Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

השאלה בכותרת,

שמעתי חוו"ד טוב על השמן מנוע הנ"ל ואני מעוניין לקנות, אני מודע לכך שהשמן יקר יותר מאחרים, אבל אני מעדיף להשקיע בדברים הנ"ל.

אם מישהו מכיר מקום באיזור ראשל"צ שמוכר את המוצר הנ"ל אני אשמח לשמוע.

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

פורסם

שלום לך,אחי הזמין לבימר שלו מהאתר

http://www.autostore.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=151426&manufacture_id=6737

ויצא מבסוט

הגיע מהר מאוד,

ויש הרבה כבוד לשמן הזה.

אם הרכב שלי לא היה שותה לו שמן בכמויות,גם אני הייתי קונה.

אחלה מבחן...

http://www.laoreng.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/141test.pdf

אני נסתי להשיג את הוולווליין במחיר שפוי ולא הצלחתי.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כאחד שמשתמש בשמן RP, המבחן שהביא eladns1 הפתיע אותי בנוגע לאיכות שלו מול שמנים אחרים. מה שהפתיע אותי עוד יותר אח"כ הייתה ההתנצלות של המגזין שפרסם אותו וקבע שהיו צריכים לערוך את המבחן בצורה יותר מדוקדקת:

http://www.streetcommodores.com.au/news/01_oils_aint_oils.php

למרות זאת אני חושב שהשמן שלהם הוא איכותי, בהשוואה לחלק מהשמנים ה"משובחים" שמשתמשים פה במוסכים בארץ, במיוחד במוסכי יבואן :)

פורסם

אני משתמש רק ברויאל פרפל והוא עולה לי 45 ש,ח לליטר באריזות של ליטר.

אם מזמינים ארגז של 12 יח' זה עולה קצת פחות מ40.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה לך על הלינקים.

ואגב בלי שום קשר למה הרכב שלך שותה הרבה שמן (קצת לא נשמע בריא).

עריכה: עד שעניתי כבר הגיבו פה עוד 3.

אז תודה גם לכם על העזרה, אגב באתר מפורסם 49 ש"ח לשמן חצי סינטטי 10/40 ואני פשוט אזמין 4 אם ככה...

Opel Adam S 2017

פורסם
וולווליין 10W40 DURABLEND עולה 120ש"ח 4ליטר, אני משתמש בו.

ירושלמים גנבים עושקים!

רצו 180 שקל ל3.8 ליטר...

חארות!

אם היה במחיר של 30 שקל לליטר הייתי קונה אותו במקום הAGIP.

איפה קונים ב30 שקל לליטר?

נתן: למרות זאת אני חושב שהשמן שלהם הוא איכותי, בהשוואה לחלק מהשמנים ה"משובחים" שמשתמשים פה במוסכים בארץ, במיוחד במוסכי יבואן.

צודק ובגדול!

אני לא אשכח איך חיפשתי שמן גיר לרכב שלי.

הפכתי את העולם.

ובקמור לא רצו למכור לי.

אז הלכתי למקום שיש לו בו קצת קשרים,מוסך מורשה BMW בירושלים שלא אנקות בשמו, ושאלתי אותם,בדרך אגב, חבר'ה,לבימרים,איזה שמן גיר אתם שמים?כי אני צריך איזה 4 ליטר,לקחו אותי למחסן והראו לי בגאווה כאילו מדובר בגו'ני וולקר בלו לייבל: טא דה! סונול דקסרון 3 עומד במלוא הדרו.

ואני מנסה להגיד להם,רגע,לא צריך שמן צהוב מיוחד של BMW שנקרה ALL LIFE?

מה פתיאום חביבי!!!

שים את זה!

סע! זה יעבוד!

כן,,,כן,,,,

כמה פורומים בחו"ל אנשים החליפו שמן גיר לBMW האוטומטית שלהם והגיר קרס...ועד שמן גיר אורגינל של חברת ESSO.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

גם על הוולולין שמעתי דברים טובים, מומלץ?

איפה אפשר למצוא גם אותו? חשבתי כבר על להזמין את הרויאל. (אין לי רכב חדש, ישן נושן אבל אני משתדל לא לחסוך בדברים כאלה)

Opel Adam S 2017

פורסם

ממליץ בחום על השמנים והמוצרים של רויאל פרפל, מספר חברים עם מגוון מכוניות ספורטיביות וסטנדרטיות משתמשים במוצרים ומרוצים מאוד.

מה גם שהמחירים נוחים ולא יקרים יחסית למוצר באיכות טובה.

תבדוק באוטוסטור, רכשתי שם מספר פעמים, מחירים די זולים, ומשלוח מהיר.

http://www.autostore.co.il

שיהיה בהצלחה!

פורסם

המחירים שרשמתי מעלה מתייחסים לצמיגות של 5/40 כמובן שסינטטי מלא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מבחינת RP, אני עדין לא משתמש בשמנים שלהם כי השמן שלי יחסית חדש, אני כבר אחכה שיגיע זמנו. שמעתי המלצות מאוד טובות על החברה הזאת וזה בהחלט השמן הבא שאני הולך לנסות, במיוחד לאור המחיר.

מבחינת אוטוסטור, רכשתי משם כבר כמה וכמה פעמים, המשלוח מהיר והשירות ממש טוב באמת מומלץ בחום.

2 הסנט שלי.

Bimmer

פורסם

RP משווק ע"י חברה רצינית שמתעסקת בהנדסת מכונות ובתעשיה. אני רוצה להאמין שהמוצר איכותי.

הניסיון שלי איתו לא היה מדהים. המנוע רעש קצת יותר ולא הורגש שום שיפור. מה גם שלפי הצבע שלו אני דיי משוכנע שהוא מתוסף ב-MOS², שאני לא בטוח שאני רוצה שיכניסו לי אותו לשמן באופן יזום.

לאחר מספר שנים של שימוש ב-LM התגרשתי ממנו ועברתי ל-Mobil, עליו אין עוררין.

פורסם

סאמר 052-3316095

בחור נחמד ושירותי מאוד

ישלח לך עד הבית אם תרצה

חסרונות של השמן מניסיוני-יקר מאוד,מגיע במיכלים של ליטר בודד,צבע בהיר מאוד שמקשה לראות כמות שמן במדיד.

• תוכן חדש...