Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פיאט אונו - שאלות.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב שהספקת להתחרט ברגע האחרון.

בדיקה שמיקה, רעשים וחירטושים. ירחם השם - איך יכולת לחשוב על לקנות אוטו אדום?!?!?

פורסם

יוסי היקר.

יש לי בקשה אחת ממך , ואתה יכול להתייחס אליה בתור דרישה. :idea:

את כל קורותיך ,סיפוריך המשעשעים והגיגיך בדבר מכוניות , איזו מהן תתאים לך (בתקווה שתימצא אחת) , וחוות דעתך על כל אחת מהן , אתה מוזמן לכתוב כאן בשרשור הזה ,ולא לפתוח שרשורים נוספים.

בעוד כשנתיים ,כאשר השרשור ימנה 37 עמודים , ותמצא לעצמך (אולי) מכונית מתאימה ,אתה מוזמן לשתף אותנו בשמחתך , ואנו נדאג לברך אותך כדבעי.

לתשומת ליבך.

פורסם
טוב שהספקת להתחרט ברגע האחרון.

בדיקה שמיקה, רעשים וחירטושים. ירחם השם - איך יכולת לחשוב על לקנות אוטו אדום?!?!?

מזל שעלו על זה בבדיקה .

פורסם
יוסי היקר.

יש לי בקשה אחת ממך , ואתה יכול להתייחס אליה בתור דרישה. :idea:

את כל קורותיך ,סיפוריך המשעשעים והגיגיך בדבר מכוניות , איזו מהן תתאים לך (בתקווה שתימצא אחת) , וחוות דעתך על כל אחת מהן , אתה מוזמן לכתוב כאן בשרשור הזה ,ולא לפתוח שרשורים נוספים.

בעוד כשנתיים ,כאשר השרשור ימנה 37 עמודים , ותמצא לעצמך (אולי) מכונית מתאימה ,אתה מוזמן לשתף אותנו בשמחתך , ואנו נדאג לברך אותך כדבעי.

לתשומת ליבך.

אני חושב שמצאתי את המיועדת היום בערב.

סובארו DL 1600 לבנה שנת 89', המחיר כרגע בינינו עומד על 10 אלף ש"ח(מחירון 15 וחצי אלף ש"ח). אבל כלום לא סגור ומחר יש לנו בדיקה במוסך.

הכל נראה בסדר איתה, היא עשתה בממוצע פחות מ12 אלף ק"מ לשנה.

ובקיצור הכל נראה דיי טוב ואני מחכה למחר לבדיקה, יש לה רק מכות מהברד שהיה בשנה שעברה ואולי כמה מכות חלשות של חניה אבל שום דבר רציני והיא נראית יפה ומטופחת.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הכנה מראש:

יוסי, גם אם הרכב מטופל, סביר שבבדיקה תתגלנה בעיות.

אל תצפה לקחת רכב כזה לבדיקה ולחזור עם טופס נקי.

אתה מוזמן לכתוב בשרשור הזה את ממצאי הבדיקה, ואם נדע, נשתדל לעזור לך להבדיל בין סתם רכב בן 10 שנים, שיש בו בעיות סבירות, לבין רכב שאולי באמת עומד לסיים את חייו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הכנה מראש:

יוסי, גם אם הרכב מטופל, סביר שבבדיקה תתגלנה בעיות.

אל תצפה לקחת רכב כזה לבדיקה ולחזור עם טופס נקי.

אתה מוזמן לכתוב בשרשור הזה את ממצאי הבדיקה, ואם נדע, נשתדל לעזור לך להבדיל בין סתם רכב בן 10 שנים, שיש בו בעיות סבירות, לבין רכב שאולי באמת עומד לסיים את חייו.

כמעט 16 שנים :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשבוע האחרון ובכלל אני ראיתי הרבה מכוניות, אבל הסוברו הזאת היא שונה....

יש לי הרגשה שזו תהיה שלי, כמו אהבה ממבט ראשון פשוט התאהבתי בה אני לא יודע איך להסביר

אבל נראה לי שזו היא האחת, ללא ספק, ז"א שאני יודע שהסוברו הזאת תהיה שלי ונועדנו זה לזו....

ראיתי כ"כ הרבה מכוניות והתעניינתי בכמה סוגים אבל כשישבתי בה לאחר שישבתי באונו וראיתי שאין לה הרבה בעיות והיא נקיה ושמורה והבעיה היחידה איתה היא הפגיעות מהברד שהיה וללא תאונות אפילו לא פגיעות פח ידעתי שאני חייב לקנות אותה (אין לה הגה כוח,ח"ח ,נ"מ ואזעקה אבל יש לה אמבולייזר ורב בריח בידית הילוכים ואני אקנה גם מוט מהברקס להגה אבל השאלה מה אני עושה לגבי המערכת העתידית שאני רוצה לקנות- הרמקולים והרדיו דיסק ואולי מגבר איך אני מסתדר עם זה? איך אני שומר עליה?).

פורסם
השאלה מה אני עושה לגבי המערכת העתידית שאני רוצה לקנות- הרמקולים והרדיו דיסק ואולי מגבר איך אני מסתדר עם זה? איך אני שומר עליה?).

תישן באוטו.

:idea:

בצורה זו תוכל גם לחסוך מאיתנו מס. הודעות. :roll:

פורסם
השאלה מה אני עושה לגבי המערכת העתידית שאני רוצה לקנות- הרמקולים והרדיו דיסק ואולי מגבר איך אני מסתדר עם זה? איך אני שומר עליה?).

תישן באוטו.

אני רציני , איך אני שומר על מערכת ללא אזעקה? אני מעוניין להשקיע לא מעט במערכת עם הזמן ואני לא מתכנן לעשות ביטוח מקיף.

פורסם

תישן באוטו.

אני רציני , איך אני שומר על מערכת ללא אזעקה? אני מעוניין להשקיע לא מעט במערכת עם הזמן ואני לא מתכנן לעשות ביטוח מקיף.

גם אני רציני. מאוד.

פורסם

תישן באוטו.

גם אני רציני. מאוד.

אם הייתי קונה מייבאך הייתי ישן באוטו , אבל התקציב מספיק בקושי לרכב בן 16 שנים.

עזבו מגבר........מוציאים את הפאנל וזהו לא ? צריך להוציא את כל הרדיו דיסק או רק את הפאנל הנשלף מקדימה ? כי אולי גם את מה שישאר חוץ מהפאנל יוכלו לגנוב וגם את הרמקולים.

אני לא אומר את זה סתם מהראש כי גם לפיאט שהתעניינתי בה היום בבוקר גנבו את הרדיו ואת הרמקולים.

• תוכן חדש...