Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר צרי עין? בגלל שאנחנו אומרים שמשהו מכוער הוא מכוער? תפתחו את העיניים. הדבר הזה מגוחך פי 10 מב.מ.וו X6 שהוכלא עם סאנגיונג אקטיון.

חלילה,אני פשוט חושב שמי שלא לטעמו פשוט שיגיד לא לטעמי,

בקשר לX6 שמעתי שהוא זכה לאחד הרכבים המכוערים ביותר באירופה..

הבובה למכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=447140

קליקליק.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע אם שמתם לב אך לפי הרשום שם והבנתי הדלה זה הולך להיות רכב שהיצור שלו הוא 150 רכבים כאשר כל רכב בהזמנה אישית וכל רכב יהיה שונה במשהו מהרכב השני מאותו דגם. השאלה גם מה האופציות להבדלים? אולי אפשר לשנות את כל העיצוב :lol:

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לכל מי שמזדעזע (ובצדק) מכיעור ומוזרות האב טיפוס של היצרן האיטלקי החדש - יש לי בסבירות גבוהה הערכה לסיבה מדוע

איטלקים , הידועים באיכות העיצוב ובאסטתיקה הגבוהה של מוצריהם , מציגים עיצוב שנוי במחלוקת כזה.

כפי שניתן לראות במדגם התמונות שאני מצרף , הרי יש באיטליה , בנוסף ליצרנים הנודעים כמו פרארי, מזארטי , למבורגיני לא מעט

סדנאות/יצרנים זעירים המעצבים ואף מייצרים בקנ"מ זעום מכוניות אקזוטיות / ספורטיביות בעיצובים נאים עד מהממים , הקולעים

לקונצנזוס עיצובי-אסטתי מסויים , המעורר ברוב הצופים הערכה וסימפטיה.

מה יעשה יצרן חדש איטלקי הרוצה תשומת לב , בידול ובאופן פרובוקטיבי משיכת לקוחות פוטנציאלים ?

בדיוק מה שעשה - מאמץ ליצירת "באזז" תקשורתי ע"י יצירה מוזרה , כעורה ושונה מהמתחרים הפוטנציאלים , שרובם דומים

למדי זה לזה.

נראה שהוא הצליח למשוך תשומת לב לא מעטה - לפחות פה בפורום....

האם יצליח ? קשה לדעת , ימים יגידו. תמיד יהיו מספר אנשים עם עודף כסף וחוסר טעם , שמחפשים משהו אוואנגרדי ושונה

מההמון.

car1.jpg

images.jpg

Covini-Sports-Cars-C6W-Is-A-Very-Special-Supercar-4.jpg

Pagani-Huyara-19.jpg

ied-dr-motor-company-supercar-concepts-003_100196443_l.jpg

P_45_by_Pininfarina_06_4.jpg

leianna4smsigcopy.jpg

BandiniTurbo.JPG

• אחראי פורום
פורסם

עיצוב והדמיה ברמה של תעלול פירסומי חלש מאוד, לא אתפלא אם בעוד כמה זמן יתברר שזה אכן כך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לכל מי שמזדעזע (ובצדק) מכיעור ומוזרות האב טיפוס של היצרן האיטלקי החדש - יש לי בסבירות גבוהה הערכה לסיבה מדוע

איטלקים , הידועים באיכות העיצוב ובאסטתיקה הגבוהה של מוצריהם , מציגים עיצוב שנוי במחלוקת כזה.

כפי שניתן לראות במדגם התמונות שאני מצרף , הרי יש באיטליה , בנוסף ליצרנים הנודעים כמו פרארי, מזארטי , למבורגיני לא מעט

סדנאות/יצרנים זעירים המעצבים ואף מייצרים בקנ"מ זעום מכוניות אקזוטיות / ספורטיביות בעיצובים נאים עד מהממים , הקולעים

לקונצנזוס עיצובי-אסטתי מסויים , המעורר ברוב הצופים הערכה וסימפטיה.

מה יעשה יצרן חדש איטלקי הרוצה תשומת לב , בידול ובאופן פרובוקטיבי משיכת לקוחות פוטנציאלים ?

