Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ להחלפת רכב עד 130K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי שברולט קרוז 2010 1.6 שאני מעוניין להחליף אותה.

אני משתדל לקרוא הרבה מבחנים וכתבות ועדיין לא החלטתי באיזה רכב אני מעוניין, פניתי לכמה סוכניות ובחלקם קיבלתי תשובה לגבי הטרייד אין.

יש לי אפשרות להתקדם לסיטרואן C4 דגם אקזיוקטיב ואני מקבל על האוטו 86K כרגע ההצעה הכי טובה שקיבלתי.

בינודאי קיבלתי בסביבות ה 79K

ועכשיו לייעוצכם מה אתם מייעצים לי ומה בא בחשבון? ( רציתי סיאט לאון אך לא עושים לרכבים 2010 טרייד אין)

תודה מראש על העזרה ושנה טובה ומבורכת לכולם.

פורסם

אם תגיד מה אתה מחפש, ומה למשל היה חסר בקרוז, יהיה קל יותר לכוון אותך.

אתה יכול גם לברר אפשרויות מכירה בשוק הפרטי, בהחלט ייתכן שתקבל יותר מאשר בטרייד אין יבואן. סה"כ מדובר ברכב כמעט חדש, 2010, שיימכר באחוזים גבוהים פחות מרכב חדש.

פורסם

עדיין לא ענית, מדוע את הרוצה להחליף את קרוז?

מה מפריע לך עד כדי כך, שאתה מוכן להפסיד עשרות אלפי שקלים במכירה\טרייד אין?

אם הסיבה לזה מחסור בכוח או שילוב של מנוע\גיר, תבדוק את פורד פוקוס החדשה 2 ליטר, 170 כ"ס

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93/1279/%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA/2.0-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-Trend

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדקתי את הפוקוס החדשה.. לא לוקחים קרוז בטרייד אין כרגע..

קיבלתי הצעה להחליף הקרוז 1.6 ל 1.8, עם סאנרוף ועוד אביזרים כמו מולטימדיה מצלמת רוורס וכו' ב 140K .

שאני מזוכה על האוטו שלי ב 90K האם זה הצעה שווה ?

תודה רבה

פורסם

שאלה לי אליך? מדוע אתה רוצה להחליף רכב בן פחות משנה וחצי? האם מדובר בבעיתיות של הרכב או משהו אחר?

כיון שמדובר בהפסד כספי גדול מאוד אם סיבת ההחלפה אינה קריטית שקול מחדש את כל הפעולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שאלה לי אליך? מדוע אתה רוצה להחליף רכב בן פחות משנה וחצי? האם מדובר בבעיתיות של הרכב או משהו אחר?

כיון שמדובר בהפסד כספי גדול מאוד אם סיבת ההחלפה אינה קריטית שקול מחדש את כל הפעולה.

אוקיי, הבנתי .

תודה רבה ושנה טובה ..

פורסם

משני צידי התקציב שלך נמצאות האוקטביה 1.4 TSI, מרווחת וחסכונית ויש עכשיו מבצע נהדר על הסקודה יטי 1.2 ב119 אלף, רכב שמקבל ביקורות מצויינות ומאוד שימושי ומוצלח כמשפחתי במחיר מעולה עכשיו. לגבי טרייד תמיד עדיף לך לנסות למכור לבד כי בטרייד מפסידים הרבה כסף, אלא אם כן הזמן והריצות שווים לך את זה.

פורסם

לא רשמת פרטים יותר מדוייקים על הרכב שלך, אך בוא נצא מנקודת הנחה שיש לך את הכי פחות מאובזר - לפי יד2 הוא עולה 92K לפני שקלולים.

בUMI מציעים לך לשדרג ל1.8 חדשה שעולה 135K. על פניו זאת הצעת הטרייד הכי משתלמת שכמעט ואין "קנס" במחיר של שלך.

עכשיו תשאל את עצמך האם שווה לך להוסיף יותר מ40K בשביל 2 שניות מ0 ל100 ו28כס.

(שכן זה בערך הפרטרט היחיד בשדרוג קרוז בת שנה 1.6 לקרוז 1.8 חדשה.. כל השאר אותו הדבר..)

אישית - לא הייתי עושה את זה.

אם כבר לשדרג אז לעזוב את המותג לטובת משהו יותר רציני, קרוז היא עדיין קרוז גם אחרי תוספת של 200CC

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...