Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם אורנג'. כדאי להחליף מ N85 ל E52?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כרגע אני לקוח של אורנג' וברשותי N85.

יש לי איתם הרבה בעיות, זה מתחיל באי הגעה בתאריך שנקבע לאסוף את המכשיר לתיקון, עד לזה שמחזירים לי מכשיר עם סוללה מתה ,פעמיים.

רק בשבועיים האחרונים היה אצלי שליח 4 פעמים.

בפעם האחרונה שהסכמתי לקבל את המכשיר שלי (N85) סגרתי עם מחלקת שימור הלקוחות שבפעם הבאה שיש לי תקלה דומה לכל אלו שהיו במכשיר יחליפו לי אותו לדגם אחר....

יומיים לאחר שהטלפון חזר מתיקון שוב התחילו בעיות קליטה,שמע וסוללה.

היום יצרתי קשר עם אורנג' והמכשיר שהם רוצים לתת לי הוא E52 שהוא בעל תצוגה קטנה יותר מהN85 והרבה יותר גדול פיזית ובעל מצלמה פחות איכותית..

האם לדעתכם המכשירים משתווים ? או שכדאי ללחוץ עליהם ולנסות להוציא מכשיר יותר טוב או פשוט לעזוב את אורנג'...

תודה

קו---------------------------------------

פורסם

יש לך מכשיר שזמנו עבר. אני בכלל לא מבין מדוע אתה שורף את כספך על שירות התיקונים של אורנג' - שידוע כיקר ובאיכות ירודה.

אני שיניתי מזמן את המדיניות שלי - לא מבטח מכשירים, הכסף נחסך לצורך שדרוגים בתדירות סבירה (בד"כ פעם ב-2-3 שנים), וצריך להביא בחשבון שאני מחזיק 5 קוים פעילים.

המלצתי - בטל את שירות התיקונים באורנג', לך לחנות "פרטית" וקנה לך מכשיר מודרני. דיונים לגבי בחירת מכשירים יש כאן וכן בפורום הייעודי Pocket

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לך מכשיר שזמנו עבר. אני בכלל לא מבין מדוע אתה שורף את כספך על שירות התיקונים של אורנג' - שידוע כיקר ובאיכות ירודה.

אני שיניתי מזמן את המדיניות שלי - לא מבטח מכשירים, הכסף נחסך לצורך שדרוגים בתדירות סבירה (בד"כ פעם ב-2-3 שנים), וצריך להביא בחשבון שאני מחזיק 5 קוים פעילים.

המלצתי - בטל את שירות התיקונים באורנג', לך לחנות "פרטית" וקנה לך מכשיר מודרני. דיונים לגבי בחירת מכשירים יש כאן וכן בפורום הייעודי Pocket

אם אני לא טועה שירות התיקונים לא עולה כסף, לפחות אצלי מכייון שכל פעם מחזירים מכשיר לא תקין.

הN85 משהו כמו שנתיים אצלי.

הרגע חזרו אלי מאורנג' ומסתבר שאין להם את ה E52 מכייון שהוא מיושן,

והציעו לי לקחת NOKIA CS

או SAMSUNG ACE

פורסם

אני לא מכיר את המכשירים מקרוב, אבל ה-C5 (ולא CS) נראה מכשיר סימביאן די בסיסי, שיזכיר לך את ה-N85 (בלי הסליידר, ויתכן שגם פחות מיועד למדיה). המחיר בשוק החופשי מתחיל סביב 600 ש"ח (זאפ). באורנג' מחיר רשמי כ-2000 ש"ח. סה"כ מכשיר בסיסי למדי, ולא לשכוח את מגבלות הסימביאן, מערכת שזמנה עבר (במיוחד בגרסה 9.3 העתיקה).

ה-ACE הוא כבר חיה אחרת, אנדרואיד ומסך מגע - לטוב ולרע. בהחלט התקדמות בהשואה למכשיר הישן שלך. גם כאן מחירון אורנג' (כ-2500 ש"ח, לעומת החל מ-1200 ש"ח בזאפ) מופרז. אם אתה רוצה להתקדם ולהתנסות במשהו חדש בהחלט נראה בחירה לא רעה, אבל, כאמור, אין לי נסיון אישי עם דגם זה.

השאלה הגדולה שלי היא איזה התחייבות תהיה לך לאורנג' אם תקבל אחת מהצעות אלה. וכמובן - מה צרכיך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני לא מכיר את המכשירים מקרוב, אבל ה-C5 (ולא CS) נראה מכשיר סימביאן די בסיסי, שיזכיר לך את ה-N85 (בלי הסליידר, ויתכן שגם פחות מיועד למדיה). המחיר בשוק החופשי מתחיל סביב 600 ש"ח (זאפ). באורנג' מחיר רשמי כ-2000 ש"ח. סה"כ מכשיר בסיסי למדי, ולא לשכוח את מגבלות הסימביאן, מערכת שזמנה עבר (במיוחד בגרסה 9.3 העתיקה).

ה-ACE הוא כבר חיה אחרת, אנדרואיד ומסך מגע - לטוב ולרע. בהחלט התקדמות בהשואה למכשיר הישן שלך. גם כאן מחירון אורנג' (כ-2500 ש"ח, לעומת החל מ-1200 ש"ח בזאפ) מופרז. אם אתה רוצה להתקדם ולהתנסות במשהו חדש בהחלט נראה בחירה לא רעה, אבל, כאמור, אין לי נסיון אישי עם דגם זה.

השאלה הגדולה שלי היא איזה התחייבות תהיה לך לאורנג' אם תקבל אחת מהצעות אלה. וכמובן - מה צרכיך.

שלום ותודה על התגובות,

קראתי קצת ביקורות והחלטתי ללכת על ה ACE. ההחלפה היא ללא התחיבות אלא ראש בראש מכיון כל התקלות שיש לי עם המכשיר הנכחי.

פורסם
שלום ותודה על התגובות,

קראתי קצת ביקורות והחלטתי ללכת על ה ACE. ההחלפה היא ללא התחיבות אלא ראש בראש מכיון כל התקלות שיש לי עם המכשיר הנכחי.

לא יודע למה,יש לי הרגשה שתופתע כשתראה את החשבונית.

שים לב על מה אתה חותם!!

פורסם

מצטרף למיכאל - המכשיר שלך בן 2-3 שנים כלומר לא באחריות. אם אינך משלם תמורת שירות הרי שמדובר בשדרוג, תשלם את המחיר המופרז של אורנג (ואולי גם יחליפו לך תוכנית ויצמידו לך חבילת גלישה או משהו כזה). אם מדובר בהחלפה במסגרת תוכנית שירות צפה להשתתפות עצמית עסיסית וקבלת מכשיר "ממוחדש".

היה זהיר מאוד בעסקה כיון שמחירי אורנג' מפולפלים ביותר, וברכישה "בחוץ" אתה זכאי לזיכוים לפי כללי ניתוק הזיקה (שגם להם מגבלות משמעותיות).

פורסם

אני אבדוק את העניין מחר בבוקר,

כעקרון כבר ברגע ש"איימתי" שאעזוב את החברה אם לא יחליפו לי את הטלפון כפיצוי בגלל השירות הזוועתי שלהם והמכשיר הגרוע שדחפו לי הורידו לי 100 ש"ח מהתכנית.

ההסכם שהיה איתם הוא: במידה והN85 ה"חדש"\"מחודש" יעשה את אותם תקלות תוך שבועיים מרגע שהגיע אלי יחליפו לי למכשיר אחר ראש בראש,

נראה מחר...

תודה שוב.

• תוכן חדש...