Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכבוד למנהלים! אכן פורום מקצועי ובית חם.

רק לא לשכוח שמי שעוד עושה את הפורום הזה למקום הראשון

הם אנחנו - החברים והגולשים, אז כל הכבוד גם לנו! :wink:

יישר כוח, המשיכו כך!

אכן, אם יורשה לי קצת נוסטלגיה - יש כאן כמה חברה שעוד זוכרים איך נוצר קארספורום ויצא מפורום YNET שנוהל על ידי ג'רמי בזמנו.

גם אני יוצא פורום YNET וגם אני נהנה לתת מזמני ולחלוק מהידע שלי עם שאר חברי הפורום וכמובן ללמוד המון מהם.

כמי שקורא כאן מהיום הראשון וכותב קצת אחרי - אני מאוד נהנה לראות איך הפורום גדל מצד אחד ומצד שני - אין מה לעשות עם הכמות בד"כ גם יורדת האיכות. :roll:

לכן בתור הערה/הארה: אני חושב שיש לצ'פר איכשהוא חברי פורום ותיקים שעוזרים ותורמים המון מהידע שלהם, בעיקר בעלי מקצוע שתורמים את חלקם, אך לא רק. :idea:

גם הכניסה של הספונסרים ושל אגפי שירות לקוחות של גופים שונים בתחום הרכב רק עוזרת ונותנת לנו עוד כוח.

כל הכבוד לנו! 8)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשפה ובהומור הייחודיים להם?

אתם חושבים שהם דיברו עליי?... :lol:

RESPECT!

חולה על האתר. תרופה ברוך השם עוד אין.

יש לי פה יותר חברים מאשר בפייסבוק(נאמר בגאווה. לא, לא הגאווה הזו. תרגעו.)!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחל׳ה פורום. מקצועי, ענייני ושומר על רמה גבוהה.

בשביל הרבה אנשים הפורום הוא לא רק בשביל ענייני רכב אלא גם מעבר לזה( ראו את פורום אוף טופיק).

לי אישית מס׳ אנשים מהפורום עזרו מאוד בתחומים הקשורים/לא קשורים לעולם המוטוריקה.

יש גם לציין שבגלל שרוב המוחלט של האנשים בפורום בוגר והפורום שומר על רמה, כל מיני ערסים/עברייני מקלדת למיניהם לא שורדים פה יותר מדקה-שתיים.

בקיצור- נמשיך ונשגשג וכך גם הפורום.

פורסם

זהו הפורום הישראלי היחיד, שאני חבר בו.

הפורום הוא מאוד מיוחד בשבילי וגרם לי להבין כי קיימים אנשים טובים, שמוכנים לתרום מהידע שלהם ולעזור.

למדתי שכייף גם לעזור ולא רק לקבל עזרה.

בזכות הפורום, קניתי את המכוניות שלי ואני אסיר תודה לכך. לצערי, אין לי אב בבית ואת כל המידע לגבי מכוניות, השלמתי מפה.

חשוב לי לציין שבתור חבר בפורום אוף טופיק, אני מרגיש שאני חבר VIP וזאת בפעם הראשונה בחיי.

מפרגן ומאחל המון הצלחה לבעלים ולמנהלים :).

פורסם

חשוב לי לציין שבתור חבר בפורום אוף טופיק, אני מרגיש שאני חבר VIP וזאת בפעם הראשונה בחיי.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יש לו חבר סוחר לטאות. לא קשור לתוכים.

חבר? בכלל לא הגזמת!

מכר רחוק יותר מתאים.

מין אחד כזה שאתה שנים מהנהן לו שלום במדרגות ולא יודע איך קוראים לו. :twisted:

בכל מקרה, כבוד גדול לפורום ובהתייחס לזה שכל היתר הם אתרים מסחריים, לדעתי זה בהחלט מציב אותנו במקום הראשון!

והכל בזכות שלומי, כל הכבוד על איך שהוא מוצא זמן גם לפה וגם לפורטל התוכים הגדול בארץ!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הכבוד,אני בפורום הזה ליפני שהוצאתי רשיון והיום אני משוחרר כבר כמעט שנה וזה מטורף כמה שהוא התפתח,והכל תודות לאנשים!

פורסם

בקארספורום הצטבר המון מידע שלדעתי עולה על כל ארבעת האחרים גם יחד.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני מסביר את זה לאנשים שפה בפורום זה כמו משפחה, מאז שנרשמתי עברתי הרבה בחיים, היו זמנים שנעלמתי אבל תמיד אני חוזר הביתה.

ובשבילי זה החיבור הכי חזק לישראל, אני לא מרבה לקרוא חדשות בדרך כלל העדכונים מגיעים מהאוף טופיק!

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קראתי פה עוד הרבה לפני שנרשמתי. עוזר לי בהמון מידע וסתם נהנה לי לקרוא באוף טופיק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...