Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת הזו לא ממש מדוייקת כי אם אף אחד לא היה מכיר את המסעדות האלה כנראה שהן היו נסגרות, אבל הכוונה היא לא למסעדות היקרות והפלצניות שכולם מכירים, אלא האלה היותר קטנות, מתמחות או ביתיות.

כמה פנינים שעלו לי בראש:

"ד"ר חומוס" בשוק הפשפשים בתל אביב - מסעדה קטנה (8 שולחנות) וותיקה עם אוכל פשוט ועממי. השירות נהדר, מחירים זולים והאוכל בטעם ביתי ליגה ליגה.

"בורקס השדרה" בשדרות ירושלים בגבול ת"א יפו - בעל בית תימני מצ'וגע אבל כל 15-20 דקות יוצא מגש של בורקסים מהתנור - תענוג! להקפיד לקחת בורקסים קטנים ורצוי מאוד להמתין למגש הבא שיוצא מהתנור.

"אפלוקה" ביפו - מסעדת דגים זולה ועממית (מאוד) עם אוכל מצויין ושירות 10+.

"הטורקי" באור יהודה - מסעדה מזרחית בין הטובות שיש לדעתי עם מנות נדיבות, שירות מעולה ומחירים סבירים.

"סבא ג'בטו" בבאר שבע - מתמחה בג'בטות עם ממרחים ותוספות שהכל נעשה ע"י המקום. טרי, נקי, שירות טוב, שירותים מגניבים ומחירים סבירים.

"הודו הקטנה" בבאר שבע - לחובבי אוכל הודי, כנראה אחת המסעדות ההודיות הטובות בארץ.

את כל הכתובות אפשר למצוא בגוגל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"פורטונה" ברחוב הערמונים בשוק מחנה יהודה בירושלים.

מסעדת בשר עממית כשרה, שירות מעולה, סלטים טריים בשפע והבשר נפלא (למרות שהוא כשר).

נתח הקצבים שלהם הוא אחד מנתחי הבשר הטובים שאכלתי.

מחירים סבירים ביותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מייקרס - אין אף סנדויץ', בשום מקום, שמתעלה על הרוסטביף עין שלהם.

מפגש בר-לין (ז'בוטינסקי 61, רמת גן) - המבורגר נוטף שמן בלחמניה פושטית, אין לי מושג למה, אבל אני מת עליהם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

"כאן זמאן" ברחוב הראשי באערבה - ללא ספק אחת מ 3 המסעדות הערביות הטובות בארץ. אוכל ערבי לבנוני אותנטי ומעולה (לא להתבלבל עם שיפודיות ומזרחיות).

"נחלים" גן הצפון צומת מעיין ברוך, גליל עליון- אם אתם בטיול בצפון הרחוק ועדיין מחפשים גורמה, זאת המסעדה בשבילכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מפגש ברלין בז'בוטינסקי רמת-גן - אחלה המבורגרים במחיר שווה לכל נפש.

גלידה סיציליאנית באבן גבירול ת"א - גלידה מצויינת וטעימה מאוד אבל לא כל כך זולה.

הפלאפל התימני בויצמן גבעתיים - אחלה פלאפל, אבל לא כמו של התאומים.

פלאפל התאומים בגבעתיים - פלאפל סוף הדרך. לא לשכוח לבקש כרוב כבוש.

פלאפל דבורה בפרדס-חנה-כרכור - יאווראדי, איזה פיתות של מיליון דולר!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

"מו ומו" ברחובות.

מסעדת בשרים מעולה ולא פלצנית.

"עץ התות" רחובות-קפה ביסטרו מעולה,

נמצא בבנין ישן משופץ להפליא-בכניסה עץ תות חי בן כ 100 שנה.

סלע

פורסם

"פסגת עדן" בהוד השרון (רח' יורדי הים או משהו כזה).

האוכל טרי פשוט וטעים (אבל לא מאוד מגוון), המיוחד הוא באוירה המקסימה. צריך להיות שם כדי להבין

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בשוק מחנה יהודה יש מסעדה עממית קטנה בשם רחמו (נדמה לי שמבשלים שם על פטילות), האוכל מדהים אבל אי אפשר לשבת שם כי יש שם טור ענקי של אנשים והמקום מאוד קטן, אז ברגע שסיימת לאכול מיד את קם ויוצא בשביל לפנות לכל השאר.

השווארמה הכי טובה שאכלתי מאז ומתמיד זה מקום שנקרא אבו-האני בנצרת, דבר טוב נוסף הוא החומוס בנצרת-ממליץ בחום על מישהו בשם עימאד ברחוב המוסכים של נצרת.

