Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני צריך את העזרה במיקצועית בבחירת רכב ראשון בחיים עד תקציב של 5 אלף

ביטוח יש לי כבר אז לא כולל ביטוח...

עד עכשיו היו לי הרבה אופציות אבל לכל אחד מהם יש המינוסים שלו ..

חשוב לי שיהיה הגה כוח וכל שאפשר יותר מאובזר אך פשוט

חשבתי על הפללאוז 93 (דגם XI) אבל אולי יש עוד אופציות

אחרי שיהיה לי הכיוןן אני יכבר ימצא לי את הרכב הטוב ביותר לפי עזרתכם ..

תודה מראש חבר'ה

פורסם

תחפש סקאלה רחבה ככל האפשר של רכבים - רנו 19, מיצובישי לאנסר, סובארו ליאונה, דייהטסו אפלאוז, דייהו רייסר, וכו'.

חפש את הרכב השמור ביותר ממה שאפשר למצוא וכמובן את זה שיהיו לו כמה שיותר חלפים זמינים מפירוק.

אם יש לך 5K לרכישה של רכב, אני מניח שהפרוטה לא מצויה בכיסך - וזה אומר שאתה תזדקק לחלפים משומשים ולא תרצה להוציא כסף מיותר על חלפים חדשים - ממליץ לך לבדוק שיש בסביבה שלך מגרשי פירוק זולים (בעיקר במגזר הערבי) - כי אם לא, אתה תפשוט רגל במהירות.

פורסם

הDL היא בערך בגודל של האפלאוז.

ב5K קשה למצוא רכב שיראה טוב ואמין,יהיו מכות,קילופי צבע,מידי פעם ביקורים במוסך, תתכונן,במכוניות קטנות גם אין הגה כוח זה לא כזה נורא,פחות דברים להתקלקל,אני הייתי בודק גם פיאט אונו,ג'סטי,שרייד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוסיף שרייד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכל הרכבים שציינת אין הגה כוח.

ממליץ בחום על פולקסוואגן פולו מנוע 1.4, רכב מאובזר מאוד, 2 ח"ח, נעילה מרכזית, כריות אויר(יחסוך לך גם בביטוח), ABS!! הגה כוח ועוד.. היו לי 2 פולו והייתי מאוד מרוצה, טיפולים בזמן והרכב נוסע ללא בעיות.

שים לב, למרות המחירון הגבוה יחסית הפולו נמכרות במחירים נמוכים משמעותית מהמחירון. לפעמים גם בחצי לרכבים שמורים!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

ברכב כזה זול,צריך שהכול יהיה פשוט וכמה שפחות חשמל.

פורסם
ברכב כזה זול,צריך שהכול יהיה פשוט וכמה שפחות חשמל.

כשההתלבטות היא בין ג'סטי לפולו, אין פה בכלל מה להתווכח רק בשביל הבטיחות, שווה לסבול עוד תקלה בשנה וכל זה עוד לפני שדיברנו על העיצוב המזעזע של הג'סטי שמן הסתם חשובה לצעיר..

ודרך אגב, הפולו מניסיון אמינה מאוד, חוץ מתלונות על חלונות נופלים שאצלי לא קרתה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי דווקה הרנו 19 אפציה מצוינת

מומחה לתביעות ביטוח (רכב/רכוש), מגשר ומיישב תביעות (לשעבר מיישב במגדל, כלל, שלמה ביטוח וכלמוביל)- מספק שרותי יעוץ בתחום התביעות לחברי הפורום ללא שום תמורה

פורסם
כשההתלבטות היא בין ג'סטי לפולו, אין פה בכלל מה להתווכח רק בשביל הבטיחות, שווה לסבול עוד תקלה בשנה וכל זה עוד לפני שדיברנו על העיצוב המזעזע של הג'סטי שמן הסתם חשובה לצעיר..

ודרך אגב, הפולו מניסיון אמינה מאוד, חוץ מתלונות על חלונות נופלים שאצלי לא קרתה.

על האמינות של הפולו אפשר להתווכח עוד,

אבל אי אפשר להתווכח על מחירי הטיפולים היקרים ועל העובדה שבתקציב שלו הוא לא ימצא אחת במצב מי יודע מה בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...