Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות מגבר מונו בלוק 300+ RMS לערוץ וראיתי אחד לא רע באיי ביי אז הייתי רוצה לדעת אם שווה לי להזמין אותו?

http://www.ebay.com/itm/JX500-1-JL-AUDIO-AMP-MONOBLOCK-1000W-MAX-SUB-AMPLIFIER-/120705321457?pt=Car_Amplifiers&hash=item1c1a9909f1

הממגבר עולה 190$ + משלוח שזה 87$ יוצא ביחד 277$ וכמה בהרך יעלה לי במכס ?(בקיצר כמה יצא לי בסוף )

ואיך המגבר הזה בכללי ? והאם יש לכם להציא עוד מגברים עד 320$+- כולל משלוח ומכס

פורסם

המגבר יצא לך כאן בארץ לאחר מיסים באיזור ה1300-1350 ש"ח.

תבדוק כמה הוא עולה בארץ, ואז תראה אם זה משתלם לך.

להזמין מאיביי זה לא בעיה, במיוחד מחנויות אמינות.

ברוב המקרים זה יוצא הרבה יותר משתלם, אבל בחלק מהמקרים לא, חשוב לבדוק את המחיר בארץ לפני שאתה רץ להזמין.

שלא תחסוך 200 ש"ח, אבל לא תהיה לך אחריות.

במקרים בהם ההפרשים הם זניחים, מן הסתם שעדיף לקנות בארץ עם אחריות.

under construction..

פורסם
אאל"ט לJL אחריות בין לאומית,אז במקרה והוא מזמין מחו"ל עדיין יש אחריות.

זה לא מדוייק, גם אם יש אחריות בינלאומית, לא תמיד היבואנים בארץ מכבדים אותה.

ודבר נוסף, בד"כ אחריות בינלאומית אצל יצרנים גדולים היא תקפה רק אם אתה קונה מדילר מורשה של היצרן, וחלק מהיצרנים גם מחייבים התקנה אצל מתקין מורשה מטעמו של היצרן בכדי שהאחריות תהיה תקפה.

ולרוב זה גם לא על כל המוצרים מכל הסדרות.

לכך, חשוב לקרוא את האותיות הקטנות.

סביר להניח ש99.999 אחוז שלמגבר הזה לא תהיה אחריות בארץ, גם אם יש אחריות בינלאומית.

under construction..

פורסם

יש בחור בפורום בשם SCOOB יצא לו לדבר אם רדיו מילאנו לגבי טוויטר JL מסדרה גבוהה שעולה המון כסף שנקנה בחו"ל והלך לעולמו.

הם פשוט עשו לו את המוות, אם אני לא טועה הם לא טיפלו בו בכלל והטיפול עבר דרך JL או הדילר בארה"ב כמובן שנראה לי שהמשלוחים היו עליו (על SCOOB) בקיצור תדבר איתו והוא ישטף אותך בחוויות.

לכן אני חושב שהאחריות בחו"ל אומנם ברוב המקרים אמינה אבל אתה צריך לקחת בחשבון את המשלוחים לשם ואולי גם חזרה.

פורסם

אכן אני נפלתי בקטע של האחריות הבין לאומית אך מסיבה אחת, קניתי דרך סוניקאלקטרוניקס שהם אינם משווק מורשה של Jl audio ובגלל זה לא רצו לעזור לי לא ברדיו מילאנו ולא בJl עצמם, רק לאחר סדרת 20 מיילים לתמיכה הטכנית של החברה עצמה (שגם הם נענו בסירוב) החלטתי להתקשר טלפונית ישירות למנהלת של השירות לקוחות ולאחר שיחה קצרה איתה היא הסכימה להחליף לי גם טוויטר וגם מידבאס לחדש.

רשמתי גם לא מזמן בשרשור אחר על הנושא ועל החשיבות לבדוק האם המוכר הוא מורשה מטעם החברה של המוצר שאתה קונה, יחסוך הרבה כאב ראש.

בקשר להתנהלות של סוניקאלקטרוניקס כבר פירטתי הרבה בשרשור על הטוויטר ומהם הכי נדהמתי.

נ.ב

רק לאחר בדיקה אצל Jl עצמם נמצא כי הרמקולים היו שרופים (לא היה שום סימן שהם נשרפו ובגלל שלא ידעתי מה קרה התעקשתי להחליפם) ובמקרה כזה של רמקולים שרופים אף אחד לא נותן אחריות ומכאן יש לי רק לשבח את Jl עצמה על שבאו לקראתי והחליפו בסופו של דבר ורק בגלל זה המשכתי לקנות מוצרים שלהם.

פורסם

בארץ לא כזה חיפשתי . אבל במקרה מצאתי בחנות "אוטוס סאונד" כזה מגבר והאו רוצה 3500 ש"ח זה יותר מידיי מוגזם אם זה היה לפחות 1800 אז עוד בסדר אבל לא 3.5K

פורסם

עוד דבר מבאס זה לשחרר ממכס , אבל בשביל הבדל משמעותי במחיר זה כדאי .

הכי טוב אם יש לך חבר שנוסע לחו"ל ויכול להביא לך את המגבר בלי כל הבלאגן.

פורסם

אתמת אני פעם ראשונה מזמין מאיי ביי ובזה יעזור לי חבר שכבר לא פעם אחת הזמין. ונירא אם זה באמת כל כך תסביח אז לפעם הבעה נדע שלחשוב טוב טוב.

פורסם
אכן אני נפלתי בקטע של האחריות הבין לאומית אך מסיבה אחת, קניתי דרך סוניקאלקטרוניקס שהם אינם משווק מורשה של Jl audio ובגלל זה לא רצו לעזור לי לא ברדיו מילאנו ולא בJl עצמם,.

I REST MY CASE

under construction..

פורסם
בארץ לא כזה חיפשתי . אבל במקרה מצאתי בחנות "אוטוס סאונד" כזה מגבר והאו רוצה 3500 ש"ח זה יותר מידיי מוגזם אם זה היה לפחות 1800 אז עוד בסדר אבל לא 3.5K

הכל בגלל המחירים המפגרים של רדיו מילאנו שהם היבואן של JL בארץ.

זה בדיוק המקרה שמאוד משתלם להביא מחו"ל.

אגב עדיף כבר להשקיע וללכת על SLASH 500/1, הדגם הזה יוצא לאט לאט ולכן מחירו ירד בהדרגה.

פורסם

שימו לב בין הדגמים הישנים לחדשים, לא יודע למה אבל נתקלתי כמה פעמים בפורום מכירה שאת הישנים מוכרים יותר יקר מהחדשים.

החדשים מסומנים ב v2

הבחור שקניתי ממנו את הסאב מוכר את הדגם החדש במחיר מאוד נחמד.

הכינוי שלו outlaw אם אני רושם נכון ומצב הסאב היה מושלם לכן אים סיבה שהמגבר לא יהיה במצב טוב גם.

שווה בדיקה.

• תוכן חדש...