Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב על סמארטפון שידע לעשות: מהחשוב ביותר לפחות חשוב: שיחות, SMS, משחקים קטנים, אינטרנט וקפה.

אני גם צריך שיהיה בו GPS וWIFI.

ההתלבטות היא בין בלקברי בולד 9930, אייפון 5 ואנדרואיד מתקדם ברמה גבוהה (כדוגמת SG2). ה2 הראשונים עדיין לא זמינים בארץ אך יגיעו בהמשך- ע"פ מקורות. אני ממש לא לחוץ בזמן, ואפילו מעדיף לחכות קצת לעליית נמפעילים הוירטואליים כדי לראות איך השוק יגיב. הכיוון הוא להיות ברשת פלאפון או להיות מבוסס על רשת פלאפון (רמי לוי).

בלקברי בולד 9930: מקלדת אמיתית ונוחה, יש גם מסך מגע אם כי לא מטורף כמו באייפון, עמיד לנפילות/ התעללות והכי חשוב- בטרייה שתחזיק לי יותר מיום וחצי- יומיים (במציאות ע"פ דיווחים). חסרונו כנראה נמצא בתחום האפליקציות והאפשרות להעביר איתו זמן בבידור תוך כדי המתנה בתור/ שיעור משעמם (משחקים), ותקנו אותי אם אני טועה.

אייפון: מסך מגע גדול ומעולה וכמות אפליקציות ומשחקים עצומה. זהו.

אנדרואיד: יותר ניתן לתכנות אישי ע"פ הצרכים שלי ומאפשר פלאש. יש גם הרבה אפליקציות ומשחקים.

הבאסה ב2 האחרונים: בטריה. אני לא אחד שסובל שיעבוד כלשהו עבור פריט כזה או אחר ופלאפון נכנס בהגדרה זו. אני גם לא יודע עד כמה אסתדר עם המקלדת הוירטואלית שיש בנ"ל אך אני מאמין שאם כ"כ הרבה מסתדרים- אז קטן עלי.

חשוב לציין שאני לא הולך לבלות שעות במשחקים ואינטרנט (רק במצבים שאין משהו אחר לעשות כמו בתור במרפאה) אבל שיחות והודעות- יש והרבה. המצלמה לא מעניינת אותי. עד היום הסתדרתי עם נוקיה 3120 קלאסיק. פשוט הוא מתחיל לגסוס..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

האנדרואיד שציינת הוא אוברקיל.

היום בקצת יותר מאלפיה אתה קונה מוטורלה DEFY חדש, שעושה באופן סביר מאוד את כל מה שאתה רוצה, עמיד ביותר והבטירה שלו תחזיק הרבה יותר מאשר של הסמסונג.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קח בחשבון שהדור החדש של הגלאקסי אמור להחשף בקרוב (לא יודע מתי בדיוק, אבל יש כבר הדלפות די מפורטות), וזה יגרום לירידה משמעותית במחיר שלו.

תכלס, הדרישות שלך לא מצדיקות.

מה עם SGS1?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
האנדרואיד שציינת הוא אוברקיל.

היום בקצת יותר מאלפיה אתה קונה מוטורלה DEFY חדש, שעושה באופן סביר מאוד את כל מה שאתה רוצה, עמיד ביותר והבטירה שלו תחזיק הרבה יותר מאשר של הסמסונג.

אחרי החלפת רום ב-דיפיי, הוא עובד יותר חלק מאשר הגלאקסי I. היה לי בעבר גלאקסי וכרגע יש לי את ה-דיפיי, והייתי אומר שהוא עובד אפילו מצויין ולא סביר.

פורסם

תודה על התגובות. בעיקרון על אייפון ואנדרואיד יש הרבה מידע, יחסית. מה שקשה למצוא זה מידע על הבלקברי. יש פה מישהו שיוכל לחוות דעה על הבלקברי (גם על הדגמים הפשוטים יותר: הבולד 9700/9780 וכדו')?

אני חושב שאם ללכת על האנדרואיד- אז להתמקד באמינות ועמידות (איך הדיפיי באמינות?) אך גם חשוב שיהיה עם פעולה חלקה, מהירה ויציבה גם אחרי תקופה. לחכות לדגם חדש יותר וכו' זה בעייתי כי השוק דינמי מאוד (בניגוד לאייפון- רק יצרנית אחת), לכן ההחלטה, כשתיפול, תהיה על מה שיהיה בשוק באותו הזמן. יש שחולקים עלי?

דבר ששכחתי לציין- המכשיר יצטרך לשמש אותי שנתיים מינימום (מבחינת אמינות, עמידות זה סיפור אחר).

פורסם

מה לגבי איזה HTC מיד שניה ובזול? אם אתה רק נכנס לתחום, זה אמור להספיק לתקופה הראשונה.

עם כל הילדים שמחליפים את המכשירים האלה כמו גרביים, אמור להיות היצע מרשים שלהם בלוחות.

לגבי רשת פלאפון, ראה כאן.

פורסם

גם לי יש ה-9105 - בהחלט לא כלי לשעשועים, וגם לא אופטימלי לגלישה אם אין לך מיקרוסוקפ מותקן בעיניים. היתרון שלו מבחינתי הוא חבילת גלישה לא מוגבלת שמאפשרת tethering (באורנג') וכן איכות בניה בלתי מתפשרת.

