על אפניים חשמליות קטנות מגבעתיים עד לרמת החי"ל.

אחלה פתרון שבעולם - הבאסה - אם יש לך פאנצ'ר, בלאגן לפרק ולהרכיב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי מבטח את רוכב האופניים ?

אני מקווה שלא אנחנו בעלי הרכב ,מספיק אנחנו מממנים את ביטוח הקטנועים ב100 שקל לשנה .

בכלל לא ברור לי מדוע אנחנו מממנים את רוכבי הקטנועים ?

• תוכן חדש...