Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם במחיר הזה,500 ש''ח פחות או יותר,אלה הרמקולים הטובים ביותר שאוכל להביא ? 6X9

אם מישהו התנסה איתם אשמח לשמוע,כי לשלם על רמקולים 520 ש''ח אז כנראה שהם איכותיים מאוד,ועוד מחברה כמו מורל .

אשמח לשמוע חוות דעת כללית על הרמקולים :)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

ולא תיהיה בעיה לחבר אותם רדיו דיסק הזה כן ?

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RU425MP&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he

תודה רבה .

פורסם

אלה אכן רמקולים מעולים למחיר הזה, יש לך מגבר? או שאתה מחבר אותם רק לרדיו דיסק (HU)?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בנתיים,אני מחבר אותם להגברה של הרדיו דיסק שציינתי לעיל,אבל מאוחר יותר שיהיה כסף אני יוסיף גם מגבר .

אשמח שעוד אנשים יביאו חוות דעת על הרמקולים האלה .

פורסם

רמקולים מצויינים חבר המליץ לי והרכבתי אותם ואני ממש מרוצה מהם

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

וכמו שאתם רואים,אני לא כל כך בקיא בנושא של מערכות אודיו לרכב,אבל הרמקולים האלה,ייתנו לי באס טוב?(ברור לא כמו עם סאב)הצלילים הגבוהים יהיו חדים?

כי אצלי,שאני מגביר שומעים עיוותים והבאס על הפנים .

ואשמח אם תגידו לי אם הרדיו דיסק שלי יתאים לחיבור לרמקולים הנ''ל .

פורסם

אם אתה מגביר עד לרמה שאתה שומע עיוותים מהרמקולים אז שתדע שככה אתה הורס אותם, בשביל לשמוע חזק ואיכותי תצטרך להוסיף מגבר. לגבי באסים תנסה לשחק אם ההגדרות במכשיר לכיוון הבאס, אם אתה באמת רוצה לשמעו באס אתה צריך להוסיף סאב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

ומה ייתן לי יותר ווליום,אפקט,באס, קומפוננט או רמקולים 6X9 ?(יש לי כבר בנייה מאחורה ל6X9 הכול מוכן מסודר )

פורסם

ה- 6X9 יתנו לך יותר באס, קומפוננט יתן לך צליל מפורט והיקפי יותר.

בקשר לווליום- אי אפשר להגיד באופן מוחלט" יש קומפוננטים חזקים יותר מ- 6X9, וההיפך.

הכל תלוי בתקציב ובדרישות.

אני מציע לך לקנות קומפוננט טמפו, ואז להוסיף לו 6X9 להדגשת הבאס, עלותו בדיוק כמו ה- 6X9.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...