בדיוק מה שעשה - מאמץ ליצירת "באזז" תקשורתי ע"י יצירה מוזרה , כעורה ושונה מהמתחרים הפוטנציאלים , שרובם דומים

למדי זה לזה.

נראה שהוא הצליח למשוך תשומת לב לא מעטה - לפחות פה בפורום....

האם יצליח ? קשה לדעת , ימים יגידו. תמיד יהיו מספר אנשים עם עודף כסף וחוסר טעם , שמחפשים משהו אוואנגרדי ושונה

מההמון.

איך אתה משווה את הזונדה או את ההויארה לעוף המוזר הזה?

פורסם

הוא נתן דוגמא לכך שלאיטלקים יש טעם בעיצוב רכבים,ולכן זה מוזר להציג רכב כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הוא נתן דוגמא לכך שלאיטלקים יש טעם בעיצוב רכבים,ולכן זה מוזר להציג רכב כזה.

לא, orankohn התכוון שאם ויגור היו מייצרים מכונית על שנראית כמו למבו או מאזרטי אף אחד לא היה מתפתה לקנות. קיימים אלטרנטיבות טובות יותר בשוק מיצרן אלמוני שחשף את המכונית הראשונה שלו לפני שלושה ימים...

הכוונה שלו היא שהמטרה של היצרן היא לעשות מכונית "מיוחדת" שתייצר יותר באז תקשורתי (עובדה, תסתכל על השרשור כאן) מאשר עוד מכונית על עם עיצוב איטלקי "מוכר" שהיינו מתלהבים ממנה יום-יומיים

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם
לא, orankohn התכוון שאם ויגור היו מייצרים מכונית על שנראית כמו למבו או מאזרטי אף אחד לא היה מתפתה לקנות. קיימים אלטרנטיבות טובות יותר בשוק מיצרן אלמוני שחשף את המכונית הראשונה שלו לפני שלושה ימים...

הכוונה שלו היא שהמטרה של היצרן היא לעשות מכונית "מיוחדת" שתייצר יותר באז תקשורתי (עובדה, תסתכל על השרשור כאן) מאשר עוד מכונית על עם עיצוב איטלקי "מוכר" שהיינו מתלהבים ממנה יום-יומיים

מצטער, אבל זו הצדקה מה-זה עקומה. במקום לייצר מכונית על עם עיצוב יותר "סטנדרטי" ויפה, הם ייצרו משהו מכוער?

שים לב שלא מדובר במכונית על אמיתית - סתם SUV חזק (300-400 כ"ס זה לא הספק של מכונית על).

למה נראה לך שמישהו יתלהב מהאוטו הזה יותר מיום-יומיים? לי הספיק מבט אחד בשביל להבין ששום התלהבות אין כאן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה כל מה שהוא לא מזדה 3 לא הולך פה.

מזל שהרכב לא יגיע לארץ שלא תחזו בגועל נפש הדוחה הזה...:lol:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
כנראה כל מה שהוא לא מזדה 3 לא הולך פה.

מזל שהרכב לא יגיע לארץ שלא תחזו בגועל נפש הדוחה הזה...:lol:

כן, צודק, זה באמת פורום המאזדה 3. אתה לא רואה שזה מה שכתוב למעלה?

אף אחד לא אמר שלא היה קונה אותו.

כל אחד מאיתנו היה מת שיהיה לו אחד כזה.

הוא פשוט מכוער ולא מתאים לסטנדרטים של יופי שרגילים מהאיטלקים, זה הכל.

נכון, אני באמת מת שיהיה לי רכב כל כך מכוער. הדפסתי תמונות שלו ושמתי מעל למיטה ליד התמונה של המאזדה 3. גם כל חברי הפורום האחרים עשו את זה.

ואתה יודע למה עשיתי את זה? כי אין דבר שאני רוצה יותר בעולם מאשר SUV מגודל ומכוער מתוצרת איטלקית, עם שם מטומטם. אפילו לא דבר אחד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...