אני קניתי את ה-BB לפני כחצי שנה מתוך איזה שהוא חשש משבירות של מכשירי מסך מגע. כיוןם- לאחר שלשלושת הבנים שלי יש מכשירי אנדרואיד (נקסוס S ו-ZTE blade עם רומים מבושלים) אין לי ספק שהייתי מצטרף אליהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי איזו רשת יש בעיה: זו טריפה, זו נבלה וזאת גוויה. כולם אותו הדבר, אז לפחות שאהנה מקליטה יותר טובה/ גלישה מהירה יותר (כך זה באיזור שלנו).

תודה על ההצעה ליד 2, אבדוק שם מה יש להם להציע. אנסה איזשהו אנדרואיד טוב (יש המלצות? עדיף פשוט וטוב אבל שייתן את החוויה של האנדרואיד, ושלא יהיה כואב בכיס אם אראה שלא מתאים לי. אם יתאים- אחשוב בהמשך על שדרוג. איך הדיזייר של HTC- הדור הראשון בתור התחלה?).

הבלקברי 9105 הוא לא בלקברי מבחינתי. התכוונתי לדגמים שעם המקלדת המלאה (Qwerty) ומשטח ניווט במגע. אבל תודה בכל זאת על המידע. כשהתכוונתי למשחקים: רוב המשחקים שסיפקו אותי זה זומה, טטריס, סוליטר, סוליטר עכביש וכדו'. אודה שגם האנגרי בירדס מצא חן בעיניי מאוד, אבל אין הרבה משחקים שמשכנעים אותי (מירוצים ודומיהם לא מעניינים).

פורסם

ה 9930 וה 9900 כבר נמכרים בארץ. אני לא בטוח שהם עונים על הדרישות הראשוניות שהצגת.

אם היית מגיע אליי לחנות אז הייתי מציע לך את המכשירים הבאים לפי הדרישות שהצגת:

סמסונג גלקסי מיני S5570 - מריץ אנדרואיד עם מעבד 600MHZ, יש עברית מלאה, מצלמה פשוטה 3.2MP, יש WIFI ויש מקלט GPS, מסך 3.14 אינץ'. מבחינת הדרישות שהצגת הוא יעשה את העבודה במינימום מחיר.

קצת מעליו יש את הסמסונג גלקסי ACE S5830 - מעבד 800MHZ, מצלמה 5MP עם פלש לד, יש כמובן WIFI ו GPS, מסך 3.5 אינץ'.

סוני אריקסון X8

סוני אריקסון X10

אם אתה מחפש מקלדת מלאה אז יש לך גם את הסמסונג גלקסי PRO שמגיע עם מקלדת מלאה ומסך מגע.

אסף

פורסם

מצטרף להמלצה על הDEFY...

מכשיר עמיד ונוח מאד לשימוש.

לגבי הבלאקברי, אם כל האהבה שלי אליהם, אין שום סיבה לקנות מכשיר כזה היום, כי חוץ מהמקלדת (שגם היא לטעמי קטנה מידי)

אין להם שום יתרון על פני המתחרים.

אני אישית הייתי מחכה עד דצמבר בעניין מכיוון שבתקופה הקרובה כל החברות מוציאות מכשירים חדשים, וגם אם שיא הטכנולוגיה לא מעניין אותך,ה"דור" הקודם של המכשירים יוזל.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

יש לי נסיון עם HTC Hero, HTC Legend, Motorola Defy, SG1, HTC WP7

ואני יכול להגיד שכולם סבבה. במיוחד אם מתקינים עליהם רום שלא שייך למפעילה הסלולרית.

לגבי בלקברי, מדובר על מוצר יחסית חלק, מסך קטן, מעט אפליקציות וקהילה קטנה, ולדעתי המקלדת הפיסית הזערורית הזאת לא שווה את המאמץ.

זה סוג של סוס מת, ואני במקומם הייתי עובר לפתח מכשירים מבוססי אנדרואיד או WP7.

אייפון יש לאישתי (מהעבודה) ואני לא אוהב אותו, אז אני משוחד לגביו.

המכשיר הכי מפתיע הוא ה-HTC WP7. הוא מרגיש מאוד נכון, ומייקרוסופט עובדת קשה מאוד כדי להעביר אפליקציות קיימות לפלטפורמה שלו (הם מוכנים לשלם לחברות כדי להעביר אליו את האפליקציות שלהן). נוסיף לזה שנוקיה נוטשת את הסימביאן לטובת WP7 וזה יכול להיות הבטחה גדולה.

לדרישות שהצבת כל מכשיר יתאים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

חבל לך להוציא כסף על S2 או אייפון ודומיו אם אין לך שימוש ב"ערך המוסף" של המכשירים האלו.

אני עכשיו משתמש בסוני אריקסון EXPERIA מיני.

אחד המכשירים המהנים ביותר שיצא לי להתעסק איתם.

בלי הרבה קשקושים, עובד חלק ומהיר והכי חשוב, זול.

Sony-Ericsson-Xperia-X10-Mini-Pro-and-X10-Mini-2.jpg

• תוכן חדש...