באילניה (ליד צומת גולני) יש מסעדת בשרים מעולה בשם "יהודה ורוזה", הם מגדלים את הפרות בעצמם והבשר מעולה, ניתן להכין את הבשר לבד או לבקש מהשף במטבח שיעשה זאת עבורכם והכי חשוב המחירים הוגנים ביותר (לפעמים בעל הבית מפנק לקוחות בלמונצ'לו בייתי שהוא מכין בעצמו).

עם אני לא טועה במיקום אז ליד נמל ת"א יש מסעדת דגים ופירות ים בשם שצ'ופאק (מקווה שזכרתי נכון את השם), המחירים זולים, המנות נורא טעימות ובתחילת הארוחה מקבלים סלטים ולחם כיד המלך.

בראש פינה העתיקה יש בית קפה בשם שוקולטה, הנוף שם בערב מדהים והאווירה מעולה, הם מכינים את השוקולד שלהם בעצמם והמחירים נוחים.

ברמת ישי יש בית קפה בשם נדב קינוחים, העוגות והקינוחים שלהם מעולים והמחירים זולים, המקום די מוכר אבל כבר יצא לי לפגוש אנשים מהאזור שלא הכירו.

בעפולה יש מסעדה שנקראת "הצרפתייה הקטנה" הפסטות שלהם מעולות והמחירים טובים.

פורסם

מסעדת "טעמים" בקניון ערי החוף בראשון לציון. מקום קטן משפחתי כזה, יש שם פלאפל טעים שיפודים כל מיני בשרים ובישול ביתי, מה שהכי טעים זה הסלטים, חומוס וטחינה נורא טעימים מחירים עממיים. צלחת עם מנת בשר פיתות ו2 תוספות ב30 שקל.

והסלטים ביתיים טעימים, אוהב לאכול שם יותר ממסעדה מפוארת.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

חומוס הסורים בכרם (אם אפשר לקרוא לזה מסעדה ) אותנטי , לא תמצאו חומוס פול יותר טעים מזה בישראל

MEAT BALL בראשון לציון - מסעדת המבורגרים מעולה !

קצת פלצני ויקר - התרנגול הכחול במתחם U בת"א

עוד אחד "יעני מסעדה "

מישו - קבבים רומנים מעולים (פתוח שלושה ימים בשבוע לשלוש שעות ) צמוד לאיציק הגדול ביפו

פורסם

יש ברעננה מסעדה קטנה שנקראת "מקום בלב".

לא בדיוק הטעם שלי, אבל הבנתי שהיא חביבה על נשות הייטק, במיוחד בגילאי 27-35.

למי שמחפש לפגוש אקדמאיות פנויות לקשר ו/או MILFS באווירה כפרית - זאת הכתובת.

התרנגול הכחול במתחם U בת"א

אתה מתכוון למתחם YOO, זה שליד רכבת מרכז?

פורסם

מסעדת "יונק" ברח' קיבוץ גלויות 22 בחיפה-מוסד מיתולוגי שלא נס ליחו. מכיוון שהזמנים השתכללו יש להם אפילו אתר אינטרנט משלהם. לקחתי לשם את החברה שלי בדייט השני שלנו, ומסיבה מיוחדת-סטייק ה"עגל נמוך" שלהם ממש מעולה. יחד עם הקבבים הרומניים שלהם וקערת שום כתוש-זה כל מה שצריך בחיים :-D . ה"יונק" ספיישל שלהם הפיל אפילו אותי בפעם אחרת שיצא לי לאכול שם.

המסעדה השניה (אם ניתן לכנות אותה ככה) נמצאת ליד "שער ראשון" בצריפין, ושמה הוא "שיפודי הכיכר". אני וחברתי שכרנו שם דירה ממש ליד, והשווארמה/שיפודים שלהם היוו חלק נכבד מהתפריט שלנו כשלא היה כוח להכין אוכל.

ולמי שיוצא לעבור בחדרה-"חומוס חמודי" ליד בנק דיסקונט מול סמטת פלטרין. אחד החומוסים הכי טעימים שיצא לי לאכול. ומי שזה לא מספיק לו-יש את "פלאפל ברזילי" ליד השוק החדש-ישן, פלאפל תימני חם וטעים שאין דברים כאלה.

פורסם

אתה מתכוון למתחם YOO, זה שליד רכבת מרכז?

U או YOO , בעברית זה אותו דבר :-)

אבל כן, המסעדה שם

אגב , מקום בלב סבבה לגמריי !

עוד המלצה , אם טיילתם לצפון , מסעדת "הטחנה " מומלץ מאוד (אבל לא זול כל כך )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מפגש הסטייק באזור התעשיה נשר - נראית כסתם מסעדת פועלים אבל אלופים בסטייקים!

תמונה לא להמחשה בלבד:

46902906.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יכול להיות שהסטייק טעים "רצח" אבל רמת העשיה שלו מצד אחד שונה מהצד השני מה שמעיד על בינוניות מקצועית של הגריל מן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...