Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני לקנות רכב לשימוש יומיומי עירוני. משיטוט באינטרנט ראיתי ביקורות די טובות לרכב זה. אני חושב לקנות שנת 99 270000 ק"מ יד שניה, שהתחילה בתור רכב ממשלתי (4500 ש"ח). השאלה היא על מה חשוב שאני יסתכל לפני שאני קונה? הבנתי גם שהמנוע רגיש למי ברז- איך אני יכול ע"י הסתכלות לוודא שהוא באמת טופל ע"י נוזל קירור ירוק? תודה לעונים.

פורסם

לאפלאוז ראש אלומיום ולכן רגיש למי ברז,אתה לא יכול לדעת מה היה פעם,חוץ מזה רכב 99 עם 270 ועם עבר ממשלתי לא נשמע הכי טוב,בגלל כזה מחיר.

אני הייתי מוסיף עוד קצת וקונה אפלאוז עם נתונים טובים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שנת 98, 160000 יד 3. 8000 ש"ח. אותה כבר יותר כדאי לבדוק?

ואיך אני בכלל יכול לברר מה קרה איתה לפני הבעלים הנוכחי? אמור להיות ברישומים של הרכב את פרטי הבעלים הקודמים?

פורסם

זה נשמע הרבה יותר טוב,אם הבעלים הנוכחי שמר את טופס העברת בעלות/זיכרון דברים תוכל לאתר את הבעלים הקודמים,אם הרכב היה מטופל במורשה הייתה יכול לקבל היסטורית טיפולים אך אני בספק רק שהוא מטופל שם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון עבר טוב עם אפלאוז, בהחלט מכונית טובה. אבל, ציינת שהמדובר בנסיעות עירוניות! לכן, מומלצת מכונית קטנה וחסכונית יותר. למשל, דייהטסו שרייד.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

160K ק"מ לרכב שנת 98 זה מעט בצירוף העובדה שעבר הרכב הוא ממשלתי זה כבר מחשיד.

רכבים ממשלתיים לשעבר עושים 160K ק"מ ב3 שנים לא ב13...

החלפת מנוע תעלה כאן בערך כמו כל הרכב, אני הייתי מחפש אפלאוז אחרת.

פורסם

הראשון ממשלתי,השני לפי הרשום הוא פרטי.

פורסם

קניתי לחברה שלי אפלאוז 99 עם פחות מ 200K קמ לפני חצי שנה בערך

הרכב נוסע יופי וגם צריכת הדלק סבירה ביותר (הרכב ידני) 430 ק"מ לטנק מלא.

לפני שקניתי אותו השקיעו בו מזגן חדש ואנחנו נוסעים עם מזגן לרוב.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

תנסה להימנע מאפלאוז הממשלתית.

רכב שנושק ל- 300K ק''מ בוודאי צפוי לבעיות שקרבות ובאות.

כמו שנאמר תנסה למצוא רכב קטן יותר וחסכוני יותר.

השרייד אמינה מאוד וחסכונית יותר מהאפלאוז. היא תעשה עבודה מצוינת.

כמו כן אתה יכול לנסות ללכת על הטויוטה סטארלט, גם אופציה טובה.

אבל כמו האפלאוז, גם הסטארלט עשתה שירות למדינה ויש הרבה רכבים

שיצאו משירות המשטרה והמדינה, שים לב.

שלומי.

פורסם

מצטרף ומחזק את עצתו של thebaron הדייהטסו שרייד היא רכב הרבה יותר מתאים לנסיעות עירוניות.

מניסיוני עם אפלאוזים הרכבים האלה לא הכי חסכוניים, השרייד הידנית סיפור אחר לגמרי. לדעתי גם היא מודרנית יותר וניתן למצוא כאלה עם קילומטראג' נמוך יחסית בנשתון 97 בסביבות ה 9K.

איגור.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

תודה על התגובות. הלכתי לבדוק את הרכב הלא- ממשלתי (160000, שנת 98, 7000 ש"ח).

הרכב נראה במצב טוב, עשיתי סיבוב עם בעל הרכב, המנוע שקט, אין רעשים מוזרים.

איתרתי גם את הבעלים הקודמים- גם מהם קיבלתי רושם טוב מאד- שהוא לא בעייתי, לא רואה מוסך כמעט, ואמין. (הרכב נמכר על ידם לבעלים הנוכחי לפני 3 חודשים, ולטענתו הוא מוכר אותה כי אשתו לא מסתדרת עם ההילוכים).

עד כאן הכל טוב ויפה- אבל היה דבר אחד שהפריע לי- הם אמרו שהם מילאו בו רק מי ברז, ולא נוזל קירור (הרכב היה אצלם 4 שנים).

ובגלל שהבנתי מהבירורים שעשיתי שהדגם הזה רגיש למי ברז- האם כדאי לי להימנע מלקנות אותו בגלל זה? כמה גדול יכול להיות הנזק לרדיאטור ולמנוע? האם אלה דברים שאפשר לראות בעין, או רק במוסך? תודה.

פורסם
תודה על התגובות. הלכתי לבדוק את הרכב הלא- ממשלתי (160000, שנת 98, 7000 ש"ח).

הרכב נראה במצב טוב, עשיתי סיבוב עם בעל הרכב, המנוע שקט, אין רעשים מוזרים.

איתרתי גם את הבעלים הקודמים- גם מהם קיבלתי רושם טוב מאד- שהוא לא בעייתי, לא רואה מוסך כמעט, ואמין. (הרכב נמכר על ידם לבעלים הנוכחי לפני 3 חודשים, ולטענתו הוא מוכר אותה כי אשתו לא מסתדרת עם ההילוכים).

עד כאן הכל טוב ויפה- אבל היה דבר אחד שהפריע לי- הם אמרו שהם מילאו בו רק מי ברז, ולא נוזל קירור (הרכב היה אצלם 4 שנים).

ובגלל שהבנתי מהבירורים שעשיתי שהדגם הזה רגיש למי ברז- האם כדאי לי להימנע מלקנות אותו בגלל זה? כמה גדול יכול להיות הנזק לרדיאטור ולמנוע? האם אלה דברים שאפשר לראות בעין, או רק במוסך? תודה.

כן גם לאפלאוז ראש המנוע עשוי מאלומיניום ורגיש מאוד למי ברז, אני לא הייתי רוכש את הרכב אחרי 4 שנים של זנק שנעשה לו.

טוב שגילית את הפרט החשוב מאוד הזה, גם אם אין סימנים או בעיות עכשיו אלו יכולות לצוץ בכל עת, הצטברות של חלודה ואבנית בדרכי הקירור עלולות לגרום להתחממות של המנוע לטמפרטורות שלא רצויות וכתוצאה מכך לצריכת דלק מוגברת. אולי יהיה צורך בהחלפת ראש מנוע וניקוי יסודי בדרכי מעבר של נוזל הקירור.

שאלה, למה הוא רכש את הרכב בידיעה שידני אינו מתאים לאשתו?

לא בודקים דברים כאלה לפני קניה!?

לדעתי תתרחק מהרכב כי מנסים לסבן אותך עם סיפור מהאגדות.

מחלה נוספת אצל האפלאוזים היא הצטברות של חלודה מתחת לחיבורים של הדלתות הקדמיות.

בהצלחה

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

• תוכן חדש...