Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל.

רציתי לשמוע חוות דעת מקצועית מאנשים שיש להם את הרכב כמה שנים, האם יש לרכב בלאי יקר? האם הרכב נותן תמורה למחיר?

נוחות.. חיסכון בדלק.. וכו'.

תודה וחג שמח שיהיה!

פורסם

מהניסיון שלנו עם סוויפט ליסינג בשנתיים וחצי האחרונות -

האמינות טובה למרות קילומטראז' גבוה ושגרת טיפולים לא הכי מחמיאה.

נוחות הנסיעה סבירה כשהרכב עם נהג או נהג+נוסע. לא טובה, סבירה. כשעולים עוד נוסעים במושב האחורי המצב מתדרדר משמעותית. כל עלייה לא זהירה על באמפר או פגם בכביש גורמת לסגירת מהמלך המתלה האחורי ו... בום. קצת מבאס.

חוץ מזה באמת שמדובר ברכב נחמד. ביצועים טובים יחסית (הרכב אשכרה מפרפר ביציאה מהמקום עם פול גז!), גיר אוטומטי טיפש אך יעיל, אין טיפטרוניק אבל יש מסילה משוננת שאפשר לשחק איתה קצת.

אהה, וצריכת דלק. לא נעים לי להרוס לאנשים מיתוסים אז אני לא אשווה אותה לגטס. אצלנו היא מגרדת 1:10 בנסיעות משולבות, 1:13 ואולי אפילו 1:14 בבין עירוני נטו. הגטס עושה אצלנו 1:11 במשולב. אבל זאת לא השוואה, אני רק מציין עובדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה היתה דעתך?

מדובר במכונית קומפקטית מהיפות שישנן בארץ לדעתי.

מנעו הסוויט הציג אמינות טובה והטיפולים של הרכב לא יקרים ומקבילים במחירם למתחרים מיפן\קוריאה\צרפת.

המנוע מושך לא רע בכלל אבל לא ירגש, וצריכת הדלק? היא בעיקר נקבעת ע"פ אופי הנהיגה, ככמובן שאם תלחץ ותדחוף את האוטו צריכת הדלק יכולה להיות 1:8, אבל בסה"כ בנסיעה רגועה, כמו כל מנוע 1.4-1.6 אפשר להגיע לנתונים יפים.

נוחות? אף פעם לא היה הדבר החזק ביפניות\קוראניות. מי שרוצה נוחות שיחפש C3

פורסם

לנו יש את האוטו מספטמבר 2007 ועד עכשיו נהנים מאוד מהרכב, אולי היא לא צרפתיה מבחינת הנוחות

ולא הכי חסכונית - אצלנו היא בעיקר מבלה בפקקים של איילון ותל אביב כל בוקר לעבודה ובחזרה ובכל זאת

הצריכה המשולבת אצלנו היא 1:12 - 1:13. הרכב מאוד זריז, השילוב בין המנוע לגיר האוטומטי שלה הוא

מצויין, מגיב במהירות לכל שינוי ביחס למתחרות (מאזדה 2,פולו משנתונים זהים), עד היום הרכב עבר 52000 ק"מ

ולא היה שום בעיה חוץ מהטיפולים השוטפים שהם סבירים ולא יקרים (מטופלת במורשה סוזוקי).

אני יכול בראש שקט להגיד שזה רכב מעולה למי שאין לו ילדים, אך למרות זאת אני מכיר משפחה עם ילד קטן

שמאוד מרוצים מהרכב והעגלה נכנסת להם לבגאז' ללא שום בעיה - שזהו אחד החסרונות הגדולים שלה (תא מטען קטן).

מומלץ למי שלא מחפש רכב משפחתי!!!

• תוכן חדש...