Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בכיוון W6

ArikC
שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נשמע כמו פתרון טוב לאיקולציה או נקודת חיתוך גבוהה מידי למידבאסים.

תגדיר גבוהים כשאתה מדבר על סאב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אם יש לך יכולת איקולציה באזור ה60 או 80 הרץ בHU - יכול לעזור.

מה נקודת החיתוך של המידבאסים? 63 גם כן?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובסלופ 6... שזה קצת נמוך בשביל מידבאסים בסלופ כזה

הייתי מעלה את המידבאסים ל80 הרץ בסלופ 6 - פותח להם קצת יותר את הגיין ואז אם צריך מוסיף קצת איקולציה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

בנוסף,גיליתי שהתיבה (אטומה)שהסאב היגע איתה היא לא במידות יצרן אלא גדולה בדי הרבה מהתיבה שמומלצת ע"י JL.

אם אני יבנה תיבה לפי מידות יצרן (אטומה) הסאב ינגן יותר טוב?

מה עדיף לי תיבה פתוחה או סגורה? אני מחפש את האיכות אבל שגם יוכל לתת קצת SPL.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שזכור לי הW6 צריך תיבה ממש פצפונת ואטומה - זה סאב שהשאיר אותי ככה

:shock:

הזיז לי שיערות בקרקפת!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמעתי אותו בשתי וריאציות. 10 + 12

שבניהם הוא היה מדוייק מעוד. ומעוד נעים. אבל לא מספיק אגרסיבי בשבילי.

לעומתו 12W7 באותו רכב עם אותו מגבר. היה מפרק אותך. אבל לא מרכיב בחזרה.

למי שמחפש דיוק. ובס יחסית חזק. זה סאב מדהים.

אני בזמנו כיוונתי אותו בתיבה אטומה ל 63HZ. סלוף יחסית מתון 12. אני חושב זה היה במכשיר. ובלי סבסוניק. (אין) והוא נשמע מצויין.

היה איתו קומפוננט של דימונד אודיו HEX. והם השתלבו מצויין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סאב מעולה - אין ספק אבל

נוט מיי קופ אוף טי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתי קונה W7 אם היה לי כסף הבעיה שהוא כפול במחיר מW6.

אז בשביל SQL הייתם ממליצים לי תיבה פתוחה? או שהסאב פשוט יאבד מהדיוק שלו.

כי עכשיו הסאב די מדוייק אבל אני מרגיש שהוא לא מנגן טוב.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אריק

אל תטעה - הW6 ממש ממש לא פראייר, זה סאב קטן ואכזרי!

אם אתה מחפש פאנצ' חזק פשוט אין עליו, באמת - עוד לא שמעתי סאב SQ חזק יותר ומדוייק יותר ממנו, אפילו לא IDMAX - לא ככה.

היה פה פעם חבר פורום בשם קארהוליק - בחור מבוגר עם גולף דור 5 - הסאב הזה פשוט סימר לי את השיערות באופן משמעי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מגביר אותו על 560RMS שזה בטווח המומלץ של JL,פשוט נראה לי שהתיבה שהוא נמצא בא כרגע מסרסת אותו לחלוטין,הוא עוצמתי אבל לא משמעותית מההרץ ES300 שהיה לי וגם לא יותר מדוייק ממנו,מה שנראה לי ממש ממש לא הגיוני.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...