Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחזיר את הפנסים האחוריים לצבעם המקורי. איך אני עושה את זה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לאף אחד אין הצעה איך עושים את זה?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אין לי שמץ של מושג.

fiat x1/9

פורסם

תקנה נייר ליטוש 1500 ותשפשף את הפנסים בנייר הלטש עם מיים וסבון,ברגע שכל ההשחמה תרד תעבור לנייר לטש 2000 ושוב פעם תשפשף את כל הפנס טוב טוב עם מיים וסבון. לבסוף תקבל פנסים ללא ההשחמה אבל לא מבריקים (גימור מט) ולכן תצתרך לבצע עליהם פוליש טוב טוב עם צמר גפן ופוליש לרכב על מנת להחזיר את הברק לפלסטיק של הפנס ולבסוף ניתן לעבור עם ווקס על הפנסים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה.

fiat x1/9

פורסם

נייר ליטוש? על שם מי לרשום את השריטות?

אני מציע לקנות בקליות חדשות אין מנוס. אל תשכח שמי שעשה את ההשחמה כוונתו הייתה שהיא לא תרד בקלות.

פורסם

אותו סיפור היה לי ביום שבת האחרון!

ניקיתי את הפנסים, עם מדלל צבע 032 עלות הפחית הקטנה 28 ש"ח כולל מע"מ

ב ACE. והתוצאה מקורי כמו מהחברה! לא היה צריך ליטוש, ולא כלום. רק פירוק הרבה לשפשף עם סמרטוט

רגילה, להרטיב אותה בעדינות עם המדלל, לנקות היטב!!! דרוש הרבה לשפשף, ואז לעבור עם סמרטוט לחה וזהו.

תתחדש..

פולקסווגן פולו 1996

1600

גיר ידני

• תוכן חדש...